Dodaj do ulubionych

W Pieninach...

16.09.12, 22:47
W Pieninach prawie jesień. Prawie - bo żółtych i czerwonych liści na drzewach wciąż niewiele. Za to zimny i porywisty wiatr hulał po Trzech Koronach zmuszając turystów do wciągania kapturów i pospiesznego zapinania kurtek. Sosenka na Sokolicy ma się dobrze, odwiedziłem ją chyba po raz szósty :) W przeddzień Sprzątania Świata nie zauważyłem zbyt wielu śmieci na szlakach - to chyba dobrze świadczy o turystach (co innego na obrzeżu Szczawnicy).

Na trasie do Krakowa przez Kamienicę-Szczawę-Mszanę Górną co kilometr stragan z miodem, bundzem i grzybami...
Czas więc na grzyby!

Kornel
Obserwuj wątek
    • andre121 Re: W Pieninach... 19.09.12, 15:43
      Kornel!byłem tam gdzie Ty 13tego i wydawało mi się, że jeszcze lato.... :-)
      • oryginal23 Re: W Pieninach... 21.09.12, 16:06
        Grzyby cholernie szkodzą wątrobie, lepiej nie jeść tego paskudztwa.
        23.
        • lisia312 Re: W Pieninach... 01.10.12, 21:01
          jeszcze nie jest całkiem żółto-czerwono, ale pięęknie. Na Trzech Koronach kolejka.
    • janek-kowal Re: W Pieninach... 19.10.12, 13:47
      Pieniny zawsze i o każde porze roku sa urokliwe - Właśnie wróciłem ze Szczawnicy i mieszkałem o bardzo miłych górali. Cena przystepna i warunki świetne jak za ta cene wiec polecam pokoje w Szczawnicy "Pod wierzbą"
      • kornel-1 Won, spamerze, z mojego wątku! 19.10.12, 16:44
        Wo, spamerze z mojego wątku o górach!

k.
      • kryspianmw Re: W Pieninach... 05.06.15, 10:20
        Pogoda w Pieninach jest teraz super, zapowiada się super weekend czerwcowy. Wszyscy na rower!
      • konrddd Re: W Pieninach... 26.07.15, 13:56
        A czy polecisz toą miejscówkę dla rodziny z dzieckiem ?
        janek-kowal napisał:

> Pieniny zawsze i o każde porze roku sa urokliwe - Właśnie wróciłem ze Szczawnic
        > y i mieszkałem o bardzo miłych górali. Cena przystepna i warunki świetne jak z
        > a ta cene wiec polecam pokoje w Sz
        > czawnicy
        "Pod wierzbą"
        • kornel-1 Re: W Pieninach... 27.07.15, 12:29
          konrddd napisał:

> A czy polecisz toą miejscówkę dla rodziny z dzieckiem ?

Uprzejmie przypominam, że do zapytań w sprawie noclegów służy forum Góry - noclegi

Kornel
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka