Dodaj do ulubionych

Motodziennik: Nowa moc w Boxsterze

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 09:05
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: mceurytos Re: Motodziennik: Nowa moc w Boxsterze IP: *.toya.net.pl 08.06.10, 09:24
      Bronek mi zagłusza Motodziennik ...
      Proszę o wspomnienie o nowej skrzyni EDC z Renault!
    • Gość: Jarni Re: Motodziennik: Nowa moc w Boxsterze IP: 81.210.9.* 08.06.10, 09:26
      Ciekawy odcinek. Co do Lexusa LFA - podejrzewam iż pomysł producenta na dzierżawę samochodu oraz jego cena są mocno nie sprzyjające i głównie z tego względu nie będzie to b. popularny samochodów w segmencie którego jest reprezentantem.
    • Gość: esk2 Re: Motodziennik: Nowa moc w Boxsterze IP: 85.232.251.* 08.06.10, 09:34
      panie Jacku program się psuje.. w połowie jest o autach nieosiągalnych dla normalnych ludzi a drugiej to nic innego jak motocennik..
      zejdzmy na ziemie i zacznijmy mowić o czym przyziemnym codziennym co znajdzie wieksza rzesze zainteresowań,,
    • Gość: Szaweł Re: Motodziennik: Nowa moc w Boxsterze IP: *.karlik.ds.polsl.pl 08.06.10, 09:42
      Bardzo podoba mi się Pana podejście do Fiata i brak uprzedzeń do nowych modeli włoskiej marki tylko za jej przeszłość.
    • Gość: mhm Re: Motodziennik: Nowa moc w Boxsterze IP: *.zim.wroc.pl 08.06.10, 09:46
      Silnik ważna rzecz, ale gdybym dostał do wyboru auta z dzisiejszego rankingu to w ciemno bym brał C5 z hydro. Szczególnie gdybym dużo jeździł :) Mam już 3 Citroena i jak na razie żadne auto z normalnym zawieszeniem nie jest wstanie ich zastąpić. Czemu ? Proste. Max. 150km na raz i kręgosłup odmawia dalszej jazdy. W Citroenie zdarzyło mi się nawet 600km jednego dnia i kręgosłup się nie buntował.
    • Gość: Saab_Fan Re: Motodziennik: Nowa moc w Boxsterze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 09:54
      bardzo trafny ranking proponuje następny auto z homologacją do 200 tys, jest może mi Pan Panie Jacku powie bo pół roku temu anie audi ani bmw ani merc nie oferowali pełnego odliczenia VAT, a taka firma jak subaru, czy skoda owsze! Czy teraz się to zmieniło?
    • Gość: Saab_Fan Re: Motodziennik: Nowa moc w Boxsterze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 09:59
      A co do Lexusa to iście elektroniczny jastrząb, sama technika, auto bez duszy, sportowy cyborg niczym T1000, z całym szacunkiem ale wolałbym już tańszego GT-R'a jest szybszy i kosztuje ułamek ceny LF-A
    • Gość: Saab_Fan Re: Motodziennik: Nowa moc w Boxsterze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 10:01
      Ponad to właściwie nie wiem za co Japończycy sobie tak wysoko winszują, to auto nie jest warte tych pieniędzy, podajcie chociaż jeden argument dlaczego warto go kupić bardziej niż dajmy na to Gallardo, czy 458 Italię i choćby dla fanów japońskiej motoryzacji GT-R'a
    • Gość: mizer Re: Motodziennik: Nowa moc w Boxsterze IP: *.hsi5.kabel-badenwuerttemberg.de 08.06.10, 10:21
      mhm ja juz przejezdzalem i 1400 km Peugeotem 307 SW, z przodu bylo ekstra, ale jak sie z tylu siedzi to porazka.

Co sie tyczy rankingu, to Laguna Kombii to samohcod dla jednej osoby z duza iloscia bagazu. Z tylu miejsca nie ma, ale co ciekawe na fotelu pasazera tez nie, no chyba, ze ktos ma prawa noge krotsza. Za to S-max to jest samochod!! Jedyny van, ktory sie fajnie prowadzi, szkoda tylko, ze juz nie ma 2,5 turbo :(
    • Gość: koszyk Re: Motodziennik: Nowa moc w Boxsterze IP: *.chello.pl 08.06.10, 10:28
      Ja jako auto z kratką do 100 tys wybrałbym outlandera z 2 litrowym dieselem i max ful opcją bez navi, albo superba Vana 2.0 TSI DSG w wersji platinum
    • Gość: baltona Re: Motodziennik: Nowa moc w Boxsterze IP: *.daimi.au.dk 08.06.10, 10:31
      Samochód tygodnia - ma być Toyota Celica !!!!
    • martm1 Re: Motodziennik: Nowa moc w Boxsterze 08.06.10, 10:47
      czy można się spodziewać w bliższej lub dalszej przyszłości felietoniku o przekładniach CVT ?

ciekawy, a jakże płytko omówiony temat w sieci

www.youtube.com/watch?v=LlWYTnaDnK0
      www.youtube.com/watch?v=8VYPsrOyIdw

pozdrawiam
    • Gość: Ghoster Re: Motodziennik: Nowa moc w Boxsterze IP: *.gemini.net.pl 08.06.10, 11:02
      No cóż, gdybym miał kupować firmowy samochód, to chyba pomyślał bym o C5 i postarał się o solidne przeziębienie z ostrym kaszlem. 25 tys. zniżki od ręki - nie jest źle, czyli może dało by się jeszcze trochę spuścić z ceny.
      Swoją drogą, kiedyś się mówiło żeby nie kupować nic na F, a tu proszę, Fiat, Francuzy i Ford królują w zestawieniu...
      _ _
      xrl.us/SpodekKatowicki
    • Gość: misiaczeq Re: Motodziennik: Nowa moc w Boxsterze IP: *.cpe.netcabo.pt 08.06.10, 11:13
      Jacek, Ty masz jakąś alergię na Citroen'a? :D Zawsze dostaje się tej firmie...
    • Gość: prawda Re: Motodziennik: Nowa moc w Boxsterze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 11:53
      Fajnie, fajnie. Dziś były w zestawieniu tylko samochody na F - i bardzo dobrze, trzeba trochę odmiany. Samochody świetne i ranking dobry, bo jakieś 90% przedstawicieli bierze fabię albo octavię w leasing, a tutaj fajna alternatywa.

Dobra, tak co jutro nie będzie przedstawienia cenników! :)

Pozdrawiam, dobra robota
    • Gość: pewex Re: Motodziennik: Nowa moc w Boxsterze IP: *.ksi-system.net 08.06.10, 11:54
      Czy jednym słowem kaszleć przy zakupie nowego auta w salonie ? Panie Jacku da radę kupić BMW 1 za 45.000zł ? Może Pan zadzwoni do dealera BMW w Krakowie i wykaszle mi dobrą cenę :)
    • Gość: prawda Re: Motodziennik: Nowa moc w Boxsterze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 11:59
      Saab_Fan - w 100% zgadzam się co do Lexusa. Technika, cyborg, manifest doskonałości, ale bez duszy, bez tego "czegoś" co powinno mieć tego typu auto
    • jacek.balkan Re: Motodziennik: Nowa moc w Boxsterze 08.06.10, 12:23
      @ misiaczeq - dziś dostało się drugie miejsce:)
      A tak serio - mam alergię na politykę tej firmy. Do samochodów nic nie mam - jak wszędzie, niektóre fajne, inne beznadziejne:)
    • Gość: GosiaQ Re: Motodziennik: Nowa moc w Boxsterze IP: *.riz.pl 08.06.10, 12:29
      Citroen ma fajne auta ale zdaje się, że sam nie ma tej świadomości... Z reklam i sloganów wyzierają kompleksy. Ile można podkreślając swoją wyjątkowość ... Nawet zwykłe opisy aut na stronie citroena są niezwykłe - poetycko-marketingowy bełkot. Dla mnie to gruba przesada dająca odwrotny od zamierzonego efekt

Zdziwiłam się ostatnio, że pomysł z grawerowaną tabliczką z imieniem właściciela nie wyszedł od nich:)
    • Gość: GosiaQ Motodziennik: Nowa moc w Boxsterze IP: *.riz.pl 08.06.10, 13:09
      @jacek.balkan
      a za drugie miejsce i tak się pewnie obrażą no bo jak może być drugie jak są najlepsi :)

P.S. Ci co wczoraj się przyczepili do prasowanego slim-fita nie mają racji. Pewnie zazdroszczą;)
    • Gość: Saab_Fan Motodziennik: Nowa moc w Boxsterze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 13:43
      Musze przyznać że uzależniłem się od motodziennika niby sesja egzaminy, a nie mogę ani jednego motodziennka przegapić, obejrzałem wszystkie, oby tak dalej pozdrawiam
    • Gość: Saab_Fan Motodziennik: Nowa moc w Boxsterze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 13:47
      Co do s-maxa to najlepszy Van na rynku, nie oszukujmy się czy jaki kolwiek wan może budzić jakieś emocje no może Ople z stajni OPC, których już nie ma
    • Gość: prawda Motodziennik: Nowa moc w Boxsterze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 13:47
      Ja to sobie nie wyobrażam dnia bez MotoDziennika
    • jacek.balkan Motodziennik: Nowa moc w Boxsterze 08.06.10, 13:51
      @ Saab_Fan - Też tak mam. Staram się ani jednego nie przegapić:)
      @Gosia - :)
      Nigdy więcej slim fitów:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka