Gość: darek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.07, 21:37 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: darek Re: Domek nad jeziorem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.07, 22:13 Poszło mi niechcący,sam temat. Czy ktoś może polecić jakiś domek w lesie nad jeziorem??? To co przeglądam to dla 6 i więcej osób.Nie często zdarza się domek z aneksem kuchenym i łazienką dla 2 osób,no może niby być dla 4 ale i tak jeżdżę tylko z żoną.Ja mogę polecić na wrzesień ośrodek Grzybia Dąbrowa w Borach Tucholskich. Spokój,cisza,ryby,grzyby i extra posiłki,tzn. obiady.Tylko nie wiem czy będzie ten sam kucharz.Szukam ciszy,spokoju,ryb i grzybów ale w przyzwoitych warunkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margo-tour Re: Domek nad jeziorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 11:47 www.mazury1.neostrada.pl Możliwość wynajęcia domku bądź pokoju dla 2 osób Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julek Re: Domek nad jeziorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 17:38 Koniecznie zobacz www.rozanydwor a w nim mobil home Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tady Re: Domek nad jeziorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 21:05 Zapraszam do "Zielonych Tarasów" www.zielonetarasy.com Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewagapon@wp.pl Re: Domek nad jeziorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 08:39 Wynajmę super dom drewniany nowy komfortowy całoroczny z pełnym wyposażeniem nad jeziorem i z własnym stawem łowiskiem na pięknej posiadłości z lasem wzgórzami źródłami i ścieżkami. Plac zabaw dla dzieci, możliwość jazdy konnej i polowania. Całość terenu ogrodzona.tel 604502405 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogusław Re: Domek nad jeziorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 16:21 Witam! oferuje domek blisko jeziora w miejscowosci Kiepojcie kolo Gołdapi podaje stonke inetrntową www.nocleg.suwalszczyzna.com.pl/bodzio/ bardzo prosze dzwonic na telefon komorkowy Sredecznie zapraszam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Domek nad jeziorem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.07, 10:32 Dziękuję wszystkim za odpowiedzi ale nie skorzystam.Jest nas dwoje a Wasze oferty są dla 6,8 czy 10 osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: Domek nad jeziorem IP: *.chello.pl 10.03.07, 13:47 W zeszłym roku spędziłam 2 tygodnie nad jeziorem w Pluskach. Zdecydowanie polecam: Pluski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Domek www.wilczyn.net :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 11:21 jak w temacie polecam cisza i spokoj Odpowiedz Link Zgłoś
a_alexia Re: Domek nad jeziorem 19.03.07, 08:20 Jesteśmy kontaktową :) trzyosobową rodziną 35/36 lat i 15-latka , szukamy rodziny , która wybrałaby się z nami na mazury w ostatnim tygodniu czerwca , zamierzamy wynając domek www.dlm02.e-mazury.com.pl/ ...kto jedzie z nami ?? mamy bardzo przyjaznego psa boksera , rodzina z drugim boksiem mile widziana :) Domek posiada 2 pietra , więc miejsca wystarczy dla każdego. dla szybkiego kontaktu nr gg 231485 Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej32a Jak domek nad jeziorem to: www.piechocki.org 21.03.07, 16:21 zapraszam na strone, gdzie sa szczegoly oferty, cisza spokoj gwarantwane Odpowiedz Link Zgłoś