Dodaj do ulubionych

Wyjazd bez planu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.10, 10:06
W związku z tym, że jak co roku jest mi bardzo ciężko znaleźć ciekawy nocleg nad jeziorem - dokonywanie wyboru jest dla męczarnią - pomyślałem, że może pojechać w ciemno, bez wcześnieszych rezewacji i szukać czego w miejscu, do którego dojadę. Kiedyś, w dawnych czasach tak robiłem, ale nie w ostatnich latach, głównie z uwagi na dziecko.

Czy ktoś z Was ma takie doświadczenia w nieplanowanym wyjeździe? Bo ostatecznie to chyba nic wielkiego wybrać się nad jezioro gdzieś w Polskę bez wcześniejszego zaplanowania miejsca i czasu,a drugiej strony lubię pewność i stabilność...
Obserwuj wątek
    • Gość: wybierz kierunek Re: Wyjazd bez planu IP: *.rev.pro-internet.pl 26.03.10, 19:36
      to może być dobry pomysł. Zatem pozostaje tylko kierunek geograficzny. Może te
      zdjęcia ciekawostek -
      tutaj ułatwią
      wycieczkę.
    • aknaj46 Re: Wyjazd bez planu 31.03.10, 20:55
      my tak zrobiliśmy w ubieglym roku.rankiem 1 Maja ,zapakowaliśmy
      roweryi pojechalismy z mężem do Białowierzy,z Wawy w ciemno.Na
      miejscu znalezliśmy pokój.a co roku na wakacje wybieramy kierunek i
      troche poszukam w internecie jakieś pole namiotowe ito
      wszystko.pozdrawiam.
    • Gość: Mazinka Re: Wyjazd bez planu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.10, 19:43
      Proponuję bookinghotels.pl można znaleźć niedrogie, fajne hotele bez problemu.
      Dobrym miejscem nad jeziorem jest Boszkowo k. Leszna - sporo ośrodkow, woda
      czysta, w lesie. Czasem można trafić tam na noclegi w ciemno, ale bywa trudno i
      zostaje tylko pole namiotowe. Ale polecam.
      Mazinka
      polskadladzieci.pl
    • Gość: beatriczes Re: Wyjazd bez planu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 00:00
      zapraszam dom komfortowy Mazury - Naterki 604179461

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka