Gość: michal IP: *.chello.pl 09.09.09, 10:46 haha, pierwszy :D pozdro Jacuś ;) Link Zgłoś Obserwuj wątek
mosee Motodziennik: Aukcyjne perełki 09.09.09, 10:51 Ehhh niestety włosy szybko odrastają... :P Guma turbo- a później młodzi fascynaci motoryzacji problemy z próchnica mieli... :) Smak niezapomiany. Tylko sie zdenerwowac bylo mozna jak n-ty raz to samo lambo na obrazku bylo... Link Zgłoś
Gość: ENERGETYK Re: Motodziennik: Aukcyjne perełki IP: *.zep.com.pl 09.09.09, 11:01 Co do wierności tej repliki Ferarri to bym polemizował ;) A co do "wojny" TDI kontra elektryka obstawiam że w końcu jednak Ameryka przekona się do ropniaków bo: 1. Mają większy zasieg 2. Lepsze osiągi 3. Warczą :) Link Zgłoś
Gość: majagoda Re: Motodziennik: Aukcyjne perełki IP: *.zchpolice.com 09.09.09, 11:12 W dłuższej perspektywie wygra elektryka? Teraz trochę tortu diesla zabiorą, ? co niekoniecznie będzie dobrze dla ich użytkowników ? cena ON wzrośnie ;( Link Zgłoś
mzyo Re: Motodziennik: Aukcyjne perełki 09.09.09, 11:19 1. A czy te nowoczesne dizle na Amerykańskim paliwie sprawują się bez problemu? 2. Skąd pomysł że Volvo są lanserskie? WG lanserów Volvo są nudne. Nie ma to jak zaszpanować Audi albo BMW. Link Zgłoś
Gość: stanczyk ernwopr@w Re: Motodziennik: Aukcyjne perełki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.09, 11:39 "Dramatyczne" :)..nawet citroen sie tak nie wygłupa... ehhhh..jakie tam Volvo jest nudne C30 - bardzo stylowa rzecz ( jego poprzednik Volvo 480 - tez bardzo fajnym wynalazkiem był..) - najładniejszy w "klasie haćbaków" ..no przecie we Franfurtu zadebiutuje odswierzony, równie "wystrzałowy" Volvo C70 "Volante":) by Pininfarina.... jak Focus to tylko RS , albo CC :) (polecam tekst Migasa na Autogaleria.pl) Ford - Max bedzie miał "suiside doors" !? (ostatnio widziane w concept -carze Lincon Continental) El-Camaro wymiata ! ..pewnie dzieki temu Chevy-v8 pod maska ma niezle El-Kopyto !(taki bohater kreskówkowy był..:) My - Przeżuwacze gumy Turbo - pamiętamy ! Vektor był w scisłej czołówce najszybszych "Turbo bohaterów". Mnie najbardziej utkwił jednak w pamieci obrazek brązowago "Lambo Kuntasza" - ależ pięknie na tym zdjęciu wypinał zadek..! Link Zgłoś
Gość: fox Re: Motodziennik: Aukcyjne perełki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 11:51 Jestem zawiedziony, ze pan Jacuś nie wykorzystal mojego maila i nie pokazal Tuckera;( Link Zgłoś
Gość: misiaczeq Re: Motodziennik: Aukcyjne perełki IP: *.efif.dk 09.09.09, 12:02 Który jestem, no który? :P Link Zgłoś
Gość: MIchał. Re: Motodziennik: Aukcyjne perełki IP: *.zchpolice.com 09.09.09, 12:12 Guma turbo, aż się łza w oku zakręciła. A pamięta ktoś jaszcze karty do gry z samochodami: pojemność, przyspieszenie, moc, spalanie. To były czasy... Link Zgłoś
Gość: stanczyk Re: Motodziennik: Aukcyjne perełki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.09, 12:25 Helloł.. kto by kupił MAKLARENA skoro tuż tuż jest SLS AMG ! Amerykanie i diesle...?hmmm Amerykanie lubią "low-end-Torque", ale lubią także jak silnik pracuje "kulturalnie" (a nie klekocze jak polski bocian na wygnaniu...) .. ...a za te same pieniądze (30tys $) mozna kupić GT 'Stanga , czy SS Camaro ! Link Zgłoś
Gość: Arq Re: Motodziennik: Aukcyjne perełki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.09, 12:58 Vector może powypadkowy jest - bo poduszka pasażera jakby nieoryginalna .... Link Zgłoś
Gość: BTK Re: Motodziennik: Aukcyjne perełki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.09, 13:18 Do wyczerpania się zapasów ropy (i żołnierzy, którzy by próbowali przejąć pola naftowe) elektryki będą dodatkiem do oferty - chociażby dla rozwozicieli poczty, kwiatów, komunikacji miejskiej??, do zwiedzania parków krajobrazowych itp. W każdym razie diesle i tak się zadomowią w USA. Link Zgłoś
Gość: spike Re: Motodziennik: Aukcyjne perełki IP: *.chello.pl 09.09.09, 13:20 "auto znane glownie przezuwaczom gumy turbo " ...świtny komentarz :) Link Zgłoś
Gość: Rafik Re: Motodziennik: Aukcyjne perełki IP: *.rect.uni.torun.pl 09.09.09, 14:32 Ja przepraszam, ale ta "replika" jest tak podobna do F1 jak premier Polski do premier Ukrainy. Link Zgłoś
faziasty Re: Motodziennik: Aukcyjne perełki 09.09.09, 15:23 byłem przeżuwaczem gumy turbo! z tym, do żucia zatrudniało się kolegów, bo szczęka się zacierała przy przebiegu 3gumy/h. ;) guma turbo - 250 starych złotych (?), aparat na zęby - 1000pln, kolekcja obrazków - bezcenna. Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Motodziennik: Aukcyjne perełki IP: *.tktelekom.pl 09.09.09, 17:01 Panie Jacku moim zdaniem ciekawsze bedzie jednak stoisko volvo, wlsanie dzieki przedstawionym dzis modelom, a c-max jest zwykłym minivanem... no moze nie do konca.. ale:) Link Zgłoś
Gość: j_k Re: Motodziennik: Aukcyjne perełki IP: 85.222.78.* 09.09.09, 19:18 a umnie na zadnym kompie film sie nie chce wyswietlic! pomocy!!! :( Link Zgłoś
Gość: mic Re: Motodziennik: Aukcyjne perełki IP: 94.254.142.* 09.09.09, 19:45 Dziwne, żeby obejrzeć motodz musiałem dziś wyłączyć AdBlocka, sabotaż? Link Zgłoś
Gość: yty Re: Motodziennik: Aukcyjne perełki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 20:26 Nie moge obejrzec odcinka... na zadnym z 4 kompow w domu i nazadnej przegladarce na rynku!!! co jest :((((((((((? Link Zgłoś
Gość: drnck Re: Motodziennik: Aukcyjne perełki IP: *.adsl.alicedsl.de 09.09.09, 21:12 Guma TURBO :) to byly czasy... Link Zgłoś
Gość: grzes Re: Motodziennik: Aukcyjne perełki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 10:56 Czy wygra silnik elektryczny czy diesel? Odpowiem, mała doładowana benzyna. Przy najmniej mam nadzieję :) Link Zgłoś
Gość: kas Re: Motodziennik: Aukcyjne perełki IP: *.migutmedia.pl 10.09.09, 14:07 Vector ma poduchę wywaloną Link Zgłoś
Gość: Wielblad Re: Motodziennik: Aukcyjne perełki IP: *.bas.roche.com 10.09.09, 14:15 Widział ktoś może dzisiejszy odcinek? Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Motodziennik: Aukcyjne perełki IP: *.samar.pl 10.09.09, 16:43 Bez sensu, po co pokazywać zamaskowaną Fiestę sedan, jak wystarczy wpisać w google'a fiesta sedan i wypluwa masę prasowych zdjęć. Zdjęcia w realu są na każdym portalu chińskim, gdzie już od 5 m-cy można go kupić. Więcej koncentracji. Link Zgłoś
Gość: maniek123 Re: Motodziennik: Aukcyjne perełki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.09, 16:45 Anię dopadła grypa a do tego ma problemy z sercem po wczorajszym meczu i Pan Jacek na znak żałoby i jedności zawiesił dzisiejszy odcinek Motodziennika... ;) Link Zgłoś