Gość: anula IP: *.pl 19.10.02, 22:10 Szukam sprawdzonego miejsca, do którego można pojechać z niemowlakami, najchetniej do 200 km. od Warszawy, gdzie daja obiad i jest czysto. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grabed Re: Sylwester z dziećmi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.11.02, 14:14 I znalazłaś? Od września br. - z różnym natężeniem - usiłuję znalezc cos takiego. I dochodzę do wniosku, ze albo jest bardzo drogo i ekskluzywnie co z dzieckiem odpada. Albo tez bardzo skromnie i chędogo co też odpada ze względu na rodziców. Ja wybrałam inny wariant dalej niż 200 km - Szczyrk - hotel Włókniarz, tam przynajmniej organizuja cos dla dzieci w turnusie swiatecznym. No i dojazd - nawet jak zasypie snieg to "Gierkówka" będzie odśnieżona. I można nią jechac nocą, ważne ze względu na dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anula Re: Sylwester z dziećmi IP: *.acn.pl 27.12.02, 21:39 Niestety nie znalazłam choć ruszyłam niebo i ziemię. W końcu zdecydowaliśmy się zostać w domu. Ale znam kilka fajnych miejsc na wiosnę i lato (dla niemowlaków i przedszkolaków, no i rodziców). Jeśli chcesz podam Ci szczegóły. Pozdrawiam. Anula Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MISIA Re: Sylwester z dziećmi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.02, 23:21 Podaj swoje wymagania dokładnie , przyślę sprawdzone adresy misia.m@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś