Dodaj do ulubionych

Samochód i upał

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.11, 15:43
Po co przepłacać? Ja w moim 11 letnim polo nie mam klimatyzacji tylko po prostu otwieram szyby i włączam dmuchawę. Czasami ściągam też buty i jeżdzę w skarpetach i sandałach. Wtedy komfort mam duży a kilkanaście tysiecy zostaje w kieszeni...
Obserwuj wątek
    • Gość: Roko czoko Re: Samochód i upał IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.05.11, 16:33
      Uwaga rozpoczynam debate co sadzicie o sandalach i skarpetach! ja sadze ,ze to dobre polaczenie, a mode mam w du***.
    • Gość: m(prawdziwy) Re: Samochód i upał IP: *.centertel.pl 30.05.11, 16:54
      Nie słuchajcie tego fałszywego m który się podszywa.

Można kupić zadbane używane autko z klimatyzacją zamiast nowego i oszczędzić 30 tys.zł ;-)
    • Gość: m Re: Samochód i upał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.11, 17:16
      to ja jestem prawdziwy nie słuchajcie ich
    • Gość: m(najprawdziwszy) Re: Samochód i upał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.11, 17:17
      denerwują mnie ci ludzie podszywający się pod mój login
    • Gość: m Re: Samochód i upał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.11, 17:18
      Wierzcie tak na prawdę to ja jestem ten oryginalny a Ci nade mną to podróby
    • Gość: m Re: Samochód i upał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.11, 17:19
      Teraz każdy może być m, tak jak każdy może mieć stare VW POLO
    • Gość: m(legendarny) Re: Samochód i upał IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.05.11, 17:24
      To ja jestem jedyny prawdziwy "m" i tylko ja jestem legenda tego portalu~!
    • Gość: m Re: Samochód i upał IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.11, 17:40
      ja jem m
      ,a moja rzona k orniszona
    • Gość: m Re: Samochód i upał IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.05.11, 17:43
      @m Ale suchara zes zarzucil, poco sie ukrywasz nie jestes "m" tylko nieslubnym dzieckiem Karola Strasburgera.
    • Gość: rks Re: Samochód i upał IP: *.xdsl.centertel.pl 30.05.11, 18:41
      Ale masz zryta banie koleś sam piszesz do siebie!!!! spoko tylko zmieniasz pseudonimy znam wielu ludzi ale ty musisz być przychlastem!!! Gracjan przy tobie to profesor
    • Gość: dkjgb Re: Samochód i upał IP: *.cdma.centertel.pl 30.05.11, 19:20
      po co przeplacac, pie...ac sie mlotkiem w ten pedalski leb i sie oszczedzi wszystkie wydatki na kontynuacje tego biednego zycia
    • Gość: dish Re: Samochód i upał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.11, 19:36
      Cóż za obszerny i fachowy artykuł!
    • Gość: motyla noga Re: Samochód i upał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.11, 21:59
      Skarpety do sandałów i 11 letnie polo. Po prostu prawdziwy Polok
    • Gość: m Re: Samochód i upał IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.05.11, 23:22
      No i ch** ,ze skarpety do sandalow wtedy noga sie nie brudzi, i skora z sandalow nie wciaga potu... dzieki temu nie smierdza.
    • Gość: ZImny Re: Samochód i upał IP: *.be.jnj.com 31.05.11, 07:49
      @m

Ludzkość zna na to radę...woda i mydło...umyjesz nogi...nie będą śmierdzieć...
    • Gość: m Re: Samochód i upał IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.05.11, 10:08
      Jak najdalej gdzie ci sie udalo dojsc to do pobliskiej zabki to faktycznie pomoze.
    • Gość: m Re: Samochód i upał IP: *.centertel.pl 31.05.11, 10:11
      Ci powyżej to fałszywi "m"....Ja czyli prawdziwy m nie piszę nigdy o sandałach...piszę o motoryzacji i o tym że nie opłaca się kupować nowego autka z salonu bo traci na wartości aż 50% w 3 lata ;-) Szkoda przepłacać....lepiej kupić zadbane używane a w kieszeni zostaje 30 tys.zł ;-)

a skarpetki i wszystko oprócz samochodu kupuję zawsze nowe i nie zakładam skarpet do sandałów ;-) Samochód nie musi być nowy żeby był zadbany ;-)
    • Gość: n Re: Samochód i upał IP: 193.0.236.* 31.05.11, 11:13
      Gdzie produkuja 3 letnie auta ? Ktos wie?
    • Gość: m Re: Samochód i upał IP: *.centertel.pl 31.05.11, 11:16
      wystarczy dobrze poszukać to znajdziesz 3 letnie zadbane autko 25-30 tys.zł taniej niż nowe...po co przepłacać za nowe? ;-)
    • Gość: Rolnik Re: Samochód i upał IP: 170.162.33.* 31.05.11, 11:26
      Wieje sandałem.
    • Gość: Kolabor Re: Samochód i upał IP: *.hi.net.pl 31.05.11, 11:31
      3-letnie zadbane auto na sprzedaż ? Zastanawia mnie tylko dlaczego ktoś sprzedaje takie auto skoro jest prawie nowe, zadbane och, ach, cud, miód palce lizać.
    • Gość: parrot Re: Samochód i upał IP: *.bdmedia.pl 31.05.11, 11:53
      @Rolnik: z masłem :)
    • Gość: zaps Re: Samochód i upał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.11, 12:07
      Dlatego trzeba mieć szyberdach solar jak w moim Audi A18 i mi on napędza klime jak mnie nie ma w ałcie
    • Gość: G Re: Samochód i upał IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.05.11, 12:31
      @Kolabor Bo gdyby nie sprzedal, i kupil nowego na kredyt to by sie wstydzil przed sasiadami, jak to? 3 letnia dacka? trzeba kupic nowa na kredyt.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka