corrina_f1 14.01.04, 11:10 Nudziło mi się wczoraj i wrzuciłam zakopiańskie fotki na webshots. to wrzucam też moją :) Miłego oglądania, zwłaszcza przy tak beznadziejnej pogodzie jak dziś... :-/ community.webshots.com/user/corrina_f1 pzdr Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: corrina_f1 Re: Fotki - Tatry IP: *.maqs.com 14.01.04, 19:12 Dodałam dziś jeszcze trochę Słowacji - Popradskie i Strbskie Pleso :) pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
sledzik4 Re: Fotki - Tatry 20.01.04, 15:24 Nikt nie chce Ci podziękować za piękne fotki? To ja dziękuję w imieniu swoim i wszystkich oglądaczy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marekggg Re: Fotki - Tatry 20.01.04, 16:41 hej, bardzo piekne zdjecia. polskie tatry na tyle nie znam, ale w czesci o slowackich ci sie pomylily nazwy Popradske pleso jest strbske i odwrotnie. piate zdjecie - to "Zdziarska widla" nad wioska Zdziar Odpowiedz Link Zgłoś
milluna Re: Fotki - Tatry 23.01.04, 10:28 Jesli chcecie poogladac sobie fajne zdjecia Tatr to zajrzyjcie tutaj www.moje.tatrynet.pl Naprawde warto!! Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
sledzik4 Re: Fotki - Tatry 24.01.04, 14:11 milluna napisała: > Jesli chcecie poogladac sobie fajne zdjecia Tatr to zajrzyjcie tutaj > www.moje.tatrynet.pl Naprawde warto!! > Pozdrawiam:) Nie wchodzi!!! (jakiś błąd?) Pozdrawiam i czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: Fotki - Tatry 25.01.04, 02:06 Sledziku! Sprobuj jeszcze raz, u mnie dziala! Pozdr. www.moje.tatrynet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: Fotki - Tatry 25.01.04, 02:10 PS. Do Sledzika! OK! Link dziala, moze strona powoli Ci sie laduje... Kak chcesz sobie wiecej poogladac - zajrzyj na FZ - watek "Wasze linki". Zapraszam wszystkich, jest na czym oko zaczepic! ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
sledzik4 Re: Fotki - Tatry 25.01.04, 09:21 roomtsays napisał: > PS. Do Sledzika! OK! Link dziala, moze strona powoli Ci sie laduje... Kak > chcesz sobie wiecej poogladac - zajrzyj na FZ - watek "Wasze linki". > Zapraszam wszystkich, jest na czym oko zaczepic! ;o))) Już działa, dziękuję. Okazuje się, że znam te stronę. Na FZ zaglądam prawie codziennie - ostatnio mnie wywoływałeś(kwatery w Bukowinie) - tam też odpisałem. Dzisiaj też byłem na FZ. Słuchałem muzyki. Z "waszych linków" zrobiłem sobie "moje linki". Jeszcze raz pozdrawiam. Do usłyszenia-zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Fotki - Tatry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.04, 22:55 Zajrzyjcie na turystyka.hitnews.pl - kilka fajnych tapetek z Tatr Odpowiedz Link Zgłoś