Dodaj do ulubionych

Pomocy!Gdzie imprezować w Mikołajkach i Mrągowie?!

IP: 195.117.188.* 19.07.04, 13:39
Wybieram się w sierpniu w rejon Mikołajek i Mrągowa.Może ktoś poleci mi dobre
miejscowe knajpki, dyskoteki. Może podpowiecie, gdzie warto pojść, co
zobaczyć, gdzie można aktywnie i ciekawie spędzić czas? - zwłaszcza gdyby
pogoda nawaliła:) Z góry wielkie dzięki!!
Obserwuj wątek
    • Gość: DJ SOLAR X w Mikołajkach IP: 82.160.69.* 25.07.04, 20:32
      Byłem teraz w Mikołajkach i jest full wypas. Od 30 lipca do 1 sierpnia będą
      szanty. nie trzeba nic wiecej na ten temat mówić bo wiadomo o co chodzi. Potem
      w każdą sobotę i niedzielę będzie sie coś działo. Jeżeli chodzi o imprezy inne
      niż puby to można pobawić sie w dyskotece ABC - wstęp 5 zł, muza różna. Dla
      bardziej wybrednych dyskoteka w hotelu gołębiewskim - wstęp 30 zł faceci,
      kobiety free :) Jednak muza średnia. Wolę już ich basen za 22 zł za 1,5 godz.
      Oby nie padało bo jak pada to raczej nic się nie dzieje. Polecam też rowery
      wodne ale nie w Cichej Zatoce za 5 zł od osoby tylko trzeba przejść troche
      dalej w stronę lasu za takim hotelem gdzie naprzeciwko niego stoi przycumowany
      Chopin. Tam jest taniej i mogą na taki rower wejść 4 osoby :) Kajaki też są ok.
      Ja akurat mieszkałem w domkach w Wagabundzie i nie żałuje bo mają tam wszystko
      co trzeba i jest w miarę tanio.
      Życie w Mikołajkach zaczyna się wieczorem a kończy rano. W ciągu dnia można
      popływać sobie statkiem rejsowym Tałty lub Syreną jednak nei wiem dokąd bo nie
      płynąłem :)
      Pozdrawiam wszystkich odwiedzających Mikołajki
      • Gość: Tosia Re: w Mikołajkach IP: 195.117.188.* 26.07.04, 10:56
        Dzięki DJ. Na pewno skorzystamy z Twoich doświadczeń:)Udanych wakacji! Nara:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka