Gość: Iwona IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.04.07, 19:01 Jakie polecacie solaria w Naszym Mieście. Jakie są ceny i gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: słonko Re: solarium IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.04.07, 19:55 następna świrka solariana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: solarium IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.04.07, 20:55 Widzę, że inteligencja to ty nie grzeszysz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 22:45 na Al.Wyzwolenia chyba 52.Są tam solaria o zróznicowanym stopniu opalania,ceny też chyba są różne,ale nie znam szczegółów.Czysto i miło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 07:31 A po co Wam solarium? Wystawcie Wasze blade dupska na piekne sloneczko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pryw Re: solarium IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.04.07, 13:55 wstydzą sie opalać swoje 150 kg czystego tłuszczu wiec chodzą na solarke tylko po co :| ha ha ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby_palancie solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 15:00 jak po co ? po to samo co ty...tylko ze ty to opalasz 200kg zywego miecha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 16v Re: solarium IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 17.04.07, 15:14 200,150 jak opalone jest ok !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solar Re: solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 11:59 Na Starym Zdroju są dwa super solaria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gringo Re: solarium IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 01.05.07, 12:15 a ja polecam solarium na piaskowej górze na tym bazarze. w jednej z ostatnich budek. super łóżko, ceny nie wygórowane 90gr./min, nowe, mocne lampy, miła obsługa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: solarium IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.05.07, 12:32 90gr? Na Piaskowej w salonie u Doroty jest po 60 gr, mila obslug, fajne lampy, czysto. Z tego co mi wiadomo to na piaskowej jest gdzies tez solarium po 50 gr/min ale nie bardzo wiem gdzie, a pozatym to podobno lampy sa do kity i zeby cos bylo widac to trzeba isc na pol godziny No nie przesadzam ale zadna rewelacj :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gringo Re: solarium IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 01.05.07, 12:38 ale płacisz 90gr za min idziesz na 10 i masz efekt jakbyś poszedł na 15min na solarium za 50gr polecam to solarium bo jest naprawdę dobre, nie powiedziałem że najtańsze. do doroty teżkiedyś chodziłem ale na bazarze wydaje mi się że jest lepsze łóżko i lepsze lampy. kwestia wyboru i przyzwyczajenia Odpowiedz Link Zgłoś
korfanty-ildefons To może ja. 01.05.07, 15:16 > Jakie polecacie solaria w Naszym Mieście. Jakie są ceny i gdzie? W domu handlowym Majk (Piaskowa Góra) z tego co wiem - 70gr za minutę. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gringo Re: To może ja. IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 01.05.07, 15:53 to ja polecam jeszcze solarium na podzamczu obok kolorowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: solarium IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.05.07, 18:06 A po co wydawac kasę. Była tak piękna pogoda i jeszcze ma być więc tylko promienie słoneczne. Tak właśnie się opalałam i wszyscy pytali gdzie byłam na wczasach. Wystarczy krem z masłem kakaowym i jesteś lepiej opalona niż w solarium. Mniej szkodzi na cerę no i kasa zostaje w kieszeni. Którą możesz przeznaczyć na kosmetyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gringo Re: solarium IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 02.05.07, 12:20 chyba jeszcze troszkę za zimno na opalanie na dworze. 10 stopni to raczej lekki chłodek;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TnBd ALE PO CO? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.05.07, 14:46 Tylko konkretne odpowiedzi, ja tam widze u kobiet same minusy: zniszczona skóra, nienaturalny kolor, bleeee....... (sorki za błędy),....... a słyszałem że raz na jakiś czas (2 miesiące) to zdrowo, ale częściej to nie (udowodnione naukowo), więc jeszcze raz się pytam PO CO NIEKTÓRE KOBIETY CHODZĄ NA SOLARIUM?... pozdrawiam i czekam na odp... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidzia Re: ALE PO CO? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.05.07, 19:03 A propo solarium - korzystam z niego regularnie raz w tygodniu od dwóch lat.Przyznam, że skóra mocno się wysusza, przez co potrzebuje dużo więcej pielęgnacji, ale przy regularnym stosowaniu balsamów jest mięciutka i miła w dotyku... co do koloru - wszysko zależy od karnacji, ja akuratnie mam ciemną, więc moja opalenizna ma ładny brązowiutki kolor. Dopóki nie spróbujesz, nie zrozumiesz jak te 15 minut opalania poprawia nastrój. A i tapety się na twarz nie nakłada, więc nie ma ryzyka, że maska spadnie i przeżyjesz szok z rana:) Wszystko jest dla ludzi - jeśli tylko nie przesadzasz oczywiście i nie latasz 5x w tygodniu. Dodatkowo solarium polecane jest na zimowe depresje i problemy z cerą. Po co kobiety chodzą na solarium - po to, by podobać się sobie no i mężczyznom oczywiście. A po co dręczą się dietami, ćwiczeniami, głodzą, depilują itp? To nasza próżność, a wasze oczekiwania wobec nas:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: solarium IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.05.07, 18:58 Dzieki za wszytkie odpowiedzi. Z niektórych z nich skorzystałam i jestem bardzo zadowolona, a mój poprzednik jest w wielkim błedzie bo widocznie sam nie ma odwagi pojsc na solarium (czyzby wsytd przez niego przemawaił? ). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gringo Re: solarium IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 04.05.07, 09:45 a które odwiedziłaś jeśli można wiedzieć? jak biegałaś po kilku to może nam powiesz gdzie wg. ciebie najlepiej;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: solarium IP: *.gprspla.plusgsm.pl 06.05.07, 20:04 Uwazam osobiscie ze najlepsze solarium jest na Bialym Kamieniu, na mijance, maja bardzo dobre lampy i nawiew... ale nie radze chodzic czesciej niz raz na 2- 3 tygodnie, bo szkoda skory! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: solarium IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.05.07, 18:02 Faktycznie na mijance na Białym Kamieniu to solarium jest bardzo dobre tez czesto z niego korzystałam lampy rewelacja i miła obsługa no i plus ze czynne jest takze w niedziele, ale ostatnio odkryłam super solarium w Świebodzicach niedalko rynku. Kobita posiada tube opalająca i normalne łozko ale profilowane do ciała. Lampy zarówno na jednym jak i na drugim super, jeden z najlepszych z jakimi sie spotkałam w ciagu ostatnich lat. Po jednym seansie od razu widac efekt. Dziewczyny naprawde polecam warto sie skusic na to solarium zobaczycie raz pojdziecie i juz bedziecie tam wracac. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 17:48 A ja dop[iero zaczynam swoją przygodę z solarium :) I bardzo mi sie spodobało! Chodzę raczej byłam 3 razy na Sobięcinie u "Harego". A wy co sądzicie o tym solarium??? 1 zł za min. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gringo Re: solarium IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 08.05.07, 18:01 1zł za min to trochę drogo. ale jeśli są dobre lampy to czasami warto dać trochę więcej. ja chodzę na solarium za 90gr za min i jestem zadowolony. wolę dać drożej ale iść na krócej, jeśli są dobre lampy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: se Re: solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 14:02 Na podzamczu w auchan jest extra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Technik Re: solarium IP: *.eranet.pl 13.06.07, 02:36 Dajecie się nabierać lampy nowe to kicha liczy się elektronika, te wszystkie solarki to trupy. Dermatolodzy zalecają opalać się nie dłużej niż 12 minut, to jest tak jakby człowek był cały dzionek na słoneczku, dlaczego nie czytacie gazet, kolorowych pism dla laseczek. To że coś tanio kosztuje to jest kicha naprawde, preparaty kosztuja, prąd kosztuje, ręczniki kosztują (kuchenne) itd. J jak myślicie gdzie oni zarabiają a na waszej naiwności leżycie na wyrku po 25 minutek i co i nic. To jest 2 dni na słoncu za jednym razem. Dlaczego reklamujecie takie kichy, przecież są w naszym mieście fajne solarki same znajdzie niebęde wymieniał, sprawcie czy solarka ma certyfikat że niewpadniecie do środka do jakiegoś grata. A wtedy to tylko Strasny film 3. dobra pa, kochajcie się mocno i czule. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monisia Re: solarium IP: *.eranet.pl 13.06.07, 22:20 Moja Iwonko słuchaj, najlepsze solarium jest w Studiu Marka, super obsługa i zawsze świeże starte solaruim, nowoczesna muzyka, i do każdego opalania preparat do polepszania opalenizny Bronze. Polecam, moje drogia wyglądam jak prawdziwa mulatka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goły Re: solarium IP: *.eranet.pl 13.06.07, 22:29 A na Tuwima w Solarium są KAMERKI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: solarium IP: *.eranet.pl 13.06.07, 22:26 Też byłam w Studiu Marka i było super, leciała fajna muzyka, było bardzo miło, i dostałam gratis saszetkę truskawkową dzięki, której pachniałam jak zerwana z krzaczka truskawaka. Pa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANDZIA Re: solarium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.07, 22:29 A GDZIE JEST TO STUDIO MARKA?POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Golusia Re: solarium IP: *.eranet.pl 13.06.07, 22:32 Na Kasztelańskiej są kamery dlatego dziewczyny balsamujcie ciała i idzcie się nagrywać, może ktoś was wypatrzy w ineternecie. PS: Nie polecam starszym paniom, bo zobaczą w inernecie was wasze wnuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monisia Re: solarium IP: *.eranet.pl 13.06.07, 22:41 Moja droga Andziu, Studio Marka jest na ul.Hetmańskiej 80C na przeciw Bazaru. Let's go to Studio Marka, you will see, amazing sunbed. Love Monisia Odpowiedz Link Zgłoś