IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.04.07, 19:01
Jakie polecacie solaria w Naszym Mieście. Jakie są ceny i gdzie?
Obserwuj wątek
    • Gość: słonko Re: solarium IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.04.07, 19:55
      następna świrka solariana?
      • Gość: Iwona Re: solarium IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.04.07, 20:55
        Widzę, że inteligencja to ty nie grzeszysz...
        • Gość: ona Re: solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 22:45
          na Al.Wyzwolenia chyba 52.Są tam solaria o zróznicowanym stopniu opalania,ceny
          też chyba są różne,ale nie znam szczegółów.Czysto i miło.
    • Gość: zdziwiony Re: solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 07:31
      A po co Wam solarium? Wystawcie Wasze blade dupska na piekne sloneczko!
      • Gość: pryw Re: solarium IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.04.07, 13:55
        wstydzą sie opalać swoje 150 kg czystego tłuszczu wiec chodzą na solarke tylko
        po co :| ha ha ha ha ha
        • Gość: gruby_palancie solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 15:00
          jak po co ? po to samo co ty...tylko ze ty to opalasz 200kg zywego miecha
    • Gość: 16v Re: solarium IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 17.04.07, 15:14
      200,150 jak opalone jest ok !!!!!!!!!!
    • Gość: solar Re: solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 11:59
      Na Starym Zdroju są dwa super solaria
      • Gość: gringo Re: solarium IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 01.05.07, 12:15
        a ja polecam solarium na piaskowej górze na tym bazarze. w jednej z ostatnich
        budek. super łóżko, ceny nie wygórowane 90gr./min, nowe, mocne lampy, miła
        obsługa
        • Gość: XXX Re: solarium IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.05.07, 12:32
          90gr? Na Piaskowej w salonie u Doroty jest po 60 gr, mila obslug, fajne lampy,
          czysto. Z tego co mi wiadomo to na piaskowej jest gdzies tez solarium po 50
          gr/min ale nie bardzo wiem gdzie, a pozatym to podobno lampy sa do kity i zeby
          cos bylo widac to trzeba isc na pol godziny No nie przesadzam ale zadna
          rewelacj :)
          • Gość: gringo Re: solarium IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 01.05.07, 12:38
            ale płacisz 90gr za min idziesz na 10 i masz efekt jakbyś poszedł na 15min na
            solarium za 50gr
            polecam to solarium bo jest naprawdę dobre, nie powiedziałem że najtańsze. do
            doroty teżkiedyś chodziłem ale na bazarze wydaje mi się że jest lepsze łóżko i
            lepsze lampy. kwestia wyboru i przyzwyczajenia
    • korfanty-ildefons To może ja. 01.05.07, 15:16
      > Jakie polecacie solaria w Naszym Mieście. Jakie są ceny i gdzie?

W domu handlowym Majk (Piaskowa Góra) z tego co wiem - 70gr za minutę.

Pozdrawiam :)
      • Gość: gringo Re: To może ja. IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 01.05.07, 15:53
        to ja polecam jeszcze solarium na podzamczu obok kolorowej.
    • Gość: Miki Re: solarium IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.05.07, 18:06
      A po co wydawac kasę. Była tak piękna pogoda i jeszcze ma być więc tylko
      promienie słoneczne. Tak właśnie się opalałam i wszyscy pytali gdzie byłam na
      wczasach. Wystarczy krem z masłem kakaowym i jesteś lepiej opalona niż w
      solarium. Mniej szkodzi na cerę no i kasa zostaje w kieszeni. Którą możesz
      przeznaczyć na kosmetyki.
      • Gość: gringo Re: solarium IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 02.05.07, 12:20
        chyba jeszcze troszkę za zimno na opalanie na dworze. 10 stopni to raczej lekki
        chłodek;)
        • Gość: TnBd ALE PO CO? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.05.07, 14:46
          Tylko konkretne odpowiedzi, ja tam widze u kobiet same minusy: zniszczona skóra, nienaturalny kolor, bleeee....... (sorki za błędy),....... a słyszałem że raz na jakiś czas (2 miesiące) to zdrowo, ale częściej to nie (udowodnione naukowo), więc jeszcze raz się pytam PO CO NIEKTÓRE KOBIETY CHODZĄ NA SOLARIUM?... pozdrawiam i czekam na odp...
          • Gość: dzidzia Re: ALE PO CO? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.05.07, 19:03
            A propo solarium - korzystam z niego regularnie raz w tygodniu od dwóch
            lat.Przyznam, że skóra mocno się wysusza, przez co potrzebuje dużo więcej
            pielęgnacji, ale przy regularnym stosowaniu balsamów jest mięciutka i miła w
            dotyku... co do koloru - wszysko zależy od karnacji, ja akuratnie mam ciemną,
            więc moja opalenizna ma ładny brązowiutki kolor. Dopóki nie spróbujesz, nie
            zrozumiesz jak te 15 minut opalania poprawia nastrój. A i tapety się na twarz
            nie nakłada, więc nie ma ryzyka, że maska spadnie i przeżyjesz szok z rana:)
            Wszystko jest dla ludzi - jeśli tylko nie przesadzasz oczywiście i nie latasz
            5x w tygodniu. Dodatkowo solarium polecane jest na zimowe depresje i problemy z
            cerą.
            Po co kobiety chodzą na solarium - po to, by podobać się sobie no i mężczyznom
            oczywiście. A po co dręczą się dietami, ćwiczeniami, głodzą, depilują itp? To
            nasza próżność, a wasze oczekiwania wobec nas:)
    • Gość: Iwona Re: solarium IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.05.07, 18:58
      Dzieki za wszytkie odpowiedzi. Z niektórych z nich skorzystałam i jestem bardzo
      zadowolona, a mój poprzednik jest w wielkim błedzie bo widocznie sam nie ma
      odwagi pojsc na solarium (czyzby wsytd przez niego przemawaił? ). Pozdrawiam
      • Gość: gringo Re: solarium IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 04.05.07, 09:45
        a które odwiedziłaś jeśli można wiedzieć?
        jak biegałaś po kilku to może nam powiesz gdzie wg. ciebie najlepiej;)
        • Gość: maxi Re: solarium IP: *.gprspla.plusgsm.pl 06.05.07, 20:04
          Uwazam osobiscie ze najlepsze solarium jest na Bialym Kamieniu, na mijance,
          maja bardzo dobre lampy i nawiew... ale nie radze chodzic czesciej niz raz na 2-
          3 tygodnie, bo szkoda skory!
    • Gość: Monia Re: solarium IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.05.07, 18:02
      Faktycznie na mijance na Białym Kamieniu to solarium jest bardzo dobre tez
      czesto z niego korzystałam lampy rewelacja i miła obsługa no i plus ze czynne
      jest takze w niedziele, ale ostatnio odkryłam super solarium w Świebodzicach
      niedalko rynku. Kobita posiada tube opalająca i normalne łozko ale profilowane
      do ciała. Lampy zarówno na jednym jak i na drugim super, jeden z najlepszych z
      jakimi sie spotkałam w ciagu ostatnich lat. Po jednym seansie od razu widac
      efekt. Dziewczyny naprawde polecam warto sie skusic na to solarium zobaczycie
      raz pojdziecie i juz bedziecie tam wracac. Pozdrawiam
    • Gość: Monika Re: solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 17:48
      A ja dop[iero zaczynam swoją przygodę z solarium :) I bardzo mi sie spodobało!
      Chodzę raczej byłam 3 razy na Sobięcinie u "Harego". A wy co sądzicie o tym
      solarium??? 1 zł za min.
      • Gość: gringo Re: solarium IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 08.05.07, 18:01
        1zł za min to trochę drogo. ale jeśli są dobre lampy to czasami warto dać
        trochę więcej. ja chodzę na solarium za 90gr za min i jestem zadowolony. wolę
        dać drożej ale iść na krócej, jeśli są dobre lampy
    • Gość: se Re: solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 14:02
      Na podzamczu w auchan jest extra
      • Gość: Technik Re: solarium IP: *.eranet.pl 13.06.07, 02:36
        Dajecie się nabierać lampy nowe to kicha liczy się elektronika, te wszystkie
        solarki to trupy. Dermatolodzy zalecają opalać się nie dłużej niż 12 minut, to
        jest tak jakby człowek był cały dzionek na słoneczku, dlaczego nie czytacie
        gazet, kolorowych pism dla laseczek. To że coś tanio kosztuje to jest kicha
        naprawde, preparaty kosztuja, prąd kosztuje, ręczniki kosztują (kuchenne) itd.
        J jak myślicie gdzie oni zarabiają a na waszej naiwności leżycie na wyrku po 25
        minutek i co i nic. To jest 2 dni na słoncu za jednym razem.
        Dlaczego reklamujecie takie kichy, przecież są w naszym mieście fajne solarki
        same znajdzie niebęde wymieniał, sprawcie czy solarka ma certyfikat że
        niewpadniecie do środka do jakiegoś grata. A wtedy to tylko Strasny film 3.
        dobra pa, kochajcie się mocno i czule.
    • Gość: Monisia Re: solarium IP: *.eranet.pl 13.06.07, 22:20
      Moja Iwonko słuchaj, najlepsze solarium jest w Studiu Marka, super obsługa i
      zawsze świeże starte solaruim, nowoczesna muzyka, i do każdego opalania
      preparat do polepszania opalenizny Bronze. Polecam, moje drogia wyglądam jak
      prawdziwa mulatka.
      • Gość: Goły Re: solarium IP: *.eranet.pl 13.06.07, 22:29
        A na Tuwima w Solarium są KAMERKI.
    • Gość: Pati Re: solarium IP: *.eranet.pl 13.06.07, 22:26
      Też byłam w Studiu Marka i było super, leciała fajna muzyka, było bardzo miło,
      i dostałam gratis saszetkę truskawkową dzięki, której pachniałam jak zerwana z
      krzaczka truskawaka.
      Pa...
      • Gość: ANDZIA Re: solarium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.07, 22:29
        A GDZIE JEST TO STUDIO MARKA?POZDR
    • Gość: Golusia Re: solarium IP: *.eranet.pl 13.06.07, 22:32
      Na Kasztelańskiej są kamery dlatego dziewczyny balsamujcie ciała i idzcie się
      nagrywać, może ktoś was wypatrzy w ineternecie.
      PS: Nie polecam starszym paniom, bo zobaczą w inernecie was wasze wnuki.
    • Gość: Monisia Re: solarium IP: *.eranet.pl 13.06.07, 22:41
      Moja droga Andziu, Studio Marka jest na ul.Hetmańskiej 80C na przeciw Bazaru.
      Let's go to Studio Marka, you will see, amazing sunbed.
      Love Monisia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka