Gość: marcin IP: *.elblag.dialog.net.pl 19.08.05, 16:02 mam ochote jechac w gory polskie lub slowackie [kolo tych zjezdzalni] slyszalem cos ze jest fajnie ale nie mam konkretnych namiarow ptrosilbym o rady telefony kwater opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: gdzie w gory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 16:16 jakie zjeżdzalnie masz na myśli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: gdzie w gory IP: *.elblag.dialog.net.pl 19.08.05, 16:22 podobno w gorach w jakiejs miejscvowosci slowackiej skladajacej sie z dwoch czlonow jest duzy akwapark i w tamtych okolicach podobno jest ladnie i jescze jakies jaskinie sa Odpowiedz Link Zgłoś
3bezatu Re: gdzie w gory 20.08.05, 08:47 www.liptovtravel.com/polish/tatralandia.html Miłej zabawy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adek Re: gdzie w gory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 20:16 Byłem jest fajniscie, uwazaj na zjezdzalnie z pontonami - mielismy wypadeczek i jeszcze jedno - baseny , do których sie "wpada" są za krótkie. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: gdzie w gory IP: *.elblag.dialog.net.pl 22.08.05, 13:45 dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś