Dodaj do ulubionych

Motodziennik: Nowa moc w Boxsterze

• Gość: Saab_Fan Motodziennik: Nowa moc w Boxsterze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 13:51
      Najlepsze auta z kratką to Cayenne, Audi rs6, czy Mercedes E 63 AMG T, oto jak można wykiwać nasze państwo i co z tego wynika, otóż całe społeczeństwo płaci na czyjąś benzynę do rs6, co nie ukrywa faktu, że też z takiej opcji korzystam :P
    • Gość: Saab_Fan Motodziennik: Nowa moc w Boxsterze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 13:52
      Kiedyś oglądałem plus/minus i jeden z ekonomistów się żali, ze cayenne nie może być ciężarówką jednak jak widać może
    • Gość: Saab_Fan Motodziennik: Nowa moc w Boxsterze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 13:59
      Jeszcze mam pomysł na ranking, niedoceniane auta sportowe/ Saab 9-3 turbo X, Hyunai Genesis Coupe, Alfa Romeo GT, Moneo ST220 o tych auta nigdy nie było głośno, choć może się mylę
    • jacek.balkan Motodziennik: Nowa moc w Boxsterze 08.06.10, 14:12
      @ Saab_Fan
      o St nawet wczoraj myślałem...
      A co do społeczeństwa, które zrzuca się na benzynę - to nie tak.
      Nikt paliwa przedsiębiorcom nie dotuje, a vat to podatek neutralny.
      W cenie benzyny jest jeszcze mnóstwo "dodatków" - choćby akcyza, a w cenie auta - nawet tak drogiego jak e63 AMG - oprócz vatu, ponad 18 procent akcyzy...
      Nie martw się, państwo, a raczej Państwo i tak wyjdzie na plusie:)
      Cayenne z kratką to ostatnio norma - ale widziałem coś jeszcze dziwniejszego - caymana z kratką:)
    • Gość: GosiaQ Motodziennik: Nowa moc w Boxsterze IP: *.riz.pl 08.06.10, 14:14
      @jacek.balkan
      :/ ale to męskie zadrosne opinie były.... starają się, biegają na siłownię, jedzą suplementy diety, dobierają idealnie krawaty a dziewczyny im mówią że "Jacek jest boski"
      Motodziennik super jest. Ale niedzielny magazyn w tokfm lepszy - ciekawe testy i/lub goście.
    • epico Motodziennik: Nowa moc w Boxsterze 08.06.10, 14:21
      ranking oparty na autach ktorych zgodnie z powiedzeniem ze aut na F sie nie kupuje, ford fiat francuskie.. zawiodlem sie na dzisiejszym rankingu
    • fiatosgratos Motodziennik: Nowa moc w Boxsterze 08.06.10, 15:41
      Popieram kolege ""szaweł" Fiat miał bardzo awaryjną historię lecz nowe modene są bardzi przyzwoite.
    • Gość: cracoviak Motodziennik: Nowa moc w Boxsterze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.10, 17:32
      mogę się założyć że Lex dostałby po tyłku od GT-R
    • alabezzeba Motodziennik: Nowa moc w Boxsterze 08.06.10, 20:58
      Najlepsze auto firmowo/reklamowe??? SMART i Fiat 500 - więcej reklam nie da sie na innych nakleić niż na nich...
    • Gość: Firmowe Motodziennik: Nowa moc w Boxsterze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.10, 08:46
      Firmowe auta kupują nie tylko ludzie, którzy mają nimi jeździć oszczędnie. Ja ostatnio przymierzam się właśnie do kratki:

1) Lancer - 65k zł 140 km
      2) Octavia (stara) 150 km 55k zł
      3) Daczka Duster 110 km 55k zł - napęd na 4 - full opcja
      4) Kijaszek Ceed (niestety w wersji combi) 143 km 65k zł
      5) Octavka nowa 65 k zł 122km 9.7 s do 100
      Ceny brutto.

Macie jeszcze jakieś pomysły na samochód z kratką i z charakterem za rozsądne pieniądze? (żadnych niemieckich, żadnych dizli)
    • Gość: supermacio Motodziennik: Nowa moc w Boxsterze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 12:37
      Panie Jacku. Sprawę VATu mógł Pan sprawdzić w milionie miejsc. W żadnym aucie z homologacją ciężarową z wymienionych w programie VATu od paliwa odliczyć nie wolno. Da radę w pick-upach, dostawczych do 3,5 t, ale w ciężarowych w nadwoziu osobowego już nie. Por. Ustawa o VAT
    • Gość: Lolo Motodziennik: Nowa moc w Boxsterze IP: 81.210.53.* 13.06.10, 12:35
      Nissan Sunny GTI-R na Auto Tygodnia
    • Gość: Samson Motodziennik: Nowa moc w Boxsterze IP: *.chello.pl 26.06.10, 08:19
      A kiedy wreszcie Porsche pokaże tzw. "Baby Boxtera" który jest już "oblatywany" i powstał na bazie konceptu Volkswagena Bluesport ??? Czekamy !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka