Dodaj do ulubionych

EURO DOM proszę o opinie!!

30.07.12, 23:22
Witam!!!
Proszę napiszcie coś o obsłudze, realizacji zamówienia i montażu.
Z góry dziękuję!!!
Obserwuj wątek
    • nikita10101 Re: EURO DOM proszę o opinie!! 24.03.14, 20:29
      Omijać szerokim łukiem!! nie dajcie się nabrać na rabat przy całkowitej przedpłacie. ceny dobre, ale co z tego? Pan Michał oszukuje, zwodzi, nie dotrzymuje słowa i najczęściej nie odbiera telefonu. Czas realizacji w moim przypadku to już 4 miesiące (miało być 8 tygodni). Pieniądze zapłaciliśmy od razu. Od tamtej pory ze strony Euro-Dom są tylko kłamstwa i kolejne wymówki - a okien jak nie było, tak nie ma. Okazało się, że nasze pieniądze poszły niewiadomo na co, a Pan Michał u producenta ich w ogóle nie zamówił, bo nie miał z czego zapłacić. Sprawa w toku, ale nerwów już brak...
      • sto-marek www.dachy-ebos.pl Polecam 08.05.14, 18:14
        No właśnie ja miałem podobnego wykonawcę i to niestety nie jednego. Dopiero firma EBOS przywróciła mi wiarę w ludzi. Można zamawiać usługi razem z materiałami. Specjalizują się w dachach, ale też stawiają całe domy - razem z wykończeniówką. Wspólpracują z instalatorami, architektem itp.
      • aagniesia85 Re: EURO DOM proszę o opinie!! 23.08.14, 11:43
        ja też nie polecam firmy Euro dom...wstawiali mi nowe okna na pradze w Warszawie w roku 2006 bodajże, zapamiętałam tych partaczy, pianką nie uszczelnili okien, dziury pozostawiali takie że mogłam na wylot rękę włożyć....przestrzegam.
    • aga_men Re: EURO DOM proszę o opinie!! 26.08.14, 09:23
      Oszuści, kłamcy, naciągacze. Wzięli zaliczkę i do tej pory nie wstawili okien. Raczej nie odzyskam też zaliczki, nie można się do nich dodzwonić a jak jakimś cudem się uda to mają kolejne wymówki aby zyskać na czasie. Było już że dom się obsunął i z tego powodu będzie opóźnienie, było już że odwołali dostawę bo nie mięli pracowników do wstawienia, kolejna wersja to że wcale nie zamówili tych okien bo nie mają pieniędzy i ostatecznie dowiedziałam się że spółka się rozwiązała i jestem któraś w kolejce do odzyskania zaliczki. ODRADZAM WSPÓŁPRACĘ Z FIRMĄ EURODOM !!!
      • sas.anka13 Re: EURO DOM proszę o opinie!! 17.09.14, 11:56
        krętacze, naciągacze i oszuści jakich mało!!!!! dopiero straszenie sądem i policją przynosi jako takie rezultaty w odzyskaniu pieniędzy.
        w obecnej chwili zamykają swój sklep na Nadwodnej, ale znając życie niedługo duet "Kotlarski&Kocyk" zacznie istnieć pod inną nazwą, dalej oszukując ludzi. Kto ich nie zna prawdopodobnie da się nabrać, szczególnie na "wiarygodną gadkę" Pana Kotlarskiego. Przestrzegam wszystkich przed takimi jak oni - LUDZIE NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ NA ŻADNE PROMOCYJNE ZALICZKI, PÓŹNIEJ CIĘŻKO JE ODZYSKAĆ, A PRZY TYM NERWÓW I STRESU CO NIE MIARA, NIE WARTO.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka