Gość: jozwiak IP: *.look.ca 22.01.04, 17:12 pontiac vibe nie jest samochodem terenowym Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: facio Re: Pontiac G6 IP: *.sympatico.ca 23.01.04, 04:29 czy to znaczy ze moj pick-up jest samochodem wyczynowym? Bo i ja ma przesuwane pedaly. Link Zgłoś
Gość: ada Re: Pontiac G6 IP: 5.5R* / *.kodak.com 29.01.04, 00:21 pedaly to ty masz w rodzinie kolego Link Zgłoś
Gość: turkish Pontiac vibe IP: *.73.136.168.Dial1.Chicago1.Level3.net 29.01.04, 03:41 pontiac vibe to zwykla toyota corolla, sukces pontiaca? Link Zgłoś
wowo5 Re: Pontiac vibe 29.01.04, 03:44 Gość portalu: turkish napisał(a): > pontiac vibe to zwykla toyota corolla, sukces pontiaca? Pontiac Vibe to Toyota Matrix. Auto zostalo zaprojektowane wspolnie przez GM i Toyote. Silniki ma Toyoty (i dobrze). Z wygladu mi sie bardziej podoba Vibe. Link Zgłoś
Gość: Rick Re: Pontiac vibe IP: *.proxy.aol.com 29.01.04, 06:06 Pontiac nie Pontiac,amerykanie nie maja zielonego pojecia o zbudowaniu samochodu osobowego,potrafia skonstruowac rakiete,bombe,komputer,samoloty,ale samochod!?,nawet nowy to zawsze bedzie troche lepszy od taczki.. Link Zgłoś
wowo5 Re: Pontiac vibe 29.01.04, 14:07 Gość portalu: Rick napisał(a): > Pontiac nie Pontiac,amerykanie nie maja zielonego pojecia o zbudowaniu > samochodu osobowego,potrafia skonstruowac rakiete,bombe,komputer,samoloty,ale > samochod!?,nawet nowy to zawsze bedzie troche lepszy od taczki.. Oto kilka przykladow tych troche lepszych od taczki. autoshow.msn.com/as/autoshow2004/article.aspx?src=autoshow2004&xml=votingresults Link Zgłoś
Gość: Rick Re: Pontiac vibe IP: *.proxy.aol.com 29.01.04, 16:48 Samochody sa kiepskiej jakosci,przestarzale techchnologie,tzw.nowe-stare,zlej jakosci materialy,przyklad Chrysler,moc silnikow zawyzana kosztem zuzycia paliwa,a komfort jazdy w plastikowej corvette rowniez lichy,nie wiem kolego,czy byles kiedys na prawdziwym car show,oprocz USA,samochody amerykanskie to definitywnie II liga. Link Zgłoś
Gość: mustang FORD MUSTANG to najpiękniejszy samochód świata IP: *.chello.pl 29.01.04, 22:18 a model 2005 to już Objawienie Link Zgłoś
wowo5 Re: FORD MUSTANG to najpiękniejszy samochód świat 30.01.04, 02:15 Otoz Rick wyobraz sobie, ze bylem na niejednej wystawie samochodow (na tej w Nowym Jorku bylem juz 4 razy pod rzad) i zapewniam cie, ze nie wiesz o czym mowisz. Link Zgłoś
Gość: Radek Re: FORD MUSTANG to najpiękniejszy samochód świat IP: *.tu.ok.cox.net 30.01.04, 02:22 > Otoz Rick wyobraz sobie, ze bylem na niejednej wystawie samochodow (na tej w > Nowym Jorku bylem juz 4 razy pod rzad) i zapewniam cie, ze nie wiesz o czym > mowisz. Sorry, ale widziales ty kiedy inteligentnego AOLowca? Ja jeszcze nie spotkalem, znalazl w walmarcie kompakt z AOL 9.0 i szaleje po sieci, skonczy sie 50 darmowych godzin i to bedzie na tyle w kwestii internetowych przygod Ricka. Link Zgłoś
Gość: Rick do milosnikow mustangow.. IP: *.proxy.aol.com 30.01.04, 04:25 Strasznie mnie dziwi,ze musiales pojsc na wystawe samochodow az 4 razy i to w samym NY, Link Zgłoś
Gość: Flix do rick'a IP: *.medwln01.nj.comcast.net 31.01.04, 03:24 to jest ameryka a nie europa- na zuzycie sie nie patrzy - witaj w krolestwie v8 Link Zgłoś
Gość: Rick re:do Flixa IP: *.proxy.aol.com 31.01.04, 03:51 Ameryka,ameryka,ale jak musisz codziennie wybulic 25 dolcow to juz to nie jest tak przyjemne,majac jakkolwiek wypadek to wolalbym go miec w F-150 niz np.w malej renowce czy hondzie. Link Zgłoś