liivia 10.04.09, 19:52 Chciałam Wam życzyć wesołych i spokojnych Świąt Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga.zetka Re: Świątecznie... 10.04.09, 19:56 Dziękuje Aniu I ode mnie też dla Ciebie i pozostałych dziewczyn gorące życzenia. Odpowiedz Link
moni.qa1 Re: Świątecznie... 11.04.09, 00:14 Aniu, fajne jajka a ja wysiałam sobie rzeżuchę, po raz pierwszy do ziemi, bo zawsze była na ligninie i wyrosło to: fotoforum.gazeta.pl/3,0,1741493.html Odpowiedz Link
mamaruda Re: Świątecznie... 11.04.09, 10:39 Dziewczyny dzięki za życzenia, Aniu jajka naprawdę fajne. Życzę Wam wszyskiego co najlepsze, może w te Święta pojawi się nowy groszek, a może nowe siły albo nadzieja. Dużo słońca i dobrego nastroju. Buziaki Odpowiedz Link
liivia Re: Świątecznie... 11.04.09, 11:15 Ja też Wam życzę Groszków, i tych świątecznych i tych co pojawią się zaraz po, oby tylko były Jajka wrzuciłam na tapetę w kompie a rzeżucha super! Moja rośnie standardowo na wacie Odpowiedz Link
ziabolka Re: Świątecznie... 11.04.09, 13:06 Ja również życzę wszystkim spełnienia marzeń, przede wszystkim tych Groszkowych! Odpowiedz Link
po_trzydziestce1 Re: Świątecznie... 11.04.09, 19:18 Ja również życzę Wam wszystkiego co najlepsze na te Święta, dużo spokoju, radości i niech następuje kolejny wiosenny, poświąteczny wysyp Groszków. Monia, super fotka Pozdrawiam Was wszystkie, wypoczywajcie. Odpowiedz Link
dottie001 Re: Świątecznie... 11.04.09, 21:13 i ja się dołączam z świątecznym pozdrowieniem... Niech czas wielkanocny utrzyma nasze marzenia w mocy, i wszystkie nasze życzenia, aby okazały się do spełnienia, aby nie zabrakło nam wzajemnej życzliwości i przez życie kroczyli w ludzkiej godności, a symbol Boskiego Odrodzenia będzie dla nas celem do spełnienia. Zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych pełnych Wiary, niegasnącej Nadziei i Miłości! dottie Odpowiedz Link
bushko Re: Świątecznie... 12.04.09, 06:49 Dopiero dzisiaj mogę dołączyć się do życzeń... dla Was i dla każdej z osobna życzę radości płynącej ze Zmartwychwstania, Wiary i Nadziei, że po cierpieniu, po męce musi nadejść poranek Wielkanocny. Niech Życie odrodzi i narodzi się w każdej z Was Bushko... Odpowiedz Link
dabrowianka21 Re: Świątecznie... 12.04.09, 14:15 duuuuuuzo milosci na swieta i na caly rok Odpowiedz Link
justmaga Re: Świątecznie... 13.04.09, 10:35 ja tez dopiero teraz dopadlam komputera ale niezmiennie zycze kazdej z nas osobno i wszytskim razem w pierwszej kolejnosci tych upragnionych groszkow a potem harmonni rodzinnej ,spokoju i zadowolenia z siebie i swojego zycia . sciakam Odpowiedz Link