Witajcie chciałem się z wami podzielić moim stanem. Myślę, że to już REMISJA.
Od 2008r. choruję na ChAD typ 1. Mocne depresje i manie. Miałem próbę samobójczą w 2007r.mając 14 lat chciałem się zastrzelić z pistoletu. Moim pierwszym zaburzeniem była nerwica natręctw, która wywołała silna depresję poprzedzając próbę S. Po próbie trawiłem na Niekłańską z szyciem głowy okolicy skroniowej. Potem pobyt w Szpitalu Psychiatrycznym dla Dzieci i Młodzieży w Józefówie. Dostawałem tam Asentrę w dawce 50 mg na dobe przez 3 misiące. Nie wiedziałem poprawy. Po wyjściu ze szpitala zwiększono mi do 75mg wpadlem w dobrą hipomanię

i stąd to rozpoznanie u mnie. Później Ipin Sobieskiego Młodzieżowka(brałem tam Depakine i Olanzapine) ale byłem strasznei zamólony. Kolejne piobyty w szpialaach dla Młodzieży( Garwolin(Lit zostaje włączony) , Zagórze, Drewnica(Lamotrygine mi włączyli) i w koncu moj ukochany Sobieski i Oddział Chorób Afektywnych F7 <3

Profesor Święcicki bardzo sie ze mną męczył, bo dostałem urojeń hipochondrycznych czytając ulotki od leków

to były moje najgorsze 3 misiące w życiu. 15 mg Olanzapiny i Risperidon w 4 mg(zapadaal mi się podłoga przed oczami jak chodziłem w tak duzej dawce przeciwlekowej

) po 3 miesiącach cięzkiej pracy nade mną Profesor Święcicki i Dr. Krawczyk(super lekarz slucha i ma duże doswiadczenie mimo stażu

Biorę aktualnie Lit 875 mg, Gabapentyna(Neuran 300) 900mg oraz Olanzapine 10mg i Pridinol 10 mg na dobę rano i o 13. Euthyrox N25 na czco pół godziny przed posilkiem

Miałem z 5-7 cięzkich depresji

i manii

Moja deprsje wygladała tak: nie miałem siły. nie mogłem wstać z łożka, płakałem, miałem mysli Samobójcze codziennie miliony ich bylo, myśli rezygnacyjne, spowolniały psychoruchowo, zwięszony apetyt, libido na maksa do gory, agresja,smutek, rozpacz, brak sensu zycia, pustka

mania wyglada u mnie tak: euforia, napęd i mowa 5 razy szybsz, maksymalnie podkręcone libido, agresja(moge nawet zabic )

poczucie wszechmocy, dużo siły, brak snu, kontakty seksualne, 5 dziewczyn naraz, zaczepiałem ludzi na ulicy,wydalem 10.000 zł awantury z mafia Ukraińska

wyzywanie ludzi na ulicy

poczucie,że jestem Bogiem

moaj najdłuższ mania trwała 3 miesiąca po próbie odstawienia Olanzapiny z 5mg na 2,5. Brałem przez 3 lata taki zewstaw Lit 1-0-1 Depakina 500mg 0-0-1 I Olanzapina 5 mg to jest śmieszne, bo moja lekarka (Joanna Popławska w ogóle sie nie zna na Chadzie

dlatego polecam wam dobrych lakrzy typu Prof.Święcicki(350 zł konsultacja kolejne wyzity 250 zl) przyjmuje na Mickiewicza na Żoliborzu oraz Marlena Sokół Szawłowska mój obecny lekarz super jest kontakt mailowy i smsowy cały czas

;0 slucha bardzo uważnie rozwazą proponuje

To, chyba wszystko, a wiem w końcu po 8 latach walki i cierpienia i euforii jestem w REMISJI

Nigdy sie nie poddawajcie drodzy ChaDowcy, bo życie jest piekne i walczcie do końca nawet jaknby miały być do ELEKTROWSTZĄSY na F7

haha Ja już znikam z tego forum chcę żyć w końcu KOCHAM WAS DRODZY ChADowcy <3! Pozdrawiam bardzo gorąco

Buźka Arsen
„Przychodzi w życiu człowieka czas, kiedy dźwiga krzyż naciągnięty bólem, cierpieniem, niespełnionymi marzeniami, brakiem radosnych perspektyw. Często ten krzyż go przygniata, ciężko jest wtedy wstać, znaleźć sens dalszej egzystencji. Ale ja ci mówię, wstań i walcz. To twoje życie, twój największy skarb"