Dodaj do ulubionych

Volkswagen górą

IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.10.10, 16:19
Volkswagen - marka PRAWIE premium
Obserwuj wątek
    • Gość: hghh Re: Volkswagen górą IP: *.elblag.vectranet.pl 19.10.10, 16:29
      Niektórzy tłumaczenie słowa "volkswagen" (samochód dla ludu) rozumieją zbyt dosłownie i biorą to za bardzo do siebie :)
    • Gość: paweu Re: Volkswagen górą IP: *.chello.pl 19.10.10, 17:13
      "W ciągu dziewięciu miesięcy tego roku Volkswagen po raz kolejny pobił rekord ilości sprzedanych samochodów."

Nie ilości, tylko liczby samochodów. Dalej nie chciało mi się już czytać...
    • Gość: stanczyk Re: Volkswagen górą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.10, 18:31
      ..żółte i śniade twarze idą jak burza..:)
    • Gość: Witalij Re: Volkswagen górą IP: *.raciborz.vectranet.pl 19.10.10, 20:29
      Prawie cała odświerzona gama produktów zrobiła swoje. W przyszłym roku ma jeszcze do tego dołączyć nowy UP a teraz ruszył Amarok całkowicie nowy Pickup. Zobaczymy co będzie za trzy lata kiedy Volkswagen zapowiaa całkowite zmiany wyglądów swoich aut, napewno jeszcze lepsza sprzedaż
    • Gość: jacek Re: Volkswagen górą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.10, 21:02
      W zeszłym roku był kryzys.
    • Gość: juk Re: Volkswagen górą IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.10.10, 21:21
      odświeżyli całą gamę jak napisał Witalij, a zwłaszcza golfa i "nowego" passata ;)
      • Gość: sam Re: Volkswagen górą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.10, 21:38
        Golf VI jest od 2 lat a nowy passat jeszcze nie jest w sprzedazy wiec to nie tu zasluga.
    • Gość: oks Re: Volkswagen górą IP: *.xdsl.centertel.pl 19.10.10, 22:15
      "Bentalye" hehe :) Oj droga redakcjo :)
    • Gość: jełop Re: Volkswagen górą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.10, 01:01
      O VW m potrafi opowiadać godzinami.
    • Gość: Rafik Re: Volkswagen górą IP: *.rect.uni.torun.pl 20.10.10, 08:14
      Tia, idą w ilość, a jakość daleko w d... Żaden samochód mi się tak nie sypał jak auta z grupy VW.
    • Gość: w211 Re: Volkswagen górą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.10, 08:28
      Mercedes i Bmw za drogie a audi to przezytek dla impotentów na powiększenie penisa to trzeba Szmelcwagena dla rolnika z TDi kupic.
      eh kolejne nudne Vw ale w Polsce to prestiż miec Tdi nawet 30 letnie ale mieć oszczędne smaochód na bio.
      Jak Mercedes i BMw stanieje to może bedą je kupować ale nie wydaje mi się, te 2 marki są dla ludzi wymagjących, a grupa Vag-a dla prostych chamów z siekierami.
    • Gość: Piotr Re: Volkswagen górą IP: 217.153.157.* 20.10.10, 09:24
      Ludzie, dajcie spokój, co artykuł na temat VW, to pod nim multum komentarzy typu: gó...ana marka, dla rolników, dla chamów, dla ludu ... czy Wy macie jakiś kompleks z tym związany. Każdy jeździ tym co chce, albo na co go stać. Koniec kropka.
      • Gość: adek Re: Volkswagen górą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.10, 09:40
        Toz to sa glosy tej elyty uwzajacej sie za tych co to posiadaja gust, polot i ogolnie pojmowana kulture .Wyraznie odcinajac sie od tych "chamow z VAG" w ten sposob lecza swoje kompleksy i frustracje , bo ja nie widze innego wytlumaczenia
    • Gość: ms Re: Volkswagen górą IP: *.martis.pl 20.10.10, 09:51
      jakby sie przejechali 270km golfem ... to by sie pos*ali ... a tak coz ... zostaje 1.8 16v :P
    • Gość: w211 Re: Volkswagen górą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.10, 10:23
      Zazdrośc mnie zżera. wole MErcedes w211 z 2006 roku, 320 Cdi w v6 3.0 na 2 turbinach. 610 Nm. avantgarde, pełen wyposazenie na 2006 rok.
      Wartośc obecnie rynkowa 150 tyś zł.
      Na co mi golf ?
      rozmawiałeś kiedyś z właść Passtaa b5 buc, a B5 FL Pan drogi i na ulicy.
      hahaha
      Vw Dla ludu.
      U nas Passatem B6 jeżdżą dyrektorzy, a w Niemczech listonosz.
      Prestiż jak diabli.
    • Gość: tmk Re: Volkswagen górą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.10, 10:41
      @ w211
      a w Wiedniu w211 jeżdżą taksówkarze więc się nie pucuj.
    • Gość: w211 Re: Volkswagen górą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.10, 10:47
      heh wole taksówkarza od listonosza a tym bardziej burkonizmu pseudo biznesmena czyt dyrektora.
    • Gość: Czujny Re: Volkswagen górą IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.10.10, 10:52
      @Piotr,

Te teksty o chamach, bydle i głupkach wypisują pewnie pracownicy salonów sprzedających francusko-włoski złom pozabezpieczany elektronicznymi kodami bądź nastoletni zaćpani dopalaczami fanatycy jeżdżący dziadowską 20 letnią mazdą czy 30 letnim BMW :). Głupolami nie ma co się przejmować.

• Gość: bratix Re: Volkswagen górą IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.10.10, 14:28
      Brawo! Tak myślałem, że do tego dojdzie, bo kumpel pracuje w salonie VW zasada w wawie i mówi, że dawno takiego szału na VW nie było.
    • Gość: ari Re: Volkswagen górą IP: 83.238.140.* 21.10.10, 08:35
      Tak się zastanawiam gdzie ludzi mają rozum i oczy, ta marka już tylko na micie się opiera. Wystarczy zobaczyć na raporty awaryjności. Nie wspomnę o tym, że kupując to auto przypisujecie się do szarego tłumu bez własnego charakteru i wyrazu, a żyje się tylko raz więc po co ginąć w tłumi?
    • Gość: Kosiarz Re: Volkswagen górą IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.10.10, 22:23
      @bratix: szczegolnie na nowe modele, nie? sam bym sie skusil na passata, ale coz... budzet wyjątkowo ograniczony w tym roku :(
    • Gość: Psyche Re: Volkswagen górą IP: *.chello.pl 22.10.10, 06:53
      Chyba macie jakieś kompleksy? ciągle te same teksty o wieśniakach, szarym tłumie itp. To o jakich autach marzycie? o Renault? Citroenie? czy Toyocie skoro dla was niemieckie a zwłaszcza VW są bee? A może tak zauważcie jaki skok technologiczny zrobił VW i ile nowoczesnych rozwiązań mają nowe modele albo jaki wysoki mają poziom bezpieczeństwa. Poza tym ktoś te miliony sztuk kupił i chyba o to chodzi prawda?
    • Gość: R1 Re: Volkswagen górą IP: *.chello.pl 23.10.10, 08:39
      dość tego dużo wyprodukowali, chyba wyprzedzą toyotę lada moment bo Toya zdycha i te akcje serwisowe też jej nie pomagają
    • Gość: figi.g Re: Volkswagen górą IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.10.10, 23:07
      @Kosiarz: znam ten ból :P nie wiem czy wy też macie takie wrażenie, ale ostatnio wydaje mi się, że co 3 auto na ulicy to VW!!!
    • Gość: Gordon Re: Volkswagen górą IP: *.chello.pl 30.10.10, 08:36
      Nowa Jetta dodatkowo podniesie sprzedaż, auto jest tak efektowne że wiele osób się skusi na zakup
    • Gość: Samar Re: Volkswagen górą IP: *.chello.pl 06.11.10, 07:53
      Po kupnie Alfy Romeo (a dojdzie do tego prędzej czy później) pozycja VW jako właściciela wielu sportowych czy luksusowych marek dodatkowo się umocni

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka