jeryman Re: Motodziennik: Ładne maluchy 05.04.11, 12:05 Nie widze powodu by krytykować mocnego wana,czy inne mocne auto.Moc daje bespieczeństwo w ruchu a bespieczeństwo to chyba ważna rzecz.A tak naprawdę to czy taki mocny wan się przyjmie ,to zweryfikuje rynek,bo jest wolnym rynkiem. Link Zgłoś
Gość: teryy Re: Motodziennik: Ładne maluchy IP: *.acn.waw.pl 05.04.11, 12:17 z tego co wiem olo nie pisał o ubiorze tylko o rączkach w kieszeni :) Link Zgłoś
Gość: mo Re: Motodziennik: Ładne maluchy IP: *.147.129.135.nat.umts.dynamic.eranet.pl 05.04.11, 12:19 Panie Jacku dzisiaj przynajmniej nie był pan taki spięty jak wczoraj i zachowywał się pan prawie naturalnie, tylko jeśli chce pan dać parę dni na próbę to OK ale błagam niech ta niebieska podkładka albo całkiem zniknie albo chociaż niech pan ją zmieni na czarną bo strasznie rozprasza Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Motodziennik: Ładne maluchy IP: *.sieradz.vectranet.pl 05.04.11, 12:22 Mi tam się nowa formuła podoba:) Może tych niezadowolonych nieco uszczęśliwiłoby rozpięcie marynarki? Pozdrawiam. Link Zgłoś
qurarra Re: Motodziennik: Ładne maluchy 05.04.11, 12:24 Składniki dobrego Motodziennika: - unikalny styl (obecnie brak -1) - autorskie komentarze (jest +1) - wysoki poziom merytoryczny (jest +1) Mocny van zły?! A czym wypad z kumplami w góry, nad morze? Pociągiem? Pozdrawiam Link Zgłoś
us_market Re: Motodziennik: Ładne maluchy 05.04.11, 12:36 Panie Balkan, po ile dzisiaj metr bialego parkanu? Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Motodziennik: Ładne maluchy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.11, 12:54 Z wieszaniem piesków preriowych na świnkach morskich trzeba uważać, bo nigdy do końca nie wiadomo, co się przyjmie. Takimi świnkami morskimi były przecież elegancko wykończone pick-upy (bezsens totalny), minivany (oferujące tyle co kombi za większe pieniądze), SUV-y (ani one sportowe, ani użytkowe, ani terenowe), sportowe dizle (połączenie rozpusty i cnoty?). Na tym tle ostra Zafira miałaby sporo sensu, gdyby można przestawiać charakterystykę zawieszenia. Tak czy siak wszystkie te dziwolągi znikają przy pomyśle wyścigów samochodów elektrycznych. Link Zgłoś
wirelesslan Re: Motodziennik: Ładne maluchy 05.04.11, 13:01 z tym garniakiem to "wiocha" sie zaczyna robic straszna - wnosze o zrobienie ankiety wsrod widzow ktorzy z pewnoscia zadecyduja o powrocie do starego "luznego" stylu ubioru Link Zgłoś
cmok_wawelski Re: Motodziennik: Ładne maluchy 05.04.11, 13:03 Nastapil niestety brak stylu pod pozorem poprawy stylu. A z kolei w spotach samochodowych proponuje podliczyc dlugosci kompletnie pustych ulic, czyli kolejny falsz (lub fantazja)........ n--u--u--u-u--u-d--a.... Link Zgłoś
Gość: wierny_widz Re: Motodziennik: Ładne maluchy IP: *.238.73.201.ip.abpl.pl 05.04.11, 13:18 No co jak co, ale z tą Zafirą OPC to trochę przesada. Kto powiedział, że samochód rodzinny musi być nudny? W Polsce taki samochód jest źle odbierany ze względu na jakość naszych dróg w zestawieniu z twardszym zawieszeniem tegoż samochodu. Jakbyśmy mieli porządne i równe drogi, to twardsze zawieszenie nikomu by nie przeszkadzało a wręcz pomagało. Nudnych rodzinnych vanów jest od groma i wreszcie się ktoś wyłamał i zrobił ciekawy i z pazurem rodzinny samochód. Link Zgłoś
Gość: stanczyk Re: Motodziennik: Ładne maluchy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.11, 13:24 MiTo to Punto w przebraniu od Pininfariny, całe szczęście że Fiat nie kasuje za to jak BMWe za Mini.... ... W rodzinie Reno-Nissan, ktoś tam przytomnie rusza głową i co jest rzadkim dziś zjawiskiem: pomysły wdraża w życie ... Z tym , że ta miejska , mała-lekka Renówka to lepszy pomysł niż kolumbrynowaty Leaf.... ... Pomysłowy ranking: Właśnie, że Hujijidajjiji S-coupe to było niebrzydkie autko (bez zadęcia i pretensji), a ostentacyjnie koślawi następcy to do dziś kanon brzydoty - metafora "koreańskiego designu" :) Link Zgłoś
us_market Re: Motodziennik: Ładne maluchy 05.04.11, 13:41 Raczej niz kolejne faktycznie nudne reklamowki samochodow pod pozorem porownywania proponuje inne znacznie ciekawsze tematy, n.p. : 'samochody na granice' www.youtube.com/watch?v=iEvULdiFXYY czy www.youtube.com/watch?v=c38daVBzRbg&feature=related cos glupiego www.youtube.com/watch?v=5PaDFxzn-5w&feature=related lub eleganckiego hahaha www.youtube.com/watch?v=iHbSLCfB0Pw Link Zgłoś
3vilpad Re: Motodziennik: Ładne maluchy 05.04.11, 14:01 Zafira OPC to świetne autko. Moc doznań dla całej rodziny. My mieliśmy wersję podrasowaną na blisko 300KM i z jeszcze sztywniejszym zawieszeniem. Nikt nie narzekał, a wręcz niemogliśmy się doczekać kolejnego wyjazdu ;) Pozdrawiam! Link Zgłoś
Gość: Kolms Re: Motodziennik: Ładne maluchy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.11, 14:08 Pan Jacek powinien mieć iPad'a i na wzór swojego imiennika, Jacka Gmocha, omawiać wygląd aut rysując mnóstwo strzałek i paplając non-stop :D Link Zgłoś
Gość: jaro Re: Motodziennik: Ładne maluchy IP: *.e-wro.net.pl 05.04.11, 14:22 Wyrzuciłbym z tego rankingu 407 Coupe, bo wg mnie jest bardzo fajne i bliżej jemu do auta typu GT niż do sportowego rumaka. R-klasa też mi się podoba, nic nie poradzę. Uważam, zę jest to duży, luksusowy, rodzinny samochód dla kogoś kto ma kase a nie chce jeździć ani sedanem/kombi ani zwykłym vanem pt. VW Sharan, Seat Alhambra, Peugeot 807, itp itd. Wydaje mi się, ze jednak jest to wypełnienie jakiejś luki, niedużej i specyficznej, ale jest. Poza tym jeśli chodzi o auta elektryczne jestem na nie i czekam z niecierpliwością, kiedy zostanie dopracowana technologia wodorowa, bo to jest przyszłość. Nie elektryka (oczywiście zobaczymy, bo historia lubi płatać figle, ale mam przynajmniej taką nadzieję). Pozdrawiam i czekamy na nowe testy! :) Link Zgłoś
Gość: forsore Re: Motodziennik: Ładne maluchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.11, 14:22 1. wystarczy posluchac TokFM by wiedziec ze sztywny stroj nie pasuje do charakteru Redaktora J.B. ;) 2. pozatym, wystarczy tez siegnac do archiwum Motodziennika by widziec ze byly juz przerozne konfiguracje (lacznie z bluebox+modne_koszule_sponsorowane) 3. dorzuce moje 3gr : wole JB na luzno, ALE mi to obojetne. jestem fanem radia, TV wyrzucilem, i "wizja" jest dla mnie tylko dodatkiem do tresci. //btw: polecam. 4. jesli chodzi o zmiany MD to swietnym bylo by krecenie raz w tygodniu, w konwencji "fajne auto przewodnie" (nie koniecznie tylko superauta) t.j. : J.B mowi przed autem, J.B. mowi siedzac/jadac w aucie, itp. I tak caly MotoDziennik, ale nie w sensie, ze tylko o tym aucie bylo by mowione (~30-50%), tylko normalny ktorys dzien z danej ramowki. PS.do zartow 1.04: M3 pick-up bylo by calkiem fajne, bo zrobione w konwencji pickup-cabrio/targa ze zdejmowana gora. photos.autoexpress.co.uk/images/front_picture_library_UK/dir_867/car_photo_433753_25.jpg PickUp nie zawsze jezdzi po polach, wiec czemu nie. Ktos z rodziny w US, budowlaniec, jezdzi Toyota Tacoma ver. X-Runner. Wersja jest nizsza, ma 4.0L V6, 236HP itp. I ma sporo fanow. Link Zgłoś
Gość: GosiaQ Re: Motodziennik: Ładne maluchy IP: *.riz.pl 05.04.11, 14:24 Zafira OPC być może dobrze jeździ (nie miałam okazji) ale nijak się to ma do wyglądu - brzydka i nudna jest.... Amen Renault Zoe sympatyczne autko :-), fajnie, że się pojawi na drogach. Link Zgłoś
Gość: żonkill Re: Motodziennik: Ładne maluchy IP: 10.202.59.* 05.04.11, 14:28 @momk "...lub też podobają się mu samochody typu van" - podobają - dobre - zwłaszcza Zafira :) Link Zgłoś
Gość: poldeks Re: Motodziennik: Ładne maluchy IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.11, 14:47 coś tak za bardzo sztucznie, niby ładnie ale bez emocji, tak szablonowo coś ;/ Link Zgłoś
Gość: worek Re: Motodziennik: Ładne maluchy IP: *.centertel.pl 05.04.11, 15:48 Panie Jacku, zadam powrotu koszulek z myszka miki! Garnitur trzeba czasem prasowac, a taki wymiety wyglada znacznie gorzej niz wspomniane koszulki! Bardzo prosze, my (widzowie) nie oczekujemy od Pana korporacujnego outfitu! Link Zgłoś
Gość: Purysta Re: Motodziennik: Ładne maluchy IP: *.156.14.10.cache.maxonline.com.sg 05.04.11, 16:52 Ja pier$#@$$le, co Wy (tzn. poniektórzy) z tą poranną kawą w kółko wyskakujecie (dzisiaj grzefi). Kogo to do choinki interesuje, że właśnie macie orgazm z poranną kawą? Równie dobrze można by napisać, jak fajnie Motodziennik komponuje się z poranną K..U..P..Ą. Bleee... Link Zgłoś
Gość: rs Re: Motodziennik: Ładne maluchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.11, 17:23 Chcemy stary styl!!! Link Zgłoś
wysot86 Re: Motodziennik: Ładne maluchy 05.04.11, 17:27 Aby próba była wiarygodna, powtórzę jeszcze raz, T-shirty były zdecydowanie fajniejsze, Nawet te zagioty na marynarce nie dodają luzu panu J. Link Zgłoś
Gość: Misiaczeq Re: Motodziennik: Ładne maluchy IP: *.0.fullrate.dk 05.04.11, 17:39 Primo Panie Jacku... odnośnie ubioru... muppety i inne koszulki przedstawiające postaci z różnych kreskówek wyglądają o niebo lepiej. Zalecam wbic się w marynarkę i jakaś koszula (krata, paski lub... koszulka z jakimś ciekawym nadrukiem lub wizerunkiem) + trampeczki (polecam czerowne Converse'a) + może okulary zerówki e.g. Ray Ban Wayfarer (na portalu alledrogo za... 7 zł+ koszt przesyłki). Teraz kilka słów o merytorycznej stronie dziosiajszego programu. "Ni to świnka, ni to morska..." sa tacy, którzy bedą zawsze szukali jakiegoś rowiązania pomiędzy "kombi i vanem"... i modele przez Pana zaprezentowane jak najbardziej trafiają w takie gusta... Secundo, kto powiedział, że OPC jest skierowane tylko do kompaktów? Czy nie można smigac z rodziną za miasto i komfortowo i szybko (e.g. Mercedes R, wersja AMG z sześciolitrowym silnikiem)? Kto powiedział, że nie może byc troszkę ekstrawagancji i luksusu za "śmieszne" pieniądze (e.g. Vel satis)? Ni to świnka nie to morska... za piękne nie są, ale są tacy, którzy liczą każdy grosz... i zamiast 2 aut w garażu kupuja... "ni o świnkę, ni to morką" (czytaj: motoryzacyjne dziwadła). Po trzecie... mówił Pan wczoraj, że rusza nowy cykl od czwartu związany z poradami. Brawo!!! Mam nadzieję, że będzie to połączenie "alfabetu" z "rankingami"... e.g. Najlepsze auta na "A" (marka, silniki, etc). Formuła programu motodziennika na pewno sie dłuuuuuuuuuuugo nie skończy... Pozdro dla całej redakcji... Link Zgłoś
Gość: gość Re: Motodziennik: Ładne maluchy IP: *.aster.pl 05.04.11, 17:52 Panie Jacku wygląda Pan jakby prowadził Wiadomości o 19.30 :) normalnie jak nie Pan Link Zgłoś