bimota Motodziennik: Prima aprilisowe żarty 04.04.11, 21:37 Z tego 16:9 sa jakies korzysci czy tylko obciecie gory i dolu ? Marynara widac ma fatalny wplyw na pamiec skoro trzeba wspomagac sie notatkami... :) Link Zgłoś
Gość: lidka Re: Motodziennik: Prima aprilisowe żarty IP: *.tvsat364.lodz.pl 04.04.11, 22:11 ho - ho 16:9, jeszcze fajniej się teraz ogląda:) Link Zgłoś
cmok_wawelski Re: Motodziennik: Prima aprilisowe żarty 04.04.11, 22:16 @GosiaQ Ale marudy na tym forum... Jakie marudy? Stoi facet w marynarce z kartka pod jakims parkanem i cos gledzi. Tobie sie podoba te 16:9 + marynarka czy inne POZORY zmian? Co wnosi do tematu moto marynara w formacie 16:9??? Moim skromnym zdaniem KOMPLETNIE NIC. Kosmetyka. Tak jakby producent pojazdu dolozyl inna listewke z drugiej strony i nic wiecej. Wg mnie tlo wystepow artysty ma znaczenie czyli nie parkan a n.p. parking po horyzont albo korek na E22 po horyzont. To daje do myslenia a nie taki czy inny parkan lub marynara. Link Zgłoś
luckylucziano Re: Motodziennik: Prima aprilisowe żarty 04.04.11, 22:21 a jednak wolałem wysłużoną starą skórę od niemodnej marynarki na trzy guziki:) fajny odcinek! Link Zgłoś
ignatz Re: Motodziennik: Prima aprilisowe żarty 04.04.11, 22:21 I nie ma na końcu info kto Pana ubrał? Nieładnie, też bym sobie takie wdzianko sprawił :-) Link Zgłoś
Gość: GosiaQ Re: Motodziennik: Prima aprilisowe żarty IP: 178.73.13.* 04.04.11, 22:41 @cmok wawelski o tym właśnie mówię, cmoku, o marudach, którym nie pasował poprzedni format i styl.... a i tak dalej będzie o prasowaniu i sztruksowych marynarkach.... Link Zgłoś
Gość: kris Re: Motodziennik: Prima aprilisowe żarty IP: *.xdsl.centertel.pl 04.04.11, 22:59 Nie będę komentował ubioru bo jestem zwolennikiem polaru :-) Dwa odpuść wreszcie gazowi w autach bo jest tu spora grupa zwolenników kuchenek ,ja też bo już mam dość zajechanych diesli opla saaba itp ,a octavia jakoś mi nie pasuje (starszy ma 2 1.9 105 koni).Z góry dzięki za rady w stylu kup nowego bo mnie po prostu nie stać a jak wezmę kredyt to nie wiem jak wytłumaczyć dziecku że rower dostanie na 18 bo spłacam auto. Trzy jakaś zadyma jest z PB E10 i żywotnością silników gażnikowych , GDI i FSI zasilanych tym paliwem.Chyba będą ceny tych aut spadać jeszcze szybciej :-) Link Zgłoś
Gość: jaro Re: Motodziennik: Prima aprilisowe żarty IP: *.e-wro.net.pl 04.04.11, 23:17 Bardzo fajnie, jakoś spoko Pan Jacek ubrany, chociaż bardziej luzacko też może być, byle jakoś z polotem i gustem. Odcinek fajny, powoli do przodu :). Proponuję troche więcej swoich komentarzy, czasem śmiesznych, czasem ironicznych,a czasem na serio. Nabierze to wszystko troche więcej luźnej atmoswery. W ogóle to przydałby się jakiś test, bo dawno nie było :) Pozdrawiam Link Zgłoś
1mississauga Re: Motodziennik: Prima aprilisowe żarty 05.04.11, 05:56 Dla mnie nie ma roznicy ,wyswiechtany gajer czy wytarta skora moze tez byc dres. Who cares. Link Zgłoś
Gość: Wal de Mar Re: Motodziennik: Prima aprilisowe żarty IP: 213.134.152.* 05.04.11, 07:03 Nowy dział z pytaniami zapowiada się ciekawie. Nigdy nie byłem zwolennikiem kadru 16:9, czyli ze ściętą górą i dołem kadru. Wolę 4:3 lub 5:4. Przez format 16:9 marnuje się część pola widzenia obiektywu (który przecież jest okrągły) powyżej i poniżej kadru. Tak więc prostokątem najlepiej wykorzystującym pole widzenia obiektywu byłby kwadrat (format 1:1). Na szczęście aparaty fotograficzne wciąż mają możliwość fotografowania w normalnych bardziej kwadratowych formatach. Link Zgłoś
Gość: olo Re: Motodziennik: Prima aprilisowe żarty IP: *.acn.waw.pl 05.04.11, 11:56 PANIE JACKU REWELACYJNY GAJER - WYRAŹNA POPRAWA IMIDŻU :) Link Zgłoś
Gość: pion Re: Motodziennik: Prima aprilisowe żarty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.11, 10:14 Co do ubrania. Zdecydowanie lepiej niż koszulki z mapetami. Może tylko za oficjalnie wyszło z tym czarnym garniturem. Jest OK :) Link Zgłoś
pandzik Re: Motodziennik: Prima aprilisowe żarty 06.04.11, 15:40 Nie, nie , nie. Nie tędy droga. Dobra koszula i jakaś świetna sportowa kurtka. garnitur nie pasuje do takiego programu. hm, w dodatku dość tandetny garnitur... :P Link Zgłoś