Dodaj do ulubionych

Lublin i dr Brzozowski i dr Swatowski

24.10.05, 16:06
prosze odezwijcie się lublinianki, które leczą się lub leczyły u tych
lekarzy*****
Obserwuj wątek
    • Gość: janka Re: Lublin i dr Brzozowski i dr Swatowski IP: 192.168.2.* / 213.199.252.* 26.12.05, 10:45
      dopiero zaczynam u dr.Brzozowskiego...ale nie mam jeszcze zdania...chętnie
      usłysz ę o nim od innych pacjentek.Pierwsze wrażenie robi dobre...ale nie o
      wrazenie tu chodzi..
      • cierpiaca41 Re: Lublin i dr Brzozowski i dr Swatowski 26.12.05, 14:28
        dziewczyny dopiero odpisywałam na ten temat ale napisze raz jeszcze.lecze sie u
        dr Brzozowskiego i wizyta na której bylam ostatnio była ostatnia wizyta w
        ktorej bral udział dr Brzozowski.Badania planyje na okres 12 mies kiedy inni
        lekarze robią je w przeciągu miesiąca.Czyli nastawia sie na robienie pieniedzy
        kosztem kobiet ktorym zalezy na czasie bo niepłodność to niepewność a jego to
        nie obchodzi.także straciłam mase pieniedzy,nerwow i czasu. dziewczyny w pro
        vivo nie ma czego szukać!!!!!!!!!!!
        • Gość: janka Re: Lublin i dr Brzozowski i dr Swatowski IP: 192.168.2.* / 213.199.252.* 26.12.05, 15:38
          a dr.Samberger???
          • cierpiaca41 Re: Lublin i dr Brzozowski i dr Swatowski 27.12.05, 10:03
            nic nie wiem o dr Sambergerze ale nie radze leczyc sie w pro vivo u dr
            Brzozowskiego.No chyba ze macie dziewczyny dużo czasu,pieniędzy,nerwów i nie
            spieszy wam sie z zajsciem w ciaze.tam lekarzom nie spieszy sie z pomoca.
            Podstawowych badan nie wykonuja od zaraz tylko rozkladaja na kolejne wizyty w
            przeciagu okolo pół roku.A pzrecież zeby moc leczyc to musi miec komplet badań
            zeby wiedziec co leczyc.Oczywiscie jest bardzo miło kulturalnie i dyskretni
            (ciezko dowiedziec sie co dalej i czego sie spodziewać)Dr Brzozowski nie zrobił
            zadnych badań mojemu mezowi a mi powiedział ze to moja wina.Brak
            profesjonalizmu!
            Nie polecam!!!mnie pozory uprzejmości zmyliły!
            dziewczyny trzymajcie sie zdaleka od pro vivo jak zalezy wam na czasie i na
            dziecku oczywiscie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka