przemekthor 08.12.09, 20:51 i pierwszy raz mi sie zdarzyło, że opona zimowa jest cichsza, bardziej komfortowa i lepiej sie trzyma jezdni niż opona letnia. Komuś jeszcze wydarzył się taki cud? Link Zgłoś Obserwuj wątek
ulubiony19 Re: kupiłem zimówki Falken... 08.12.09, 21:55 Mi raz się tak zdarzyło;) Ale zimówki były całkiem łyse...:):):) A to nie Ty od tego ząbkującego V50? Bo wiesz-opona ciachana brzegami=opona głośniejsza. Pozdr Link Zgłoś
axermann Re: kupiłem zimówki Falken... 08.12.09, 22:07 Ja wyjechałem z salonu astra II na dunlopach 2020e (letnie)-samochód tłucze się na nich jak wóz drabiniasty.Teraz po wymianie na zimowe fulda montero2 słysze tylko silnik i powietrze opływajace samochód.Także do wszystkich kupujących nowy samochód-dowiedzcie sie na jakich gumach wyjeżdzacie. Niby kupiłem astre dwójke gdzie daja najwiekszy syf ale np kolega kupił w salonie honde civic i tez mi mówił że dostał marne opony które natychmiast wymienił. Link Zgłoś
przemekthor Re: kupiłem zimówki Falken... 09.12.09, 09:12 > A to nie Ty od tego ząbkującego V50? Tez. Mam kilka aut. Link Zgłoś
organista_pl po pierwsze chwali pieta 09.12.09, 09:26 a po drugie na temat zimówek to tylko z szymimzalogowanym możesz dyskutować on zna się na szrotach , złomach i prezentach od ciotki heheheh Link Zgłoś
przemekthor Re: po pierwsze chwali pieta 09.12.09, 14:04 Po pierwsze "chwalipięta". Po drugie niemal każdy przedsiębiorca ma i po kilkadziesiąt aut i to nikogo dziś nie dziwi. A co do finalnej porady - wysil się bardziej. Link Zgłoś
michaelm3 zawiało burakiem 10.12.09, 02:38 Wzorowy przykład zrobienia z siebie buraka odpowiedzią na proste pytanie. Link Zgłoś
przemekthor Re: zawiało burakiem 10.12.09, 21:52 > Wzorowy przykład zrobienia z siebie buraka odpowiedzią na proste pytanie. Możesz przybliżyć swój jakże zaskakujący punkt widzenia? Bo jak już wytaczasz armaty, to chociaż to uzasadnij. Link Zgłoś
qqbek Re: kupiłem zimówki Falken... 09.12.09, 09:29 przemekthor napisał: > i pierwszy raz mi sie zdarzyło, że opona zimowa jest cichsza, > bardziej komfortowa i lepiej sie trzyma jezdni niż opona letnia. > > Komuś jeszcze wydarzył się taki cud? Zmiana z Kenda (letnie) na GoodYear UG7+... naprawdę są cichsze i lepiej się trzymają. Z drugiej strony - drugie auto - wymiana z Michelin Energy Saver (letnie) na Dębice Frigo 2... tak jakby szybę w trakcie jazdy otworzyć... bez jej otwierania, szum, hałas, nienajlepsze zachowanie na drodze. Link Zgłoś
jackk3 Re: kupiłem zimówki Falken... 09.12.09, 15:45 Miales poprostu fatalne 'letnie'. I znowu bedzie 'zadyma' na forum. fajnie by bylo jakbys podal jaki model chociaz. Link Zgłoś
przemekthor nokian i3 10.12.09, 21:50 Wcale nie fatalne, przeciwnie. Tylko falkeny zdaja sie byc o klase lepsze. > fajnie by bylo jakbys podal jaki model chociaz. Link Zgłoś