Dodaj do ulubionych

Klapa Nissana Cube

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.10, 18:21
Brzydal
Obserwuj wątek
    • fiatosgratos Re: Klapa Nissana Cube 04.11.10, 18:35
      Nawet kołpaki mi sie nie podobają.
    • Gość: zorg Re: Klapa Nissana Cube IP: *.adsl.inetia.pl 04.11.10, 21:26
      Bo Cube to szajs zaprojektowany nie dla ludzi.
    • Gość: a Re: Klapa Nissana Cube IP: *.centertel.pl 04.11.10, 22:33
      cube jest sexi, uwielbiam jego bryle. Ale cena jest wywindowana. Podobnie stylistycznie auto z identycznym wyposazeniem mam za 45 tys. pisze oczywiscie o kia soul.
    • Gość: stanczyk Re: Klapa Nissana Cube IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.10, 22:34
      ... avant-garde zawsze cienko sie sprzedaje ... "grubociosanym ludziom" .. :)
    • Gość: art Re: Klapa Nissana Cube IP: *.nplay.net.pl 04.11.10, 23:10
      @ stanczyk

Ładnie napisane ;)

Pozdro dla nieprzeciętnych :)
    • Gość: jacek Re: Klapa Nissana Cube IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.10, 23:16
      Trzecia generacja ma rzeczywiście straszną stylizację, ale druga była całkiem-całkiem. Zresztą ten samochód zapoczątkował mały trend - Scion xB i Kia Soul wyraźnie były nim inspirowane. Cube ma ciekawe wnętrze, wyraźnie inne niż normalne samochody, choć pewnie praktyczne to nie jest - z daleka pachnie przerostem formy nad treścią. Zostaje ciekawy pomysł z podsufitką, a to za mało, żeby się masowo sprzedawać. Swego czasu Nissan miał dobrą rękę do oryginalnych retro stylizacji, ale to było ze 20 lat temu.
    • Gość: x Re: Klapa Nissana Cube IP: *.xdsl.centertel.pl 04.11.10, 23:26
      sliczny jest!
    • Gość: zenloz Re: Klapa Nissana Cube IP: *.adsl.inetia.pl 05.11.10, 01:53
      Na kontynencie gdzie dominują przereklamowane niemieckie pseudo-samochody, ciężko się przebić, nawet z czymś tak odważnym i oryginalnym.
    • Gość: inż Re: Klapa Nissana Cube IP: *.chello.pl 05.11.10, 07:15
      ani to ładne ani praktyczne, zresztą cały ten nissan kona od ładnych paru lat. wystarczy wskazać na "przebój" w klasie kompakt - Nissana Tiidę ... jak to coś porównać do najlepszych typu Golf czy Focus???
    • Gość: gość w Re: Klapa Nissana Cube IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 05.11.10, 08:35
      Inżynier popisałeś się wiedzą tak masz racje nissan robi w Europie niepopularny kompakt qashqai.
    • Gość: tyu Re: Klapa Nissana Cube IP: *.mofnet.gov.pl 05.11.10, 09:03
      znalazłby chętnych ale za 2/3 ceny tak 45-50 tys. z dobrym wyposażeniem. Ale cóż nissan przesadził z ceną
    • Gość: zulu Re: Klapa Nissana Cube IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.10, 09:24
      "Horror, horror"
    • Gość: lolo Re: Klapa Nissana Cube IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.10, 10:00
      W Polsce sprzedali "aż" 21 sztuk, a szkoda bo autko jest ciekawe. Fakt że przeszarżowali z ceną na maxa.

-----------------------
      trynid.pl - auta na stokach u dealerów
    • sywa24 Re: Klapa Nissana Cube 05.11.10, 16:58
      jest brzydki kanciasty niewygodny ma mały bagarznik jest drogi i to nissan kompletnie nic mi sie nie podoba w tym samochodzie jeżeli można go tak nazwać
    • blue911 Re: Klapa Nissana Cube 06.11.10, 11:09
      Dno. To powinno byc w sklepie z zabawkami. W USA niemal zero sprzedazy.
    • Gość: Hmm Re: Klapa Nissana Cube IP: *.adsl.inetia.pl 07.11.10, 14:12
      Jak widac nie ma swiecie zbyt wielu frajerow, ktorzy chcieliby jezdzic czyms co wyglada jak samobiezny kontener na smieci, bo marketing producenta wmowil im, ze to dowod na ich nieprzecietnosc.
    • Gość: ktośtam Re: Klapa Nissana Cube IP: *.bialystok.vectranet.pl 10.11.10, 17:08
      A mi się bardzo podoba, miałbym frajdę poruszając się takim autkiem. Ale jak ma się sprzedawać skoro nawet nie ma tego modelu na oficjalnej stronie nissan.pl. A jak ktoś przypadkiem się o nim dowie to zniechęci go pewnie cena.
    • Gość: jaj0 Re: Klapa Nissana Cube IP: *.range86-160.btcentralplus.com 10.11.10, 17:50
      Ten samochód został wykonany na bazie 4 lodówek i jednej pralki. Do napędu wykorzystwyany jest silnik o mocy piorącej 500 W i wirującej 45 W
    • grogreg Re: Klapa Nissana Cube 11.11.10, 19:46
      W Japonii widziałem masę samochodów o takich kształtach.
      Ot lokalne upodobania estetyczne. Szkoda, że mnie na niego nie stać :(
    • Gość: Royal_pl Re: Klapa Nissana Cube IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.10, 13:54
      Mnie osobiscie to auto nawet sie podoba, ale z ta cena to pojechali po bandzie. :/
    • Gość: antoni Re: Klapa Nissana Cube IP: *.uwoj.wroc.pl 15.11.10, 08:30
      fajne autko..
      ...dla cyborgów !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka