devote 03.02.04, 23:49 www.vwvortex.com/artman/publish/skoda_news/article_639.shtml troche smieszna z wygladu Link Zgłoś Obserwuj wątek
devote Re: nowa Octavia 04.02.04, 01:34 octavia to nie passat octavia to odpowiednik bory/golfa Link Zgłoś
01boryna Re: nowa Octavia 04.02.04, 01:37 devote napisał: > octavia to nie passat > octavia to odpowiednik bory/golfa To przez ten przod (czy te oczy moga klamac?). Jasne, masz racje. Czy moze ogladasz niemiecka telewizje? Link Zgłoś
Gość: verte Re: nowa Octavia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 01:43 Passacik z przestylizowanym przodem.Ale żeby gorzej wyglądał niż obecna to nie powiem.Nawet lekkości trochę zyskała na ile było to możliwe. Link Zgłoś
01boryna Re: nowa Octavia 04.02.04, 01:49 Co jakis czas odzywaja sie na tym forum wyzwiska przeciwko Skoda. Nie rozumiem dlaczego. Nie moge nic powiedziec o eksploatacji ale z wygladu uwazam Octavie za bardzo udany samochod. SuperB (tak to sie chyba pisze) jest naprawde swietne. Link Zgłoś
wowo5 Re: nowa Octavia 04.02.04, 04:34 A mi sie podoba. Nie kupie sobie, bo u nas ich nie sprzedaja. Link Zgłoś
sympatico.ca Re: nowa Octavia 04.02.04, 09:47 wowo5 napisał: > A mi sie podoba. Nie kupie sobie, bo u nas ich nie sprzedaja. Czego u nas nie sprzedaja?Chyba byles mocno nie jarzacy o tej godzinie i sam nie wiesz o czym pisales,albo na jaki watek odpowiadales,bo tej Octavi jeszcze nigdzie nie sprzedaja. Link Zgłoś
Gość: X Re: nowa Octavia IP: *.olsznet.ec.pl / 213.199.235.* 05.02.04, 19:06 Wygląd, rzecz gustu... Dla mnie jest o wiele piękniejsza od Passata, którego nie lubię (z wyglądu). A nowa Octavia - piękne, klasyczne, proste linie... Jeśli tylko cena będzie rozsądna (jak poprzedniczki), to drżyjcie Mondeo, Laguny, Passaty - może im nadszarpnąć rynku co nieco :-) To nie ta klasa wprawdzie, ale z takim wyglądem i bagażnikiem to kto wie... Link Zgłoś
dlatchego Re: nowa Octavia 05.02.04, 21:32 Gość portalu: X napisał(a): > Wygląd, rzecz gustu... Dla mnie jest o wiele > piękniejsza od Passata, którego nie lubię (z wyglądu). Tak, na pewno synku. A nie czasem od A8? > A nowa Octavia - piękne, klasyczne, proste linie... Piekna jak stare prochno po przekwicie. > Jeśli tylko cena będzie rozsądna (jak poprzedniczki), > to drżyjcie Mondeo, Laguny, Passaty - może im nadszarpnąć A8 tez? A Avensis? Ah nie. Avensis to klasa nizsza. > rynku co nieco :-) To nie ta klasa wprawdzie, ale z takim > wyglądem i bagażnikiem to kto wie... Nie ta klasa i nie ta klasa ludzi. Burak zawsze pozostanie burakiem. Zal mi ciebie. Link Zgłoś
Gość: Jm Re: nowa Octavia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.02.04, 18:37 Co racja to racja.Skodzina - to PASSAT czy BORA, dla biedakow.Zalosne, kadza sobie co to nie za wspaniale niemieckie auto "toz to to samo, kropka w kropke". Panowie troche godnosci.Nie oszukujcie sie.Sa pewne podobienstwa, ale...Milosnicy SEATA nie liza sie tak po fiutach. Link Zgłoś
Gość: jkl Re: nowa Octavia IP: *.gl.digi.pl 07.02.04, 12:50 Podobno jakis czlowiek z Forum AutoSukcesu ma zdjecie Octavi II Kombi www.autosukces.pl Link Zgłoś
Gość: fan Re: nowa Octavia IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.02.04, 21:22 uwazam ze bedzie to kolejny model skody ktory bedzie przebojem u nas na rynku tylko zeby skoda zostala przy rozsadnych cenach za to auto . co do samochodow VW to uwazam ze w nich placi sie krocie tylko za znaczek bo jak mozna wyjasnic skad sie bierze kolosalna roznica miedzy bora a octawia z tymi samymi silnikami ( 45 tys a 60 tys )? z nowym golfem V tez przesadzili z cenami podstawa od 57 tys wole juz octavie. Link Zgłoś
mac.card Ale jesteś odważny dlatchego! 08.02.04, 19:55 dlatchego napisał: > A ja uwazam, ze Leper to kobieta. Powiedzieć taką głupotę... > Burak! I podpisać się pełnym nazwiskiem? To trzeba dużo odwagi! Link Zgłoś