Gość: finka77 IP: *.p3.InterArena.pl 01.03.07, 10:27 Miał ktos tam laparo .Ile sie czeka i czy szpital godny polecenia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: Laparoskopia Gdańsk Kliniczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 12:59 szpital nie jest godny polecenia! czym dalej sie bedziesz trzymac od klinicznej tym szybciej zostaniesz mama!!! Odpowiedz Link
finka77 Re: Laparoskopia Gdańsk Kliniczna 05.03.07, 13:27 dzięki a czemu ,myślałam że jak to Klinika to nie ma co tam sie bac.A gdzie byś poleciła robic laparo. Odpowiedz Link
Gość: mała mi Re: Laparoskopia Gdańsk Kliniczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 10:44 jeśli myślisz o trójmieście i okolicach, to polecam szpital w wejherowie i ordynatora maciejewskiego. na konsultacje czeka sie około 3 tygodnie, a potem to już z dnia na dzień zabieg, jeśli masz wyniki badań, szczepienie, to praktycznie od ręki.opieka w porządku i kontakt z lekarzem też.pozdrawiam. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Laparoskopia Gdańsk Kliniczna 27.03.07, 08:21 a dlaczego? ja mialam tam robiona laparoskopie w zeszły piatek i jakos nie narzekam...ale to moja pierwsza laparoskopia w zyciu, wiec moze czegos nie wiem..cos tam zle robia? Odpowiedz Link