Dodaj do ulubionych

Clostibelgyt

13.07.05, 17:52
Czy ktoś używał leku clostibelgyt na wywołanie owulacji?
Obserwuj wątek
    • annalalik Re: Clostibelgyt 13.07.05, 17:57
      Ja używam. To moj 2 cykl z CLO. Pecherzyki zaczęły po tym leku ładnie rosnąć.
      Cały czas mam monitoring by nie przestymulowac.
      • kasia285 Re: Clostibelgyt 13.07.05, 18:17
        Ja zaciazylam po pierwszej stymulacji Clo w czerwcu tr. teraz jestem w 6 tyg.
        ciazy.
        • kasia285 Re: Aniulaik 13.07.05, 18:20
          Aniulaik sledzilam twoja historie i trzymalam kciuki za Ciebie wierzylam ze Ci
          sie uda po pierwszej stymulacji Clo. Mialas monitoring i wszystko bylo oki-wiec
          co sie stalo?
          • annalalik A n n a l a l i k 13.07.05, 18:28
            nic sie nie stalo... nie udalo sie - zawsze jest tylko 30 % szansy ze sie uda...
            • kasia285 Re: A n n a l a l i k 13.07.05, 18:38
              Wiec trzymam kciuki nadalsmilesmile
    • p.magdalenka Re: Clostibelgyt 13.07.05, 19:10
      Ja tez brałam jeden cykl ale to nie lek dla mnie pecherzyki ok ale pogorszyło
      mi endo do 1mm!!!!!!!!
    • rebcia Re: Clostibelgyt 13.07.05, 20:04
      Witam! Ja zaciążyłam w pierwszym cyklu brania clo, niestety w 12 tc poroniłam.
      Teraz znowu zaczełam starania i własnie jestem po pięknej owulacji po clo. Na
      mnie nie wpływa negatywnie ( mam bardzo dużo śluzu ,a endo było 12mm).Mam
      nadzieje ,że efekt bedzie równie szybki. Pozdrawiam Gocha!
    • jaga241 Re: Clostibelgyt 13.07.05, 23:06
      Hej,
      Jak tak czytam to już mam dośc bo biorę Clo od lutego I NIC. Najgorsze że nawet
      nie wiem jakie mam endo, bo monitoringu też nie miałam. Ale owu było prawie za
      każdym razem - czułam wyraźnie, no i lekarz przy badaniu też powiedział że
      wszelkie oznaki owu są. Więc wszystko było w jak najlepszym porządku. Niestey
      mam niedrożnośc i to mnie dobija .... a to już dwa lata jak się staramy ...
      Przygnębiona
    • aniuta1 Re: Clostibelgyt 14.07.05, 07:54
      Ja brałam przez dwa cykle i nic. W pierwszym nie miałam monitoringu ale
      wyraźnie czułam owulację, poza tym test owualcyjny wyszedł pozytywny. W drugim
      cyklu miałam monitoring i się załamałam - w 12 dc był jeden pęcherzyk 14 mm a
      endo miało 4,5 mm więc strasznie kiepsko. Dostałam jescze clo na kolejne dwa
      cykle ale chyba juz go nie wezmę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka