Dodaj do ulubionych

Od dzis kupuje tylko stare Ałdice :-)

03.05.11, 10:05
allegro.pl/show_item.php?item=1579848548
Moze ktos mieszka w poblizu i jest wstanie zweryfikowac ta aukcje.... bo nie wiem czy traktowac to jako hard s/f czy s/f z elementami komediowymi...
Obserwuj wątek
    • organista_pl Re: Od dzis kupuje tylko stare Ałdice :-) 03.05.11, 10:22
      szczegułu, włanczanie twozeniu ruznych systemuw,

Ja bym nie kupił nawet za darmo bym nie wziął .......
      • josner Re: Od dzis kupuje tylko stare Ałdice :-) 04.05.11, 08:15
        Hard core to ortografia w tym ogłoszeniu.
        Nie jest dobrze kończyć edukację na podstawówce.
    • fuiio Re: Od dzis kupuje tylko stare Ałdice :-) 03.05.11, 10:35
      to syn prezydeta
    • robert888 chujoza bo nie ma systemu odbioru porannego 03.05.11, 10:36
      wypróżnienia z odrzuceniem urobku w kierunku sterowanym z kierownicy (lewo prawo), czujnikiem deszczu i moczu (na dach i pod koła) i stopniem wciśnięcia pedału gazu (przed i za samochód) he he:)
    • conveyor Re: Od dzis kupuje tylko stare Ałdice :-) 04.05.11, 00:48
      Niestety to moze byc prawda, piszę niestety bo z opisu wynika ze sprzedawca sam te wszystkie systemy wykonal. A jesli tak wykonal, jak pisze po polsku...
    • lupus76 Chapeau bas! 04.05.11, 09:19
      Jeśli dotrwaliście do końca tego bełkotu.
      No nie byłem w stanie przeczytać.
      • galtom Re: Chapeau bas! 04.05.11, 09:24
        Doszedlem do ok polowy... potem stwierdzilem, ze na takie cudo i tak mnie nie stac:-)
        Inna sprawa, ze ciekaw jestem jak to wszystko wyglada w rzeczywistosci....
        Moze byc lepszesz niz A3 z UNO :-)
        • novationen Re: Chapeau bas! 04.05.11, 11:36
          galtom napisał:

> Moze byc lepszesz niz A3 z UNO :-)

pomyśl, co by dwaj goście zrobili, gdyby ich spiknąć w jednej stodole :)

no odsłona PIMP MY RIDE :)))

• lupus76 Re: Chapeau bas! 04.05.11, 11:45
            Zaporożec Carrera? :D
            • galtom Re: Chapeau bas! 04.05.11, 11:48
              Juz taka "Syrena" chyba była :-)
              bit.ly/iYjwsC
              • lupus76 Re: Chapeau bas! 04.05.11, 13:14
                No, ale to była inksza inkszość.
                Po Katowicach swego czasu jeździła też na bazie Citroena CX :)
        • carfan Re: Chapeau bas! 04.05.11, 13:57
          O tym myślisz www.v10.pl/Fiat,Uno,w,nadwoziu,Audi,A3,to,nie,zart,60026.html
      • robert888 ja wydrukowałem i powiesiłem przy kiblu 04.05.11, 09:49
        w przypadku zatwardzenia rozwiązuje problem natychmiastowo. Rzut oka na fragment tekstu i już można się posr... ze śmiechu he he:) Co za ulga.
    • kamillwawa Re: Od dzis kupuje tylko stare Ałdice :-) 04.05.11, 10:41
      Szkoda że nie napisał "ideał w dyzlu, w kombi w ksenonie, przód w diodzie na wypasie" wtedy byłoby jeszcze zabawniej.
    • mlodzi.popieraja Re: Od dzis kupuje tylko stare Ałdice :-) 04.05.11, 14:56
      Dodają jeszcze pakiet hot-dogów w gratisie :D
    • stanczyk-5 Re: Od dzis kupuje tylko stare Ałdice :-) 04.05.11, 17:48
      .. taak,Ałdica to prawie WV ;)
      • galtom Re: Od dzis kupuje tylko stare Ałdice :-) 05.05.11, 07:02
        stanczyk-5 napisał:

> .. taak,Ałdica to prawie WV ;)

Chyba FW? - FolksWagen ;-)
    • wielki_czarownik Tak sobie myślę... 05.05.11, 13:55
      Jeśli ten facet radzi sobie z mechaniką/elektryką/elektroniką równie dobrze, co z ortografią, to ja do tego auta nawet pod przymusem nie wsiądę.
      • tow_beton Re: Tak sobie myślę... 05.05.11, 15:11
        ale tak się najczęściej zdarza, ze dobrzy technicy, mechanicy, złote rączki rozmaite, to okrutne gamonie humanistyczne. Bo i po co mechanikowi ortografia i inne "ą" i "ę"?
        • lupus76 Re: Tak sobie myślę... 05.05.11, 15:25
          Jeśli humanistę definiujemy, jako kogoś, kto nie jest kompletnym ignorantem w dziedzinie ortografii, to pojecie humanizmu uległo nieprawdopodobnej deprecjacji.
          I pomyśleć że na Akademii Platońskiej widniał napis "Niechaj nie wchodzi nikt nie obeznany z geometrią".
        • swan_ganz Re: Tak sobie myślę... 05.05.11, 15:28
          "złota rączka" czyli taki; "techniczny samorodek " to się świetnie sprawdzi jak trzeba płot pomalować albo trawnik ogolić albo wynonac inne proste czynności ale nie w przypadku skomplikowanych systemów informatcznych... By miec cokolwiek do powiedzenie na takie tematy to faktycznie nie trzeba studiów kończyć ale trzeba być przynajmniej oczytanym... Oczystanie zaś zawsze skutkuje brakiem błędów ortograficznych tym bardziej, ze Ty podejrzewasz tego gościa od Audi o jakiś rodzaj geniuszu technicznego...
          Gdyby rzeczywiscie potrafił własnoręcznie wykonać takie rzeczy o jakich pisze to juz dawno byłby Naczelnym Inżynierem w Audi a nie zajmował się wstawianiem bomb na Allegro..
          • tow_beton Re: Tak sobie myślę... 05.05.11, 18:04
            większośc inżynierów wali byki, lekarzy tez sporo.
    • adrian_ktostam Re: Od dzis kupuje tylko stare Ałdice :-) 05.05.11, 18:20
      Jakieś ubogie wyposażenie. Brak kuchenki mikrofalowej, prysznica i łóżka wodnego, więc nie kupię
      • ulubiony19 To jest szou. Tylko co powiedzieli by Ci,którzy... 07.05.11, 19:04
        narzekają na ujeżoną przyciskami kierownicę Citroena C5 albo skoncentrowany ajdrajw w "starej" Serii 7 namalowanej przez Bangle'a.

W tym A8 jest na pewno system jeden przycisk-jedna funkcja, bo ten mucharadża nie napisał (jeszcze...), że wszystkie funkcje skópił w 1 pokrentłu. W sumie to wpadłem w panikę po tej lekturce całej (serio!) i raczej nie pojadę na oględziny tego auta, mimo że poszukujem właśnie
        coś, co da mi poczuć prawdziwy luksus i przewagę dzięki technice (choćby system wyje... mnie zza kierownicy).
        Generalnie to strach, że się człowiek przypadkiem w zimie w kabinie zakluczy i żaden system nie poda żarcia. Ale jest ten ciąg na 4 koła, to nie trza w zimie wysiadać chyba.

Nie ma co. Facet ma zapał (albo przypał - lewo/prawo), szczęście (że go jeszcze fotel wraz z dolniom częnsciom - do siedzenia, do kierownicy nie wćis) i kupe kabla (+/-).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka