Gość: stanczyk Re: Motodziennik: Hyundai Veloster IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.11, 13:54 3 dobre , długie MOTOdzienniki pod rząd - w dobrą stronę to zmierza :) ... O Hujdaju i Ferrari i nie ma się co wypowiadać - już Piątek "wyrzygałem" na forum moje stanowisko wobec takich zjawisk motoryzacyjnych :) Link Zgłoś
Gość: omax Re: Motodziennik: Hyundai Veloster IP: 178.73.48.* 26.01.11, 14:45 Linia dachu i okna z tyłu (tam gdzie są dwoje drzwi) w tym Hyundaiu Veloster przypomina te z Nissana 370 Z. Przód strasznie przekombinowany, brzydki i zbyt Azjatycki. Widać firma Hyundai wciąż nie może wypracować swojego typu stylizacji. Siostrzanej Kia pomału wychodzi odnajdowanie swego image. A w przypadku Daci i Renault to tak to jest jak się ktoś nie ma czym zbytnio pochwalić, to wpisuje głupoty dla zapełnienia listy. Link Zgłoś
Gość: PZ Re: Motodziennik: Hyundai Veloster IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.11, 15:01 @omax "Widać firma Hyundai wciąż nie może wypracować swojego typu stylizacji. Siostrzanej Kia pomału wychodzi odnajdowanie swego image." a to ciekawe, bo Veloster to 6 model Hyundaia z nowej lini stylistycznej, która za oceanem zbiera swoje żniwo - ponad 200 tys. sztuk Sonaty sprzedali w rok, a w kolejce stoi jeszcze ładniejsza Elantra Hyundai ma odwagę i wizję, Kia brnie w średnią europejską Link Zgłoś
Gość: szymong512 Re: Motodziennik: Hyundai Veloster IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.11, 15:06 nie rozumiem dlaczego wszyscy krytykują nowe Ferrari Link Zgłoś
Gość: BTK Re: Motodziennik: Hyundai Veloster IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.11, 16:24 nowe Ferrari z boku świetne, z tyłu świetne, a z przodu.... wygląda jak ryjek jakiegoś pokemona czy innej mało fajnej japońskiej anime/mange/made in china dzisiejsze wrzuty p. Jacka zabawne : ), a ten "Hiuoujujjuuujendaj" (po anGelsku wymawia się jeszcze inaczej : P "handej") to podobał mi się do momentu, jak pokazano drugi bok bez drzwi - wt.. wtf... co.. c.. to.. kuf.. co to ma byc?! : P - ale aż się chyba przejde do salonu "hjijojundiidaja", żeby zobaczyć to cudo : ) TYLKO ŻEBY NIE BYŁO: Nissan Puke/Joke i tak numero uno ochdztwa. Link Zgłoś
Gość: smutny doktor Re: Motodziennik: Hyundai Veloster IP: 178.42.220.* 26.01.11, 17:51 Ferrari wygląda jak....bmw z3 coupe. linia boczna i proporcje niemal identyczne...a kwestia motocykli? obecnie oferowany kawasaki ninja 250r spala 3-3.6l benzyny na 100. mile się tym porusza i ekonomicznie:) Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Motodziennik: Hyundai Veloster IP: 81.210.105.* 26.01.11, 19:54 @ MarekW Ten drugi motocykl to jest Royal Enfield Taurus. I ma silnik diesla. Wiem, bo miałem z takim styczność. Oczywiście Royal Enfield ma też w ofercie modele benzynowe. Link Zgłoś
Gość: Wombat Re: Motodziennik: Hyundai Veloster IP: *.aster.pl 26.01.11, 20:19 Ten Hyundai Veloster jest mocno dziwaczny. Owszem, ciekawy, ale... chyba przesadzili nieco. Do tego podejrzewam, że widoczność do tyłu nie istnieje. No cóż, taka moda. Widac producenci stwierdzili, że za mało zarabiają na tylnych zderzakach i lampach (wyjeżdżanie na ślepo tyłem z miejsca parkingowego, gdy lusterka przecież nie pokażą, czy coś nie nadjeżdża, ma dużą szansę skończyć się płaczem)... Link Zgłoś
Gość: pegwe Re: Motodziennik: Hyundai Veloster IP: *.as43234.net 26.01.11, 20:45 ds3 ze świateł Link Zgłoś
Gość: MarekW Re: Motodziennik: Hyundai Veloster IP: *.plock.mm.pl 26.01.11, 22:06 @Maciek A to zwracam honor :) Link Zgłoś
Gość: crash911 Re: Motodziennik: Hyundai Veloster IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.11, 08:46 Zdaję mi się że tyłeczek Hyundaia przypomina dosć nowe autko z seri RENAULT czyli Wind też tak mocno podniesiony i ciutke inne swiatła :) Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: lucek Re: Motodziennik: Hyundai Veloster IP: *.kracen.hor.net.pl 27.01.11, 09:13 nowy Hyundai to nic innego jak zapowiadana nowa Kia Rio. Zmienione świata z tyłu, z przodu. tak samo jak z i30 i ceed, ix20 i Vengą. Link Zgłoś
Gość: Surowica Re: Motodziennik: Hyundai Veloster IP: *.adsl.inetia.pl 27.01.11, 09:33 ten Hyundai jest stworzony aby konkurować z Hondą CR-Z ale jakoś Hyundai mi sie bardziej podoba Link Zgłoś
Gość: ssd Re: Motodziennik: Hyundai Veloster IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.11, 10:11 Renault w konfiguratorze to ma różne kwiatki. Tu screen z konfiguracji clio, gdzie za darmo dają reflektory przednie. To miło z ich strony :) img524.imageshack.us/img524/2792/clioo.jpg Link Zgłoś
Gość: login Re: Motodziennik: Hyundai Veloster IP: *.samar.pl 27.01.11, 10:35 "do login - Od 1 lipca 2006 r. wszystkie nowe samochody osobowe oferowane w Polsce muszą mieć w wyposażeniu standardowym układ ABS." A to ciekawe. To dla czego nowe Taty nie mają abesu? podobnie jak fiat 600? To tylko umowa, a nie obowiązujące przepisy. Link Zgłoś
Gość: marka_A Re: Motodziennik: Hyundai Veloster IP: *.128.67.226.static.crowley.pl 03.02.11, 12:05 Panie Jacku, gdyby dobrze odrobił Pan zadanie domowe - np. poczytał chociażby wiadomości na innych portalach motoryzacyjnych, to wiedzałby Pan, ze Veloster będzie miał ostatecznie układ drzwi 2 +1 (po stronie pasażera 2, kierowcy 1) dla mnie i znajomych, duży PLUS dla Hyundaia za pomysł.. a samochód wzbudzi duże zainteresowanie i dobrze, będziemy rozmawiać, oceniać i o to nam wszystkim miłośnikom motoryzacji chodzi.. Link Zgłoś
Gość: Tod Motodziennik: Hyundai Veloster IP: *.centertel.pl 18.01.12, 12:46 Hyundai Veloster hmmm? moto.wp.pl/kat,107914,title,Hyundai-Veloster-dziwolag-z-Dalekiego-Wschodu,wid,14174727,wiadomosc.html jak dla mnie za drogi, za mały i za dużo pali jak na autko tej klasy... Link Zgłoś