Gość: TO JA IP: *.honeywell.com 11.03.04, 19:58 Czy w samochodach nowej serii 5 na ekraniku i-drive wyswietla sie po polsku, czy polscy uzytkownicy musza byc zdani na niemiecki wzglednie na przyklad angielski? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: TO JA Re: BMW seria 5 pytanko IP: *.honeywell.com 11.03.04, 20:08 Bo mi sie pokazalo "Zucker in benzin tank" ... Po prostu przyszlo mi do lba ze bylby to bajer jakby sie dalo przestawic na polski. Pozdrowienia Link Zgłoś
Gość: yo yo nie przystosowuja tych aut dla polaczkow !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 23:41 Link Zgłoś
01boryna Re: BMW seria 5 pytanko 12.03.04, 09:44 Gość portalu: TO JA napisał(a): > Czy w samochodach nowej serii 5 na ekraniku i-drive wyswietla sie po polsku, > czy polscy uzytkownicy musza byc zdani na niemiecki wzglednie na przyklad > angielski? Czy generalnie we wszystkich autach napisy na wszystkich wyswietlaczach (np.komputerow) sa po angielsku? Nie ma opcji po polsku? Link Zgłoś
Gość: jako tako Re: BMW seria 5 pytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.04, 09:56 Samochody nie sa przeznaczone dla analfabetow. Link Zgłoś
Gość: TO JA Re: BMW seria 5 pytanko IP: *.honeywell.com 12.03.04, 16:26 Mozna byc analfabeta w obcym jezyku. Dlatego ten i-drive w BMW jest po niemiecku, a przestawic go mozna na angielski. Pomyslalem ze na przyklad Francuzy maja opcje francuska wiec kto wie, moze tam jest cala lista jezykow do wyboru, lacznie z polskim. Ostatecznie to tylko komputer. Pozdrowienia. Link Zgłoś
Gość: maciek Re: BMW seria 5 pytanko IP: *.arkonskie.v.pl 12.03.04, 17:22 Malo aut ma komputer po polsku...Kiedys miala Astra Coupe, teraz ma na pewno Panda i Focus...Nie potrafie zrozumiec czemu tak jest ze nie daja jezyka polskiego, np w Oplu Vectra mozna ustawic jezyk finski, rosyjski i jeszcze kilka innych...polskiego oczywiscie nie ma...nie wiem z czego to wynika, chyba maja gdzies polski rynek panowie z koncernow! Link Zgłoś