Dodaj do ulubionych

Witam w słoneczny majowy weekend :))))

• annalalik NOOO 22.05.05, 17:22
      ja nareszcie po obiedzie smile Był kurczaczek pieczony z czosnkiem (mniaaammmm -
      mezowi bardzoooo smakowalo) do tego młode ziemniaczki i pyszna sałatka z
      nowalijek smile
      Od razu mam lepszy humor.
      Asiulka - jak sie lodówka mężowi podoba???
      • pszczolaasia nie macie pojęcia jak mnie wkurza mój komp 22.05.05, 19:06
        od tego czasu co sie pojawiłam ostatnio...ciągle mi się gnój zwiesza...chyba
        twardziel jest do dupy...bo przecież system dzisiaj instalowałam na
        nowo...nromalnie nie mogę dla przykładu nic zgrać na płytki, bo się przy tym
        zwiesza gnój jeden...normalnie mam go dość!!!!!!!!!!!!!1 idę jutro do
        pracysmile))))) wreszcie nie będę miała czasu na głupie myśleniesmile))))
        • ata76 Re: nie macie pojęcia jak mnie wkurza mój komp 22.05.05, 19:08
          a ja jestem wśiekła na samą siebie, bo miałam zamiar jechać dziś do rodziców i
          co?? Dopiero sięobudziłam, bo o godzinie 14 zamknęłam oko tak na chwilkę.
          Wku...ia mnie to moje spanie, całe życie prześpię i nawet nie będę wiedziała
          kiedy sad(((((((((((((((((
          • pszczolaasia Re: nie macie pojęcia jak mnie wkurza mój komp 22.05.05, 19:11
            mnie to jakoś nie dziwi... zawsze lubiłaś spać....piszę szybko zanim ten pajac
            się znowu zawiesi... twardziel cza kupić co nie Atko?
            • annalalik PSZCZOŁA 22.05.05, 19:12
              najpierw sprawdzic trzeba pamiec, zasilacz - dysk na koncu!
          • ata76 Re: nie macie pojęcia jak mnie wkurza mój komp 22.05.05, 19:11
            Aniu, przeczytałam o Twoim dole i nie wiem co Ci powiedzieć. Chyba za Asiulką
            powiem, że musisz mysleć, że Twój dziadek doczeka się prawnuka!!!!!!! Musi tak
            być i tyle!!!!
          • annalalik Atko 22.05.05, 19:11
            nawet nie wiesz ile bym dała by umiec czasem popołudniu zasnac. Ale kurka na
            wacie nie umie!!!
            • ata76 Re: Atko 22.05.05, 19:13
              wiesz co to jet przekleństwo......ja nie mam z tym żadnego problemy, wystarczy,
              ze przyłoże głowę do poduszki i już mogę spać....ale wiele bym dala żeby tak
              nie było !!!
              • pszczolaasia Re: Atko 22.05.05, 19:15
                a ja bym tak chciała zasnąc raz na jakiś czas w dzień...w szpitalu mi bez mydła
                wychodziło, w domu nawet po wyjściu raz też mi się udało, ale tera za cholere
                nie udaje mi sięsmile
        • annalalik A mowilam ze format nic nie da! 22.05.05, 19:10
          było Ani słuchac smile Mój mąż prosi o wiecej danych o tym co i jak sie wiesza.

A swoja droga czy Ty mozesz juz isc do pracy? Lekarz pozwolił?? Prosze sie
          przyznac!!! (bo Cię jak żabę na ołówek nadzieje hihi - a co!! wszedzie
          jestem smile )
          • pszczolaasia Re: A mowilam ze format nic nie da! 22.05.05, 19:13
            ale widziałas wywaliło nas.... Joisana się wqrwiła na nassmile)))) wszystko się
            wiesza Ania...na amen , czeba mu robić restart na twardo i stąd sądze, ze się w
            końcu rozwalił diabeł znaczy twardziel...ach życie, jakby mało było
            wydatków...lekarz nie pozwolił iść, ale ja mam go w ..... nie będę w domu
            siedzieć i o dupie maryni myśleć za przeproszeniem. czuje się w miarę dobrze.
            kasy mi pewno za to nie dadzą, ale do ludzi pójdę.
            • ata76 Re: A mowilam ze format nic nie da! 22.05.05, 19:16
              kto się na Was wqrwił????? o czym wy mówicie???

w kwestii kompa, to najpierw posparawdzaj wszystko, zarządzanie energią i takie
              tam!!!!
              • pszczolaasia Re: A mowilam ze format nic nie da! 22.05.05, 19:17
                cza by byłow iedzieć o czym ty wogle mówisz wiesz...ja nie jestem zbyt lotna
                jesli chodzi o komputery, jak wiesz...jakie zarządzanie energią... zara ci
                linka wyślę.... poczekaj, bo jesteśmy na oślej ławce....
              • annalalik Re: A mowilam ze format nic nie da! 22.05.05, 19:18
                Joisana - adminka na zdrowiu kobiety - i nie na nas tylko na zabe, ołówka i
                pszczołe bo sie spoufalaja na forum wink
            • annalalik Re: A mowilam ze format nic nie da! 22.05.05, 19:17
              właśnie widze ze watek wykasowany - nawet Joisana ma granice cierpliwosci - na
              szczescie tym razem mnie nie podkusilo i nie napisalam smile)

Twardziela oszczedz kochana - sprawdz moze zasilacz. Jak dasz wiecej danych to
              maz cos podpowie.

Co do powrotu do pracy to... hmmm - zrobisz jak uwazasz ale pewnie lekarz chce
              bys wydobrzala.
              • pszczolaasia Re: A mowilam ze format nic nie da! 22.05.05, 19:18
                ja nie wiem co mój lekarz chce ode mnie, oprócz tego, że jestem
                niecharakterystyczna i dziwnasmile
                • pszczolaasia Ata 22.05.05, 19:19
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=24239511
                  • pszczolaasia Re: Ata 22.05.05, 19:19
                    no laska mnie sprowokowała... sama byś zareagowała.... a to jest w zasadzie
                    ciąg dalszy dyskusji, która się toczy od poprzedniego postu...linka tez mogę ci
                    zapodać....
                    • pszczolaasia Re: Ata- to jest link od którego się zaczęło..... 22.05.05, 19:23
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=24067419
                • ata76 Re: A mowilam ze format nic nie da! 22.05.05, 19:22
                  wejdż w panel sterowania /system/ zaawansowane/wydajność/ zaawanspowane/
                  pamięć wirtulana / zmień i tam zmień, żeby plik stronicowanie nie był na C, a
                  na innej partycji, może to pomoże!!!!!!!!!Zapamiętaj tylko jak są ustawienia
                  standardowe i w razie czego jak to nic nie da, albo będzie gorzej to wróc do
                  standardowych
                  • ata76 Re: A mowilam ze format nic nie da! 22.05.05, 19:23
                    w tym samym miejscu mozna też pozmieniać te wielkości, ale to musiałabym
                    poszukać jak to odpowiednio zrobić!!!!!
                    • pszczolaasia Re: A mowilam ze format nic nie da! 22.05.05, 19:25
                      a może byś tak kiedyś przyjechała do mnie i to zrobiła co???????? ile mam cie
                      zapraszxać do siebie, to nie ty będziesz wymyślać, że spisz!!!!!!!!!!!!!!! albo
                      się zasiedziałaś!!!!!!!!!!!
                      • annalalik Groźna Pszczoła 22.05.05, 19:27
                        Ata uważaj bo żadli hehe
                        Tylko uważaj z tą packą!!!!! Krzywde jej zrobisz!!!!
                        • ata76 Re: Groźna Pszczoła 22.05.05, 19:30
                          ha!!!!! Ty dziś pisałaś o spacerze, więc myślałam, że na dłużej Was w domu nie
                          będzie!!!!!!A spanie to nie preteks, wiesz jak jestem zdrzaźniona, że
                          przespalam cały dzień ???????
                          • ata76 Re: Groźna Pszczoła 22.05.05, 19:31
                            o placu już przecztałam, ale ten drugi wątek jest długi!!!!!!!!!!!!!Trochę mi
                            to zajmnie!!!!

ale ludzie mają problemy wink
                        • asiulka1976 Re: 22.05.05, 19:37
                          Anuś mezusiowi lodoweczka sie podobala poszedl po piwko w puszce bo butelka
                          jest za wysoka no i juz chłodzi hihihihi przestawia, mierzy kable jak adlugosc
                          i czy starczy aby w bagarzniku wozić hihihihih

Pszczola komp sie wiesza ?? popros go a ty pewno krzyczysz na niego to sie
                          denerwuje ;o) co robisz jak ktos na Ciebie krzycy tez sie wsciekasz surprised))

Dobra ide zmywac po imprezie no i gdyby nie ona to teścior bym zrobila hiihhi
                          ale jak szlam do lazienki to akurat pierwsi goscie przyszli a teraz juz za
                          pozno hihihiihhi wiec kochaniutkie jesli jutro tempka bedzie wysoka i pre test
                          pokaze cien ide na bete bo jesli przed terminem pre test cos pokaze no to ktos
                          tam siedzi moze we mnie ;o)
                          • annalalik Re: 22.05.05, 19:45
                            Czesc Asiulko
                            Imprezka udana?
    • annalalik Porządkuje trochę 22.05.05, 19:34
      Pszczoła Ty moze jednak nie idz jeszcze do pracy - odczekaj troche - jak Ci sie
      nudzi to przyjedz do mnie kochana smile
      • ata76 Re: Porządkuje trochę 22.05.05, 19:41
        a swoją drogę jeszcze z Ciebie "leci", czy już przestało?
        • annalalik Re: Porządkuje trochę 22.05.05, 19:45
          Pisała Pszczoła ze leci... dlatego jej odradzam prace... chociaz poki nie
          przestanie
          • ata76 Re: Porządkuje trochę 22.05.05, 19:47
            no to faktycznie chyba warto jeszcze zaczekać, tydzień w końcu nie zrobi takiej
            różnicy, a przez ten tydzień może się wszystko już unormuje!!!!
            • annalalik Przekonaj Asie nie mnie 22.05.05, 19:49
              niestety Pszczole jest zle w domu - woli miedzy ludzi by nie myslec. Zreszta
              niech ona sie wypowie kiss
            • annalalik Ata 22.05.05, 19:56
              a mąż kiedy wraca?
              • ata76 Re: Ata 22.05.05, 19:58
                jutro
                • ata76 Re: Ata 22.05.05, 19:58
                  a Twój już wrócił z koszykówki????
                  • annalalik Re: Ata 22.05.05, 20:04
                    tak tak - wrócił - był ok 16:30 juz hehe - zmeczony i glodny smile dlatego pozno
                    obiad jadlam smile
                    • ata76 Re: Ata 22.05.05, 20:05
                      no, przeczytałam już te Wasze "nocne zabawy", no nieźle nieźle wink
                      • ata76 Re: a gdzie Pszczoła uciekła????? 22.05.05, 20:06

• annalalik Re: a gdzie Pszczoła uciekła????? 22.05.05, 20:07
                          Pewnie sie zawiesila - znaczy komp jej sie zawiesil pewnie smile
                          Albo poszla na spacer albo nie ma ochoty gadac smile
                          • ata76 Re: a gdzie Pszczoła uciekła????? 22.05.05, 20:08
                            tak, są trzy wyjścia wink
                      • annalalik Re: Ata 22.05.05, 20:06
                        no widzisz co sie porobilo - a takie powazne forum smile
                      • ata76 Re: Ata 22.05.05, 20:07
                        ja dziś w ramach lenistwa nie zrobiłam obiadku, swoją drogą w tym czasie
                        spałam, a na noc nie lubię się objadać, bo mam potem koszmary
                        • annalalik Ja rzadko mam sny 22.05.05, 20:11
                          ale ostatnio snil "koszmar". To znaczy to był BARDZO MIŁY sen z moim ex (ktory
                          mnie rzucil kiedys bardzo nieladnie bez slowa... znaczy zniknal wsiakl i jusz)
                          w roli glownej smile Alem sie usmiala hihi
                          • ata76 Re: Ja rzadko mam sny 22.05.05, 20:14
                            ja też rzadko pamiętam swoje sny, ale własnie jak zjem za duzo na noc, to śni
                            mi się zawsze ten sam koszmar, którego wyjątkowo nie lubię, więc zachowawczo
                            nie jem zbyt cięzkich potraw na noc!!!!

hmmmmmmmmmm, śnij Ci się eks?????
                            • annalalik Re: Ja rzadko mam sny 22.05.05, 20:26
                              nooo
                              i jak mowilam calkiem mily sen to byl smile
                              znaczy zadnych sprosnosci - poprostu jakas imprezka gdzie bylismy razem i bylo
                              milo smile
                            • ata76 Re: Ja rzadko mam sny 22.05.05, 20:27
                              mi się nigdy mój eks nie śni, na szczęście!!!!!! Nawet za bardzo nie lubię
                              sięgać pamięcią wstecz do "tych" czasów, mimo że nie był to jakiś
                              najgorszy "związek"!!!
                              • annalalik Re: Ja rzadko mam sny 22.05.05, 20:31
                                no ja tez nie lubie wspominac tego zwiazku mimo ze byl naprawde dobry (samo
                                zakonczenie on musial spieprzyc!)
                                no ale bylo minelo i tylko sie czasem cos sni hihi
                                • ata76 Re: Ja się żegnam na dziś !!!! 22.05.05, 20:35
                                  idę oglądać film!!!

kolorowych snów!!!!!!
                                  • asiulka1976 łojej juz :O( 22.05.05, 20:40
                                    a ja skonczylam zmywanie i chcialam konferencje na GG zrobic a ty film idziesz
                                    ogladac surprised( dobranoc ;*
                                    • annalalik Re: łojej juz :O( 22.05.05, 20:41
                                      ja jestem
                                      • cytrusowa jestem 22.05.05, 20:49

• annalalik Zostałam sama?? 22.05.05, 20:41
      12 cykl starań<a href="http://www.fertilityfriend.com/home/aa67f"target="_blank">12 cykl
      starań</a>
      • annalalik Re: Zostałam sama?? 22.05.05, 20:48
        no faktycznie sama zostalam no sad
        • asiulka1976 Re: Zostałam sama?? 22.05.05, 20:53
          no gdzie sama - ja i cytrusia jestesmy !!!!!!!!!!
          robie sesje krolikowi z lodówka hhhiihhihi
          • annalalik Królik jest the best 22.05.05, 20:54
            hihihi
          • cytrusowa Re: Zostałam sama?? 22.05.05, 21:04
            ah asiulka, gadalam z tatą - sprobuje mame przytrzymac, ale wtedy na kolanach
            blagam cie bys podrzucila tak po 10, do 10.30
            ale w srode dam ci jeszcze znac, jak tata popyta mae jakie plany są
            • cytrusowa info 22.05.05, 21:05
              was, ze udalo mi sie w koncu wymusic wizyte kontrolna u dentysty na moim mezu.
              toa wizyta to wymog ubezpieczalni, a on kryl sie jak mogl. no ale w koncu zarty
              sie skonczyly i idziemy jutro!
            • annalalik Spisek przeciwko mamie no nieładnie! 22.05.05, 21:07

• asiulka1976 moj BAX 22.05.05, 21:10
                krolik-bax.blog.onet.pl/
            • asiulka1976 Re: Zostałam sama?? 22.05.05, 21:12
              a wieczorkiem ??? wiesz najpierw pogadaj w jakich godzinach beda i sie zgadamy.
              choroba wieczorkiem to bedzie dla Ciebie za pozno wiec moze naprawde po 10 ale
              jesli mezus bedzie chcail sniadanko do lozeczka to nie wiem czy dam rade do
              10.30 wyskoczyc uncertain
              • annalalik Ja spadywuje kochaniutkie 22.05.05, 21:31
                ide sie kapciac i spac chyba - znaczy troche mi w kapieli pewnie zejdzie bo sie
                musze wydepilowac hihi
                a jutro myje okna jesli bedzie ładnie wiec nie zdziwcie sie ze pozniej jak
                umyje to bedzie padac

DOBRANOC
                pchły na noc smile
                karaluchy pod poduchy
    • swaihwe Witam wieczorową porą 22.05.05, 21:39
      Witam Was pzred najmilszym dniem w tygodniu wink hihihihi
      Aniu- przyjechałam i zaczęłam od czytania Was i co?!!
      Boże , czy to jakaś zaraza padła? Ech, chyba zaraziłam Was paskudztwem -
      deprechą. Już nie będe więcej. A Ty Aneczko - trzymaj się dzielnie. Musisz być
      silna, a dla dziadka uśmiechaj sie, ale szczerze i uwierz w to, że w końcu
      będziecie razem bawić się z najmłodszym w rodziesmile.
      Dziś jak byłam u babci Męża, też się bałam, że zapyta o dzidzię, ale ....udało
      się nie. Wiedz, że wszystkie (może prawie wszystkie) przeżywamy takie chwile,
      słyszymy pytania, których nie chcemy usłyszeć i próbujemy coś z siebie wydukać.
      Nie jesteś sama.
      • pszczolaasia Re: Witam wieczorową porą 22.05.05, 21:57
        -ięc oczywiście cholera mi się zawiesiła.... wiecie mi się zdaje, że on jak
        nagrzany jest to się wiesza, może to ten wiatrak co mi warczał już rok?????
        -eci, co ma nie lecieć.... i boli teraz mnie szatańsko, ale może dlatego, że
        bezczelnie się skusiłam na piwo, boszszsz jak mi tego brakowało....
        -jeśli chodzi o sny to nikt mnie nie przebije- koszmary to moja specjalność,
        nie będę wam dzisiaj opowiadać swojego, ale powiem Wam, że można
        sfiksować...dobrze, że ja w prima aprilis rodzona, to lekko stuknięta od
        dziecka jestem i sny mi nie starszne, ale tak głupiego snu to dawno nie
        miałam...a oczywiście w temacie był na czasie, że tak powiem....
        -ja chcę do ludzi, jak się będę źle czuć to wrócę do domu.... ja nie chcę
        siedzieć w domu... można szału dostać, siedzisz i czekasz zaboli czy nie
        martwić się czy nie....a w pracy chociaż sobie z Atą pogadam...coś porobię...
        bo Ata to mnie nawet nie odwiedzi...śpi zamiast do e-przyjaciółki przyjechaćsmile))
        • swaihwe Re: Witam wieczorową porą 22.05.05, 22:04
          Pszczoła, a może on ma dość i chce odpocząć?smile O kompie mówię, takie
          jego "widzi-mi-się".. Sprzęty też mają fochy.Pogłaszcz go i czule przemów. Ja
          tak czasem do drukarki w pracy gadam, i głaszczę ją i pomaga!!!
          • pszczolaasia Re: Witam wieczorową porą 22.05.05, 22:08
            mój komp i ja mamy za soba etap głaskaniasmile)))) jak w małżeństwie mamy "ciche
            dni" , ale cicho....bo jeszcze diabeł chodzismile)))) to jest mój komp i ma
            chodzić, jak mu Pani, czyt. ja, każesmile))))
        • cytrusowa Re: Witam wieczorową porą 22.05.05, 22:09
          no i ja cie witam pszczola. i shwaine tez
          • pszczolaasia Re: Witam wieczorową porą 22.05.05, 22:10
            sześć Cytruśsmile jakl Monsz lepiej trochę?
            • swaihwe Re: Witam wieczorową porą 22.05.05, 22:15
              Cześć Cytrusowa!
              Pszczoła, mówię Ci - kilka komplementów a będzie lepiej. Jak będziesz się na
              niego złościć, to nie będzie współpracował. A jak mu będziesz kazać, to sama
              wiesz, jak w małżeństwie - już przepadłaśwink. Mój Pan zawsze powtarza, nawet
              jak proszę ładnie "Nie każ mi!"
              • cytrusowa Re: Witam wieczorową porą 22.05.05, 22:17
                lepiej, lepiej - pracowelaismy nad zwichniętą męskością i za kolejnym
                podejsciem sie udalo.
                yakze teraz nic innego jak wypatrywac bociany, bo o d wczoraj mam wciaz wyrazna
                kreske owu na tescie
                • pszczolaasia matko Cytruś:)))))))))))))))))) 22.05.05, 22:19
                  będę kciukasy czymać smile))))
              • pszczolaasia Re: Witam wieczorową porą 22.05.05, 22:19
                właśnie mówię mężowi, że dziewczyny z forum mówią mi, że nie mam drzeć ryja na
                kompa, może będzie grzeczny, tak jak i do niego lepiej bym, była grzeczna a nie
                się wydzierała, na co mój tofany mężuś mówi, ty na mnie nie wrzeszczysz, ty się
                na mnie paczysz tymi szatańskimi oczami... nosz czy on nie jest tofanysmile))))
                idę go ukochaćsmile)))))
                • asiulka1976 pszczola 22.05.05, 22:26
                  ty tak nie mow na atke bo ja przyjade i bedzie afera !!!
                  choroba ze na tę twoja dzielnice to dalekkkooo gdybym autko miala ho ho

Spadywuje do jutra papappapappa
                  • cytrusowa asiulka 22.05.05, 22:30
                    to pcozekaj na mnie, jak przyjade bedzie autko, pojedziem i zrobim co do nas
                    nalezy
                • swaihwe Re: Witam wieczorową porą 22.05.05, 22:54
                  Wymądrzałam się i co? W moim też coś sie popsuło. Mozzilla nie chodzi i Mężuś
                  wygania - przed ekranem. Pa!
                  • cytrusowa dobranoc kochane moje 22.05.05, 23:12

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka