Dodaj do ulubionych

czy są jeszcze CZARNE, DYSKRETNE radia?

27.04.04, 09:17
Czy ktoś jeszcze produkuje CZARNE, DYSKRTENE, święcące na JEDEN kolor radia
samochodowe? Przegrzebałem internet i NIE MA!!!! Wszystko się świeci co
najmniej w 2 kolorach albo ma wzornictwo w sam raz do pojazdu pana
samochodzika.
Obserwuj wątek
    • Gość: zx Re: czy są jeszcze CZARNE, DYSKRETNE radia? IP: *.crowley.pl 27.04.04, 09:20
      Jeszcze rok-dwa lata temu było to Nakamitchi. Design radia jak Elta, Pionear
      (tak, tak nie Pioneer), czy inne badziewie, ale marka jedna z najlepszych na
      rynku.

Obecnie nie wiem, ale nie sądze, żeby te ascetyczne radia nagle przemieniły się
      w kolorowe wodotryski.
      • Gość: Krzys Re: czy są jeszcze CZARNE, DYSKRETNE radia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 09:28
        Sprawdz to:

PIONEER DEH-P77MP

Moze Ci podejdzie.
        Mam, wygląda skromnie, prezentuje sie jednak elegancko (co prawda nie jest
        czarne) a gra.... niezle
        Do najtańszych jednak nie należy.....

Pozdrawiam.

• mar_elx ożesz k... 27.04.04, 09:38
          tyle pieniędzy (1900 zł) za coś co tak łatwo ukraść :-). Ja bym raczej chętnie
          kupił coś w typie philipsa grundiga czy blaupunkta sprzed 4-5 lat... Ale teraz
          to już chyba nowych się nie dostanie. Wszyscy robią wiochę - albo diskopolo
          albo gały jak nabrzmiałe sutki:-)
          • Gość: becker kup beckera IP: *.lubin.dialog.net.pl 27.04.04, 10:20
            Witam.
            Zerknij na www.becker.de
            Becker nie robi "wiochy" - wszystko ładnie czarne, wyświetlacz wjednym kolorze.
            Polecam albo wersję z bialym wyświetlaczem albo z zielonym albo zółty /
            czerwony (do wyboru, nie oba naraz).
            Nie jest to sprzęt tani... ale ma piękne brzmienie. Jak nie potrzebujesz
            nawigacji to proponuję becker mexico pro, ajk jezdzisz czesco poza krajem to
            wez traffic pro albo DTM.
            Pociesze Cie ze czasem mozna kupic legalne egzemplarze w ceniue ok 1000zł
            (oczywisacie za CD) bo dresy kupują BMW czy mercedesa i zmieniaja z beckera na
            tandetne sony czy cos w tym rodzaju bo ma skaczace delfinki i 50 kolorkow na
            wyswietlaczu.
            Jak masz problemy z gotowka to wez Mercedes Audio 10 CD - radio robione dla
            mercedesa przez alpine. Tez swietnie gra a kosztuje od 400zł (niepewne
            pochodzenie wiec raczej odpada) do 600-650zl z kompletem papierow
            Pozdr.
            Jak masz
    • Gość: mich Re: czy są jeszcze CZARNE, DYSKRETNE radia? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 27.04.04, 09:35
      widziałem takiego Grundiga wyglądał bardzo skromnie ale miał durze możliwości
      (rds i inne)
      • mar_elx Re: czy są jeszcze CZARNE, DYSKRETNE radia? 27.04.04, 09:40
        Gość portalu: mich napisał(a):

> widziałem takiego Grundiga wyglądał bardzo skromnie ale miał durze możliwości
        > (rds i inne)

Też widziałem - modelu nie pamiętam - z takim minipanelem zdejmowanym chyba z
        praej strony. Też widziałem - cena kasetowca na wyprzedazy ok. 1000 zł.
        Pozbywają się, bo grundig zdaje sie zlikwodował biznes radiosamochodowy.
        • Gość: Bonifacy Re: czy są jeszcze CZARNE, DYSKRETNE radia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.04, 10:10
          Ja miałem takiego Grundiga. Nie znam modelu. Pozbyłem sie go wraz z autem.
          Kupiłem go w Berlinie, ale widziałem identyczny u nas w Media-Markt.
          Rzeczywiście, nie rzuca się w oczy, czarny, ładnie pasował do Megana,
          podświetlenie miodowe, mały panel wyjmowany (właściwie kość). Jedyny minus -
          tylko cztery przyciski do zaprogramowanych stacji. Spisywał mi się b. dobrze.
          • Gość: Bonifacy Re: czy są jeszcze CZARNE, DYSKRETNE radia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.04, 10:38
            Znalazłem go:
            www.grundig-car-intermedia.com/produkte/car_audio/rds/set_rds.htm
            Nie wiem, czy w Polsce gdzies będzie, ale szukaj.
            • Gość: Bonifacy Re: czy są jeszcze CZARNE, DYSKRETNE radia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.04, 12:30
              Grundig 2201 RDS jest w: www.buzdygan.com.pl/ (399 zł).

• Gość: arka3333 SONY L-360 IP: 193.19.140.* 27.04.04, 12:21
      To model z przed paru lat , ale posiada najważniejsze funkcje.
      Jest czarnego koloru ,a podświetlenie jest bursztynowe (tylko)
      Jes jeszcze wersja L-350 z podświetleniem zielonym.
      Posiadam ten model od 4 lat i jestem bardzo zadowolony.
    • mi26 Re: czy są jeszcze CZARNE, DYSKRETNE radia? 27.04.04, 22:34
      mar_elx napisał:

> Czy ktoś jeszcze produkuje CZARNE, DYSKRTENE, święcące na JEDEN kolor radia
      > samochodowe? Przegrzebałem internet i NIE MA!!!! Wszystko się świeci co
      > najmniej w 2 kolorach albo ma wzornictwo w sam raz do pojazdu pana
      > samochodzika.

jest! swietna malo znana firma NAKAMICHI mozna kupic w PL, niestety nie
      pamietam ktojest przedstawicielem, ale poszukaj w necie. czarne, maly
      wyswietlacz, podswietlenie albo zielone albo bursztyn. najtansze nowe od ok.
      1300-1500zl uzywane mozna trafic za jakies 800, raczej nie kradzione, bo malo
      popularna marka. gra niesamowicie!!! jak dla mnei absolutna rewelacja, juz
      najtanszy model zdecydowanie przewyzsza jakoscia dzwieku plastikowe wytloczki
      innych firm dwukrotnie drozsze. malo bajerow, ale pelna regulacja dzwieku i rds
      jest
      • Gość: mi26 Re: czy są jeszcze CZARNE, DYSKRETNE radia? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.04, 23:13
        jtp.ldc.pl/JTP/car_audio/oferta/index.php?cat_id=&subcat_id=&man_id=6&prod_id=843
    • Gość: xxx Re: czy są jeszcze CZARNE, DYSKRETNE radia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.04, 22:39
      nakamichi czy jak to sie tam pisze...
    • Gość: Grynblak Nakamichi IP: *.sympatico.ca 28.04.04, 00:40
    • Gość: Mar debilek Re: czy są jeszcze CZARNE, DYSKRETNE radia? IP: *.chello.pl 28.04.04, 00:45
      W sexshopach masz dyskretne kondony w kolorze czarnym!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka