Gość: Gość IP: *.icpnet.pl 15.12.10, 11:22 Jestem w szoku, w pierwszej chwili myslalem, ze to zupelnie nowy model! Duzy pozytyw Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: zX Re: Jeep Compass z nową twarzą IP: *.devs.futuro.pl 15.12.10, 13:09 Nie no, z deszczu pod rynnę. może nie jest tak tragicznie jak było, ale nadal to jakiś koszmar. Linia makabryczna i standardowo w facelifcie na siłę doklejony przód. ble Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Jeep Compass z nową twarzą IP: 178.56.202.* 15.12.10, 18:09 Przód i tył w mojej opinii do siebie nie pasują Link Zgłoś
Gość: Hmm Re: Jeep Compass z nową twarzą IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.10, 21:28 Dokladnie. Przod z bardzo fajnego GC, ale reszta badziewia zostala ze starych czasow i straszy. Link Zgłoś
Gość: heniu Re: Jeep Compass z nową twarzą IP: *.raciborz.vectranet.pl 16.12.10, 20:13 Wygląda całkiem nieźle ale jednak wybrałbym dużego Suva o kształtach samochodu terenowego, bardzo podobają mi się Audi Q7 lub VW Touareg z tym że VW jest jednak tańszy od Audi a jakość wyposażenia i wykończenia pozostaje podobna do Audi Link Zgłoś