Dodaj do ulubionych

Motodziennik: Ładne maluchy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.11, 08:24
zamiast niebieskiego pada proponuję model bugatti, też jest na czym ręce trzymać
Obserwuj wątek
    • Gość: grzefi Re: Motodziennik: Ładne maluchy IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.11, 08:39
      :) Od razu poranna kawa lepiej smakuje :)
    • Gość: omobono Re: Motodziennik: Ładne maluchy IP: *.olsztyn.vectranet.pl 05.04.11, 08:55
      dziś już jakoś lepiej ten gajer mi się widzi ale proponuje pozbyć się tego niebieskiego czegoś, bo skupia na sobie wzrok i rozprasza ;)
    • Gość: Aklu Re: Motodziennik: Ładne maluchy IP: *.ip.netia.com.pl 05.04.11, 08:57
      Nie zgodze się że OPC i Zafira to nieporozumienie. Jak się ma 4 osoby do przewiezienia i psa, to astra a nawet vectra nie wystarczą. A co innego jak się zostawi na plaży dzieciaki i podskoczy do najbliższej mieścinki serpentynkami. Wtedy się wie, że mimo rodzinki można też mieć odbrobinę przyjemności jazdy najszybszym vanem w tej klasie.
    • Gość: gość Re: Motodziennik: Ładne maluchy IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.11, 09:12
      Panie Jacku, kto Panu to zrobił. Z tym mundurkiem to myślałem, że to żart na 1 kwietnia a tu trach. Może jakiś spec od wizerunku się wypowiadał, nie mam pojęcia. Wiem jedno, że ceniłem sobie bardzo Pana indywidualny styl (ręce w kieszeniach i odlotowe koszulki). Teraz to tak, jakbym do korporacji w piątek się wybrał.
      Jak nie może Pan tego zmienić to trudno będę musiał się przyzwyczaić ale szkoda mi będzie tamtej Pana naturalności. Jest takie powiedzenie że lepsze jest wrogiem dobrego :) Pozdrawiam serdecznie.
    • Gość: Widmo Re: Motodziennik: Ładne maluchy IP: 94.158.231.* 05.04.11, 09:21
      Panie Jacku,
      Krok w dobrą stronę, ale rzeczywiście ta marynara wygląda jak po całonocnym weselu albo i po poprawinach. Z kolei karta pokładowa w butonierce wskazuje, że wesele odbyło się daleko, a w czasie lotu jeszcze dodatkowo przespał się Pan w tej marynarce ;-).
      Wiem, krytykować zawsze łatwo...
    • Gość: wwx1 Re: Motodziennik: Ładne maluchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.11, 09:24
      Zgadzam się z Aklu. Taka Zafira opc jest dla tych którzy zapomnieli o ogumieniu i nabawili się dzieci. Musieli zmienić coupe na coś większego ale przemycili troche wrażeń. To takie wciąż palenie papierosów, tylko że na balkonie co by żona nie widziała.
    • Gość: wwx1 Re: Motodziennik: Ładne maluchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.11, 09:31
      Chciałbym przypomnieć wszystkim "domorosłym stylistom" i "kreaturom mody" że to program MOTORYZACYJNY!!! a nie o modzie. Jak tak dalej pójdzie to bedzie ranking na najbardziej gejowskie auto. Dla mnie Pan Jacek może być nawet utitłany smarem byle by gadał o motoryzacji. Wywal Pan tą marynarke z ciulu czy coś w tym stylu do śmieci to nie randka to MOTODZIENNIK.
    • Gość: luk Re: Motodziennik: Ładne maluchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.11, 09:33
      Wy, którzy narzekaliście na ręce w kieszeniach i pojechane koszulki Balkana; połóżcie proszę paluszki na futrynie.......a ja TRZASNĘ DRZWIAMI.....
    • Gość: king Re: Motodziennik: Ładne maluchy IP: *.acn.waw.pl 05.04.11, 09:35
      wwx1 sam się usmaruj smarem i siedź przed swoim monitorem
      przed kamerą trzeba wyglądać elegancko! :)
    • Gość: MarekW Re: Motodziennik: Ładne maluchy IP: *.plock.mm.pl 05.04.11, 09:46
      Ja się dzisiaj nie odzywam na temat marynarki. GosiaQ straszyła wczoraj dniem bez "Motodziennika". Boję się...

@wwx1 - taki ranking był kiedy w Wielkiej Brytanii, wygrał chyba Forester albo jakieś Audii TT, nie pamiętam.
    • Gość: szyki Re: Motodziennik: Ładne maluchy IP: *.adsl.inetia.pl 05.04.11, 09:46
      Rzeczywiście, też sądziłem, że marynarka to żart na 1 kwietnia.
      Panie Jacku, miał Pan swój niepowtarzalny styl:
      luźny strój, koszulki, z których pewnie część oglądających miała swoje ulubione, ręka raz w kieszeni, raz nie i do tego bardzo profesjonalne podejście do tematu.
      Ja Pana cenię za to ostatnie, a luźny styl dodawał Panu barwy.
      Nie idźmy w stronę prezentera Dziennika z TV, proszę.
      pozdrawiam:)
    • Gość: MarekW Re: Motodziennik: Ładne maluchy IP: *.plock.mm.pl 05.04.11, 09:53
      Tylko olo sie cieszy.

A to niebieskie w ręku redaktora to najnowszy prototypowy tablet firmy iPear
    • Gość: tom Re: Motodziennik: Ładne maluchy IP: *.bas.roche.com 05.04.11, 10:00
      Panie Jacku, jakos mi nie pasuje ten garnitur, o wiele bardziej wolalem luzny styl i fajne koszulki no i oczywiście rece w kieszeni...
    • Gość: brzydal Re: Motodziennik: Ładne maluchy IP: *.tvsat364.lodz.pl 05.04.11, 10:17
      Kur*a, ale wy jesteście małostkowi. Niech się ubiera w co chce!
    • Gość: MarekW Re: Motodziennik: Ładne maluchy IP: *.plock.mm.pl 05.04.11, 10:27
      @brzydal - masz rację , zachowujemy sie jak olo ( tylko w drugą stronę). Ja już nie wracam do tego tematu.
    • waldus-master Re: Motodziennik: Ładne maluchy 05.04.11, 10:35
      gdyby vw polo wygladalo jak ta alfa to bym polecil to pannie
    • momk Re: Motodziennik: Ładne maluchy 05.04.11, 10:44
      Taka "świnka morska" to Renault Avantime ale takie połączenie mi się akurat podobało podobnie jak Zafira OPC. Taką Zafirę może ktoś nie traktuje jak typowe auto rodzinne ale np. jako dostawczaka do przewozu rzeczy, które by paki nie zniszczyły lub też podobają się mu samochody typu van ale ma jednak sportowe aspiracje.
    • Gość: szymonbr Re: Motodziennik: Ładne maluchy IP: *.ue.poznan.pl 05.04.11, 10:45
      Ale krawata zabrakło :P, odcinek super ! :D
    • Gość: amichu Re: Motodziennik: Ładne maluchy IP: 195.245.213.* 05.04.11, 10:47
      Panie Jacku, a może ranking najczęściej wykorzystywanych plenerów do kręcenia reklamówek samochodów? Np. ta konstrukcja w reklamie mercedesa R to panele słoneczne w dzielnicy Diagonal Mar w Barcelonie, wykorzystane także w reklamie Mazdy 3 i Kii Sportage ( najnowszych)
    • jacek.balkan Re: Motodziennik: Ładne maluchy 05.04.11, 10:52
      Szanowni, cierpliwości:)
      Wyciągniemy wnioski z wszystkich opinii, znajdziemy złoty środek, ale większą próbę musimy mieć... Jeszcze kilka dni, ok?)
      Pozdrowienia
      Jacek
    • Gość: Nwstd Re: Motodziennik: Ładne maluchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.11, 10:52
      Takich "samochodów-świnek morskich" jest cała masa i są w większości znakomite! Weźmy na przykład pojazd nazwany SAAB 92h (samojezdna przyczepa kempingowa - rewelacja!), Mitsubishi L300 AWD (przewracający się na każdym zakręcie samochód "ciężarowy" wielkości Malucha z napędem 4x4 i kołem zapasowym z przodu), AMC Eagle (terenowe coupe), AMC Pacer (2-drzwiowy, kompaktowy samochód z silnikiem V8) i wszelkiego rodzaju fuzje coupe/pickupów/sedanów w dowolnej konfiguracji (Subaru Baja, Chevrolet El Camino itp.). Z współczesnych np. strasznie brzydkie BMW X6 ) i jeszcze brzydszy Pontiac Aztec.
    • Gość: ratzinger Re: Motodziennik: Ładne maluchy IP: *.cpe.ge-1-1-0-1109.banqu1.customer.tele.dk 05.04.11, 11:23
      lepszy bylby uniform mechanika, zawiniete rekawy i klucz francuski w brudnych dloniach :)
    • Gość: sss Re: Motodziennik: Ładne maluchy IP: 83.2.24.* 05.04.11, 11:24
      Panie Redaktorze i Sabo! Nie idźcie ta drogą :)

Koszulki były fajniejsze niż wygnieciony garnitur. Fajny jajcarski program, a tu taka wiocha z tym gajerkiem.
    • Gość: Piotr Re: Motodziennik: Ładne maluchy IP: *.77.classcom.pl 05.04.11, 11:37
      Podoba mi się nowa formuła motodziennika. Jedyne co bym zmienił to ta niebieska tacka na ściągi - nawiązując do dawnego imagu można by ją oklejać np. wizerunkami muppetów ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka