Gość: zorg Re: Klapa Nissana Cube IP: *.adsl.inetia.pl 04.11.10, 21:26 Bo Cube to szajs zaprojektowany nie dla ludzi. Link Zgłoś
Gość: a Re: Klapa Nissana Cube IP: *.centertel.pl 04.11.10, 22:33 cube jest sexi, uwielbiam jego bryle. Ale cena jest wywindowana. Podobnie stylistycznie auto z identycznym wyposazeniem mam za 45 tys. pisze oczywiscie o kia soul. Link Zgłoś
Gość: stanczyk Re: Klapa Nissana Cube IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.10, 22:34 ... avant-garde zawsze cienko sie sprzedaje ... "grubociosanym ludziom" .. :) Link Zgłoś
Gość: art Re: Klapa Nissana Cube IP: *.nplay.net.pl 04.11.10, 23:10 @ stanczyk Ładnie napisane ;) Pozdro dla nieprzeciętnych :) Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Klapa Nissana Cube IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.10, 23:16 Trzecia generacja ma rzeczywiście straszną stylizację, ale druga była całkiem-całkiem. Zresztą ten samochód zapoczątkował mały trend - Scion xB i Kia Soul wyraźnie były nim inspirowane. Cube ma ciekawe wnętrze, wyraźnie inne niż normalne samochody, choć pewnie praktyczne to nie jest - z daleka pachnie przerostem formy nad treścią. Zostaje ciekawy pomysł z podsufitką, a to za mało, żeby się masowo sprzedawać. Swego czasu Nissan miał dobrą rękę do oryginalnych retro stylizacji, ale to było ze 20 lat temu. Link Zgłoś
Gość: zenloz Re: Klapa Nissana Cube IP: *.adsl.inetia.pl 05.11.10, 01:53 Na kontynencie gdzie dominują przereklamowane niemieckie pseudo-samochody, ciężko się przebić, nawet z czymś tak odważnym i oryginalnym. Link Zgłoś
Gość: inż Re: Klapa Nissana Cube IP: *.chello.pl 05.11.10, 07:15 ani to ładne ani praktyczne, zresztą cały ten nissan kona od ładnych paru lat. wystarczy wskazać na "przebój" w klasie kompakt - Nissana Tiidę ... jak to coś porównać do najlepszych typu Golf czy Focus??? Link Zgłoś
Gość: gość w Re: Klapa Nissana Cube IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 05.11.10, 08:35 Inżynier popisałeś się wiedzą tak masz racje nissan robi w Europie niepopularny kompakt qashqai. Link Zgłoś
Gość: tyu Re: Klapa Nissana Cube IP: *.mofnet.gov.pl 05.11.10, 09:03 znalazłby chętnych ale za 2/3 ceny tak 45-50 tys. z dobrym wyposażeniem. Ale cóż nissan przesadził z ceną Link Zgłoś
Gość: zulu Re: Klapa Nissana Cube IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.10, 09:24 "Horror, horror" Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Klapa Nissana Cube IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.10, 10:00 W Polsce sprzedali "aż" 21 sztuk, a szkoda bo autko jest ciekawe. Fakt że przeszarżowali z ceną na maxa. ----------------------- trynid.pl - auta na stokach u dealerów Link Zgłoś
sywa24 Re: Klapa Nissana Cube 05.11.10, 16:58 jest brzydki kanciasty niewygodny ma mały bagarznik jest drogi i to nissan kompletnie nic mi sie nie podoba w tym samochodzie jeżeli można go tak nazwać Link Zgłoś
blue911 Re: Klapa Nissana Cube 06.11.10, 11:09 Dno. To powinno byc w sklepie z zabawkami. W USA niemal zero sprzedazy. Link Zgłoś
Gość: Hmm Re: Klapa Nissana Cube IP: *.adsl.inetia.pl 07.11.10, 14:12 Jak widac nie ma swiecie zbyt wielu frajerow, ktorzy chcieliby jezdzic czyms co wyglada jak samobiezny kontener na smieci, bo marketing producenta wmowil im, ze to dowod na ich nieprzecietnosc. Link Zgłoś
Gość: ktośtam Re: Klapa Nissana Cube IP: *.bialystok.vectranet.pl 10.11.10, 17:08 A mi się bardzo podoba, miałbym frajdę poruszając się takim autkiem. Ale jak ma się sprzedawać skoro nawet nie ma tego modelu na oficjalnej stronie nissan.pl. A jak ktoś przypadkiem się o nim dowie to zniechęci go pewnie cena. Link Zgłoś
Gość: jaj0 Re: Klapa Nissana Cube IP: *.range86-160.btcentralplus.com 10.11.10, 17:50 Ten samochód został wykonany na bazie 4 lodówek i jednej pralki. Do napędu wykorzystwyany jest silnik o mocy piorącej 500 W i wirującej 45 W Link Zgłoś
grogreg Re: Klapa Nissana Cube 11.11.10, 19:46 W Japonii widziałem masę samochodów o takich kształtach. Ot lokalne upodobania estetyczne. Szkoda, że mnie na niego nie stać :( Link Zgłoś
Gość: Royal_pl Re: Klapa Nissana Cube IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.10, 13:54 Mnie osobiscie to auto nawet sie podoba, ale z ta cena to pojechali po bandzie. :/ Link Zgłoś
Gość: antoni Re: Klapa Nissana Cube IP: *.uwoj.wroc.pl 15.11.10, 08:30 fajne autko.. ...dla cyborgów ! Link Zgłoś