Dodaj do ulubionych

MX-5 Open Race - wyniki

IP: *.net.inotel.pl 15.02.10, 21:33
Uwielbiam MX-5 :) Jeden z najlepszych samochodów na świecie :) Pan Patryk Mikiciuk ma wielkie szczęście a zaczęło się od niepozornego programu "Raport" w TVN Turbo ;) W sumie jedyny człowiek który podczas testów Mini JCW ośmielił się stwierdzić że jest podsterowne :D i utopił auto za wielkie pieniądze :D Ale i tak go lubię za program Legendy PRL ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: Klara Re: MX-5 Open Race - wyniki IP: *.aster.pl 15.02.10, 21:41
      przystojniaki z Was :)
    • Gość: Patryk Mikiciuk Re: MX-5 Open Race - wyniki IP: *.aster.pl 15.02.10, 21:43
      Dzięki za miłe słowa szymonbr. Niedługo zaczynamy nową serie legend PRL na TVN TURBO więc będziesz mnie mógł jescze zobaczyć a co do raportu to już tam nie będę występował. Mazdą MX-5 już jeździłem. Bardzo perfekcyjne auto.
      Pozdrawiam fanów MOTODZIENNIKA i Legend PRL
    • Gość: kuzni Re: MX-5 Open Race - wyniki IP: *.rz.izeto.pl 15.02.10, 21:59
      ale czy przypadkiem Raport to nie konkurencja dla Motodziennika?? :D
    • Gość: szymonbr@wp.pl Re: MX-5 Open Race - wyniki IP: *.net.inotel.pl 15.02.10, 23:33
      Panie Patryku bardzo dziękuję za miłą odpowiedz, szczerze powiedziawszy nie spodziewałem się :D Ma Pan świetną pracę i szczerze jej Panu zazdroszczę :) No i miał Pan okazję wystąpić w reprezentacji Polski :P Na co dzień jeżdżę wieloma autami ale takich atrakcji nie mam :) Już nie mogę się doczekać kolejnej serii Legend i Automaniaka :)
    • globy_ms Re: MX-5 Open Race - wyniki 16.02.10, 10:52
      Brawo, chłopaki! A MX-5... Po prostu legenda. Żywy dowód na to, ile frajdy może dać takie otwarte maleństwo - nowe czy 20-letnie :-) Pozdrowienia dla wszystkich fanów Mazdy!
    • Gość: salamandra Re: MX-5 Open Race - wyniki IP: *.aster.pl 16.02.10, 15:22
      czeeeeeeeeeeśc patryk dawajcie nową serie Perlu PlIIIIIIIIZZ mazda eXstra supcio xD
      cUd\\\ne :*

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka