Dodaj do ulubionych

Debilne posty.

16.02.02, 19:58
W którym aucie facet wyglada jak pedal? Mnóstwo odpowiedzi. Opinie głupie jak
cholera. NIedlugo bedziecie (nie wszyscy ale w wiekszosci) zdania, iz czlowiek
z tytulem doktora jest pedałem albo debilem itp. Zastanówcie się. Miłego
weekendu. Cmok.
Obserwuj wątek
    • Gość: Mr. X Re: Debilne posty. IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 16.02.02, 21:25
      Ojcze Nowaku zgadzam się z tobą w całej rozciągłości.
      PS
      Czy takie zakończenie Ojcu przystoi? Jestem wstrząśnięty!
      • Gość: evitax Re: Debilne posty. IP: *.icpnet.pl 16.02.02, 22:06
        Doktorzy jeżdżą przeważnie tramwajem , albo autobusem.
        • Gość: Supcio7 Re: Debilne posty. IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.02, 22:13
          Uwazam ze watki, tj.: "jakie auto dla pedala, dla dresa itd"sa bardzo glupie.Z
          nich mozna wywnioskowac, ze kazdy kierowca jest pedalem, albo dresem.Kazdy
          jezdzi tym, na co go stac i to, ze ma BMW, nie znaczy ze jest dresem.
          Pozdrawiam:)
          • Gość: 123ryry Re: Debilne posty. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.02.02, 23:37
            Supcio - popełniłeś bardzo mądry post. Oby tak dalej a wyrośniesz na mądrego
            człowieka i dobrego kierowcę.
            Pozdrawiam
    • Gość: cc Re: Debilne posty. IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.02, 23:47
      No, przecież od dawna wiadomo, że dentysta to sadysta, ginekolog to zbuk,
      psychiatra, to świr.
      ;-)
      • Gość: Supcio7 Re: Debilne posty. IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.02, 10:17
        Gość portalu: cc napisał(a):

> No, przecież od dawna wiadomo, że dentysta to sadysta, ginekolog to zbuk,
        > psychiatra, to świr.
        > ;-)

cc, czy na pewno kazdy: dentysta, ginekolog, czy psychiatra jest, jak go nazwales?
        Czy spotkales sie kiedys z czyms takim?Nie wiem kim jestes z zawodu, ale moge
        powiedziec, ze wszyscy ci, ktorzy maja taka sama prace jak ty sa pedalami.Ale tak
        nie powiem, bo to, ze sa wyjatki, to wcale nie znaczy ze wszyscy sa tacy.
        Pozdrawiam
        • Gość: cc Re: Debilne posty. - supcio dzieciuch IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.02, 11:03
          Gość portalu: Supcio7 napisał(a):

> cc, czy na pewno kazdy: dentysta, ginekolog, czy psychiatra jest, jak go nazwal
          > es?
          > Czy spotkales sie kiedys z czyms takim?Nie wiem kim jestes z zawodu, ale moge
          > powiedziec, ze wszyscy ci, ktorzy maja taka sama prace jak ty sa pedalami.Ale t
          > ak
          > nie powiem, bo to, ze sa wyjatki, to wcale nie znaczy ze wszyscy sa tacy.
          > Pozdrawiam

Ojej! Przepraszam. Myślałem, że zabierają tu głos ludzie myślący (co za naiwność,
          przecież większość postów jest debilna).
          Nie chce mi się nawet ci tlumaczyć czego nie zajarzyłeś...
          Lepiej nie zabieraj już głosu, podniesiesz poziom tego Forum.
          • Gość: Supcio7 Re: Debilne posty. - supcio dzieciuch IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.02, 12:57
            Spadaj baranie!!!!!!!!
            • Gość: marlesz Re: Debilne posty. - supcio dzieciuch IP: 192.168.4.* 17.02.02, 16:04
              Spokojnie, wyluzuj.
              Przecież cc w swoim pierwszym poscie zażartował ze stereotypów - zbytnio się
              przejąłeś dyskusją i nie zajarzyłeś.

pozdr
              • Gość: Rycho Re: Debilne posty. IP: *.astercity.net / 10.133.128.* 17.02.02, 16:08
                Nie ma innej rady tlko ignorować.
                • Gość: evitax Re: Debilne posty. IP: *.icpnet.pl 17.02.02, 16:12
                  Fakt.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka