gosik37 04.09.10, 10:49 Poszukuje komputera do seata toledo z1997 r. o symbolu 74 KW, Siemens 6k0 906 025A, o pojemnosci silnika 1,6 Obdzwoniłam całą polske i nic. Może ktos z uczestników portalu mógłby mi pomóc. Kontakt na maila: gosik37@gazeta.pl Link Zgłoś Obserwuj wątek
soner3 Re: SEAT TOLEDO komputer 04.09.10, 14:48 moglby, trzeba lepiej szukac. Ten chce stosunkowo sporo za czesc ktora sie prawie nigdy nie psuje wiec jesli chcesz taniej to mozesz spobowac np na forum VWgolf .pl skladajac oferte . Sterownikow do tych silnikow jest jak pelno, trzeba miec wyjtkowe zdolnosci zeby tego nie znalezc .Jesli znajdziesz z inna literka na koncu to mozna brac z opcja zwrotu bo najczesciej niczym istotnym sie nie roznia jesli chodzi o sterowniki. www.motoallegro.pl/item1100604054_sterownik_silnika_vw_036906034bb.html Na przyszlosc posluguj sie rowniez numerem katologowym siemens, ten sam sterownik do innego modelu VW/ audi/skoda bedzie mial zupelnie inny numer katologowy choc to bedzie ten sama czesc. Link Zgłoś
gosik37 Re: SEAT TOLEDO komputer 04.09.10, 15:20 Panie Soner 3! Cenne są Twoje uwagi. Czlowiek sie uczy ciągle, ale tęgie głowy już też myslały że w ten sposób sie uda. Lecz sie nie udalo. Dlatego poszuję takiego komputera do takiego samochodu. Nie każdy musi być fachowcem w każdej dziedzinie Dzieki za podpowiedź. Link Zgłoś
ulubiony19 Ja mam do sprzedania w dobrym stanie. 05.09.10, 21:54 Żartowałem:) Szukaj na forumach Seata i Volkswagena. Przecież to nie Concorde No i nie kąputer, ino kalkulator;) Pozdr Link Zgłoś