bach28 10.07.05, 09:32 czy znasz coś z homeopatyków na nudności i rzyganko może mogłabyś coś polecic? Lekarz przepisał mi Difergan(nie wiem jak to się pisze) ale ja bym spróbowała coś naturalnego najpierw... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabi35 Re: do Sabi 10.07.05, 11:30 Nux vomica, Ignatia D12, 3x dziennie 5 kuleczek albo co godzinę w razie silnych nudności. Lek kompleksowy: Nausyn firmy Weleda. Często małe posiłki (ważne żeby żołądek nie był pusty). Wszystkie produkty z imbirem (cukierki, imbir kandyzowany, herbatka). Odpowiedz Link
bach28 Re: do Sabi 10.07.05, 14:55 Dzięki napewno coś wypróbuje bo żyć z tym nie idzie a jak ty się czujesz? jak plamienia ustąpiły? no i nudności masz nadal? Odpowiedz Link
martyna35 Re: do Sabi pytanie trochę z innej beczki! 10.07.05, 22:00 Sabi,mam pytanie,trochę z innej beczki,ale apropos wymiotów.Czy polecany przez Ciebie lek homeopatyczny jest tylko na nudnosci i wymioty ogólnie czy może być stosowany przez osoby starsze.Pytam,bo mam pod opieką moją babcię,która już półtora miesiąca bierze p/wymiotnie Metoclopramid,który ma efekty uboczne niestety i zmieniłabym na coś innego.Przepraszam,że o tym tu piszę,ale to dla mnie sprawa ważna.Pozdrawiam Odpowiedz Link
sabi35 Re: do Sabi pytanie trochę z innej beczki! 11.07.05, 08:36 Można. Szczególnie Nux vomica albo Ignatia. Odpowiedz Link
martyna35 Re: do Sabi pytanie trochę z innej beczki! 11.07.05, 13:15 dzięki,wypróbuję! Odpowiedz Link