Dodaj do ulubionych

Mazdę Shinari Concept | wideo

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.10, 20:40
I po co oni to pokazują? Wcześniej było przepiękne Furai i co z tego? Piękne auta, ale nawet ich na ulicy nigdy nie zobaczę... A wystarczyłoby zachować mniej więcej design, wrzucić jakieś 2.0 turbo za rozsądną cenę i takie Shinari sprzedawałoby się jak ciepłe bułeczki...
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: Mazdę Shinari Concept | wideo IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.10, 20:59
      Niech mnie prąd w moim Polo kopnie !

Cudo ta [izda, przepr MAZDA
    • Gość: jadzia Re: Mazdę Shinari Concept | wideo IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.10, 21:01
      CO TO ZA DŹWIĘK ?
      To wiatr wieje, czy to może m odpala swoje Polo ?
    • 6grudnia Re: Mazdę Shinari Concept | wideo 01.09.10, 21:36
      tylko po co na desce rozdzielczej przykleili to "coś" co wygląda jak szybka od gogli narciarskich?
    • Gość: honda Re: Mazdę Shinari Concept | wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.10, 22:05
      no wnętrze trochę nietypowe, aczkolwiek całkiem ok. Jak dla mnie piękny samochód i mam głęboką nadzieję, że Mazda wprowadzi go do produkcji bez żadnych zmian. Niech wsadzą w tą piękną bryłę mocny silnik, a będzie się to sprzedawać jak nigdy :) ba! Jeśli mnie będzie stać - sam ją kupię :D
    • Gość: R Re: Mazdę Shinari Concept | wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.10, 22:39
      mazda to swietne auta, mam poprzednią 6-tke ale bede chciał zmienić na merca bo lubie duże wolnossące benzynki+automat. Gdyby w madzie byl silnik jak mercowy 350CGI to by było auto marzeń...
    • Gość: jacek Re: Mazdę Shinari Concept | wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.10, 23:02
      Jak już parę dni temu forumowicze zauważyli, trudno ten projekt uznać za całkiem oryginalny, ale i tak jest to powalające piękno. O ile za Mazdą generalnie nie przepadam (z wyjątkiem MX5), to bardzo bym chciał takie auta widzieć na drogach. Dopiero by się działo!
    • Gość: SPAMER Re: Mazdę Shinari Concept | wideo IP: 195.184.83.* 02.09.10, 17:20
      Manager Skoków Narciarskich
      wygoogluj SkiManager
    • Gość: pier Re: Mazdę Shinari Concept | wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.10, 09:47
      teraz coraz częsciej na ulicach już widać takie piękne auta :) to wygląda perfekcyjnie - ekskluzywnie i jednocześnie sportowo. ja wolałbym w wersji czarnej, z czarnymi felgami (taki demon! :D). poza tym czekam na realizacje konceptów z tegorocznego konkursu mazda design
    • Gość: teenage Re: Mazdę Shinari Concept | wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.10, 15:52
      zgadzam się, czarny kolor pasowałby doskonale, do tego dodatki chromowane i duże felgi, ale srebrne ;) a co do konkursu mazdadesign to Fryderyk Zyska na pewno coś ciekawego wymyśli ;) bo przecież wygrał konkurs

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka