Dodaj do ulubionych

domek na Kaszubach - pomóżcie

12.04.07, 00:02
Możecie coś polecić - Szukam domku na Kaszubach , 2 ost.tyg lipca - warunki -
b.blisko jezioro (wędkarze zapaleni są wśród nas), domek nie jakis obskurny,
marzy mi się kominek,najlepiej na odludziu,w lesie, nie w rzędzie 100 domków
Proszę pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: darek Re: domek na Kaszubach - pomóżcie IP: *.dfait-maeci.gc.ca 12.04.07, 08:21
      Wpisz w Googlach:domek na Kaszubach i Ci wyjdzie np.
      www.arek.lex.pl/domek.html i wiele innych.Te chętnie bym coś trafił na
      Kaszubach bo byłem w ub.roku we wrześniu i było super.Wpisz Grzybia Dąbrowa,tam
      jest fajnie ale niestety to ośrodek więc jeden z warunków(odludzie)odpada.My
      byliśmy we wrześniu i było może 1/4 domków zajęta.Co się dzieje latem wolę nie
      myśleć.Z drugiej strony 200pln/dzień płacić jeśli jadę tylko z żoną to trochę
      dużo.
    • Gość: kaska Re: domek na Kaszubach - pomóżcie IP: *.uwm.edu.pl 12.04.07, 08:42
      Polecam domek w Naterkach, byłam komfortowe warunki, można go obejrzeć
      www.noclegi.to.pl warmińsko-mazurskie Naterki
    • Gość: Zbyszek Re: domek na Kaszubach - pomóżcie IP: 213.158.197.* 13.04.07, 07:25
      www.goszen.vip.interia.pl
    • Gość: bicnick Re: domek na Kaszubach - pomóżcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.07, 19:06
      bardzo fajnie jest nad jeziorem Jasień na Kaszubach a konkretnie w ośrodku Wrzos
      - wrzos.com/wczasy.html
      Szczerze mówiąc to jest wymarzone miejsce dla wędkarzy. Sam chciałem wynająć
      domek letniskowy ale są problemy z wolnymi miejscami w lipcu - może sierpień?

Pozdrawiam, Artur
    • Gość: mirka Re: domek na Kaszubach - pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 19:20
      Posiadam piękny domek z kominkiem, nowy, ładnie urzadzony. Zdjęcia przeslę na
      emaila mirkapruszak@wp.pl
    • Gość: wrz Re: domek na Kaszubach - pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 14:15
      Polecam.Byliśmy tam w ubiegłym roku./www.ranczowdolinie.tp1.p

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka