Gość: Rowerzysta IP: 213.17.244.* 11.01.04, 20:57 Jak w temacie - do Lanosa sedana. Jaki będzie lepszy - na dach czy za kufer (czy musi być wtedy hak holowniczy?) Pozdrowienia Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: niuniek Re: bagażnik do Lanosa IP: *.bze.com.pl 13.01.04, 08:33 zakupiłem ostatnio bazowy na dach z firmy FAPA (170 zł) + dodatkowo uchwyt narciarski ski lock 5 (też FAPA). Nie są to może topowe modele ale przecież to ma przede wszystkim dobrze służyc. Jeśli chodzi o przedział cenowy FAPA wypada b. dobrze. Muszę przyznać że narazie się sprawdza OK. Link Zgłoś
Gość: Rowerzysta Re: bagażnik do Lanosa IP: 213.17.244.* 13.01.04, 18:28 Niuniek - dzięki za informację. Muszę poszukać i popatrzeć na niego. Powiem szczerze, że patrząc na rowery wożone na dachach samochodów zawsze mam wrażenie, że one zaraz się oderwą i runą na maskę. Nikt ze znajomych nie wozi tak rowerów, bo gdybym dotknął albo potrząsnął takim rowerem zamocowanym już do bagażnika, to może bym się przekonał do takiego sposobu. Taki już ze mnie niewierny Tomasz. Pozdrowienia dla wszystkich. Link Zgłoś
Gość: Krzych Re: bagażnik do Lanosa IP: *.iel.gda.pl 27.02.04, 08:27 Bez obaw. Wożę rowery na bagażniku dachowym już od kilku lat (nawet 3 sztuki jednocześnie)i nigdy nic się nie stało. Problemy mogą mieć tylko osoby niskie lub słabe (np. kobiety)bo rower trzeba jednak podnieść ponad dach samochodu. Z trzema rowerami na dachu staram się nie przekraczać 100 km/h i trochę uważam na zakrętach. Link Zgłoś
Gość: Rowerzysta Re: bagażnik do Lanosa IP: 213.17.244.* 06.03.04, 13:06 Dzięki Krzychu - może spróbuję. Pozdrawiam wszystkich Link Zgłoś