Gość: suri IP: *.fibertel.com.ar 13.03.03, 18:15 Milowka to jest rajskie miejsce, zywiecczyzna to jest rajska kraina, wiem co mowie. Piekne dzieki za piekny tekst o Milowce, i prosze isc dalej.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mdkw3@wp.pl Re: Do Milówki wróć... IP: *.bnet.pl / 10.10.46.* 24.04.03, 22:29 W Milówce byłem kilkakrotnie, pierwszy raz w czasach gdy Golcowie do szkoły jeszcze chodzili.Starą chałupę widziałem.Jednak uważam że do takich pięknych zakątków jak Milówka wraca się pomimo braku drogowskazów,czy wiedzy o tym że sławni ludzie się z nich wywodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bunio Re: Do Milówki wróć... IP: *.dhcp-156-56.indiana.edu 24.04.03, 23:09 kojarzyc mozna rany boski, tylko z kims lub czyms? Coz to za dziennikarstwo? Dalej czytac sie juz nie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bronislawa.jurczyl Re: Do Milówki wróć... IP: *.city.mississauga.on.ca 25.05.03, 21:48 Milowka to najwspanialsze miejsce na swiete, nie potrzeba braci Golcow(nie obrazajac) zeby ja reklamowac. Cala moja rodzina, co roku, jezdzila tam na wakacje. Zawsze mieszkalismy na zboczach gory Zabawy. Od wielu lat mieszkam w kanadzie, i nie tesknie za katowicami, gdzie sie urodzilam i wychowalam, szkola itp tylko zawsze za Milowka, Nawet teraz szukam informacji o tym miejscu. Powietrze juz nie takie czyste jakie bylo, woda w sOle tez, mimo to moje serce ciaqle mnie tam ciagnie Bronia Mississauga, Canada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek Re: Do Milówki wróć... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 22:57 ja z Milowki do Kamesznicy 5km.tam dopiero spokoj i cisza znam te cudne miejsca od 1998r.z kamesznicy pochodzi moja KOCHANA ŻONA dzięki MIlówkoo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgosia Re: Do Milówki wróć... IP: *.aster.pl 16.03.05, 18:25 to prawda, milówka to świetne miejsce, pobyt tam wspominam z dużą przyjemnością. najfajniesza była wycieczka rowerowa z milówki do zwardonia przez nieledwię i sól, z wdrapywaniem się (z rowerem "pod pachą") na szczyt gomółki, a potem zjazd szosą z powrotem do milówki - zajął nam ok.25 minut, gdy droga do zwardonia - blisko 4 godziny. było warto. ten wiatr we włosach ... super. polecam. M Odpowiedz Link Zgłoś