gosia-basia 24.10.05, 16:06 prosze odezwijcie się lublinianki, które leczą się lub leczyły u tych lekarzy***** Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: janka Re: Lublin i dr Brzozowski i dr Swatowski IP: 192.168.2.* / 213.199.252.* 26.12.05, 10:45 dopiero zaczynam u dr.Brzozowskiego...ale nie mam jeszcze zdania...chętnie usłysz ę o nim od innych pacjentek.Pierwsze wrażenie robi dobre...ale nie o wrazenie tu chodzi.. Odpowiedz Link
cierpiaca41 Re: Lublin i dr Brzozowski i dr Swatowski 26.12.05, 14:28 dziewczyny dopiero odpisywałam na ten temat ale napisze raz jeszcze.lecze sie u dr Brzozowskiego i wizyta na której bylam ostatnio była ostatnia wizyta w ktorej bral udział dr Brzozowski.Badania planyje na okres 12 mies kiedy inni lekarze robią je w przeciągu miesiąca.Czyli nastawia sie na robienie pieniedzy kosztem kobiet ktorym zalezy na czasie bo niepłodność to niepewność a jego to nie obchodzi.także straciłam mase pieniedzy,nerwow i czasu. dziewczyny w pro vivo nie ma czego szukać!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
Gość: janka Re: Lublin i dr Brzozowski i dr Swatowski IP: 192.168.2.* / 213.199.252.* 26.12.05, 15:38 a dr.Samberger??? Odpowiedz Link
cierpiaca41 Re: Lublin i dr Brzozowski i dr Swatowski 27.12.05, 10:03 nic nie wiem o dr Sambergerze ale nie radze leczyc sie w pro vivo u dr Brzozowskiego.No chyba ze macie dziewczyny dużo czasu,pieniędzy,nerwów i nie spieszy wam sie z zajsciem w ciaze.tam lekarzom nie spieszy sie z pomoca. Podstawowych badan nie wykonuja od zaraz tylko rozkladaja na kolejne wizyty w przeciagu okolo pół roku.A pzrecież zeby moc leczyc to musi miec komplet badań zeby wiedziec co leczyc.Oczywiscie jest bardzo miło kulturalnie i dyskretni (ciezko dowiedziec sie co dalej i czego sie spodziewać)Dr Brzozowski nie zrobił zadnych badań mojemu mezowi a mi powiedział ze to moja wina.Brak profesjonalizmu! Nie polecam!!!mnie pozory uprzejmości zmyliły! dziewczyny trzymajcie sie zdaleka od pro vivo jak zalezy wam na czasie i na dziecku oczywiscie. Odpowiedz Link