kamcia23 04.04.06, 23:24 hej zastanawiam się co u ciebie słychać? co z tą bladą kreską, pojawiła się grupsza? czy mogę ci już oficjalnie pogratulować? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatta-a1 Re: pytanie do bibka 764 05.04.06, 08:08 ja się gorąco przyłączam do pytania poprzedniczki. co słychać? ciąza potwierdzona???? Odpowiedz Link
aneczka002 Re: pytanie do bibka 764 05.04.06, 09:02 ja róznież sie dołanczam do pytania. Pisałam na tym posicie co opisywałaś swoja sytuację ale nie widze odpowiedzi Czekamy na informację Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link
aneczka002 Re: pytanie do bibka 764 05.04.06, 14:03 to wypowiedz z postu "blada kreska" "Hej hej! Dzięki, że trzymacie za mnie. Była,wczoraj u gin. i potwierdził ciążę. Robiłam BHcg i jest na 100%. Na razie nic złego się nie dzieje.Oby tak dalej. Oprócz bólu brzucha lekkiego i cholernych zawrotów głowy 0 innych objawów. Pozdrawiam i zaczynam za Was trzymać kciukiBARDZO MOCNO! Musi się udać!!!!" Przepraszam ze cytuje czyjes wypowiedzi ale... ciesze sie z każdych II kresek najbardziej bym sie cieszyła ze swojej Odpowiedz Link