Gość: #1stunner IP: *.softronic.pl 06.06.11, 13:19 Najpiękniejszy samochód w luksusowej konfiguracji. Czego chcieć więcej? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: x Re: Skoda Superb Combi Laurin&Klement IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.11, 13:26 @up: funduszy na jego zakup. Link Zgłoś
Gość: qpu Re: Skoda Superb Combi Laurin&Klement IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.11, 13:34 nie chciałbym chyba zobaczyć waszych kobiet Link Zgłoś
Gość: hwdx Re: Skoda Superb Combi Laurin&Klement IP: *.dream.net.pl 06.06.11, 13:35 taaa. ze 150 tysi jak nie lepiej za skode,... lepiej kupić se rozum Link Zgłoś
Gość: Bolo Re: Skoda Superb Combi Laurin&Klement IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.11, 13:45 Skoda takiej kasy. Link Zgłoś
Gość: cichy78 Re: Skoda Superb Combi Laurin&Klement IP: *.ip.netia.com.pl 06.06.11, 13:46 Cwaniakować to każdy potrafi. Masz 150tys. to kup lepsze auto tej wielkości i z tym wyposażeniem - tylko nowe a nie kilkuletnie. Powodzenia malkontenci... Link Zgłoś
Gość: sailor Re: Skoda Superb Combi Laurin&Klement IP: *.dynamic.chello.pl 06.06.11, 13:48 za taki pieniądze można pomyśleć o drewnianym klasyku z dwoma masztami , nie traci na wartości jak ta puszka na kołach Link Zgłoś
Gość: lol Re: Skoda Superb Combi Laurin&Klement IP: *.zone14.bethere.co.uk 06.06.11, 13:51 I nadal cały czas to tylko skoda, brzydka, ze stylistyką z końca lat 90 i z ohydnym zielonym znaczkiem.. Porażka.. Jak można po trzeźwemu coś takiego kupić.. Naprawdę, lepiej kupić roczną e-klasę Mercedesa, z przebiegiem, 8-12 tysięcy za te pieniądze.. Link Zgłoś
Gość: gość Re: Skoda Superb Combi Laurin&Klement IP: *.146.252.211.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.06.11, 13:52 Buhahaha. Renault Laguna, Ford Mondeo, C5. Coś z tej trójki. Taniej lepiej ładniej. Link Zgłoś
Gość: As Re: Skoda Superb Combi Laurin&Klement IP: *.play-internet.pl 06.06.11, 13:53 W sensie,że 150 tysięcy mam wydać na furmankę, dla piwoszy?Skoda?Bądźmy poważni... Link Zgłoś
Gość: lucyferek Re: Skoda Superb Combi Laurin&Klement IP: *.zone14.bethere.co.uk 06.06.11, 14:00 Taka skoda, jest dobra, dla regionalnego przedstawiciela handlowego jakiegoś producenta Chipsów na województwo śląskie. No, może na szefa regionu. Link Zgłoś
Gość: War Re: Skoda Superb Combi Laurin&Klement IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.06.11, 14:10 @lol Jakis zart? powiedz mi kto sprzedaje roczna e-klase z przebiegiem 8-12 tys.? Link Zgłoś
Gość: odi Re: Skoda Superb Combi Laurin&Klement IP: *.sebn.pl 06.06.11, 14:10 ta, niechaj każdy kto tego auta nie widział pogada sobie. Link Zgłoś
Gość: wR Re: Skoda Superb Combi Laurin&Klement IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.06.11, 14:11 A co macie lepszego w tej cenie? Avensisa w dislu? Link Zgłoś
swawolny_dyzio Re: Skoda Superb Combi Laurin&Klement 06.06.11, 14:12 Największym minusem skody jest to że zawsze to będzie skoda... auto spod znaku liścia kapusty Link Zgłoś
Gość: Zalosne Re: Skoda Superb Combi Laurin&Klement IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.06.11, 14:16 Widac ,ze wiekszoc Polaczkow woli kupic mercedesa z manualna klima i na kolpaku, niz wypasiona skoda... wlasnie znaczek sie liczy! co sasiedzi powiedza jak pokaze sie w skodzie. A mercedes to klasa! cala wies bedzie mi zazdroscic. Link Zgłoś
Gość: z Poznania Re: Skoda Superb Combi Laurin&Klement IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.11, 14:21 Przecież ten turbodiesel to jedna wielka kupa, nawet nie ma porównania do starego silnika 1.9. Ani trwałość, kultura pracy, zużycie paliwa, cichobieżność nie przemawiają za tą nową jednostką napędową. Link Zgłoś
Gość: lucyferek Re: Skoda Superb Combi Laurin&Klement IP: *.zone14.bethere.co.uk 06.06.11, 14:21 war - klikaj i nie pieprz: http://allegro.pl/listing.php/search?category=12735&sg=1&string=mercedes&price_from=120000&price_to=160000&postcode_enabled=0&state=0&city=&buy=0&listing=0&listing_sel=2&listing_interval=7&view=gtext&order=t&clear_cookie=0&change_view=Poka%C5%BC&a_text_i[1][0]=2010&a_text_i[1][1]=2011&a_text_i[4][0]=0&a_text_i[4][1]=15000&a_text_i[5][0]=&a_text_i[5][1]=&a_text_i[14][0]=&a_text_i[14][1]=&a_enum[199]=all&a_enum[16]=all&a_enum[13]=all&a_enum[12]=all&a_enum[15]=all&a_enum[178]=all otomoto.pl/mercedes-benz-e-250-na-gwaracji-idealny-zamiana-C19168150.html otomoto.pl/mercedes-benz-e-200-avangarde-2-2-cdi-automatic-C16275686.html Link Zgłoś
fr000nc Re: Skoda Superb Combi Laurin&Klement 06.06.11, 14:27 ludzie za przeproszeniem pier... jak potrzepani. Jezdzil ktorykolwiek z was ta Skoda? Ile kosztuje analogiczny passat 2.0 TFSI? Wg. konfiguratora min 131 tys. Plus za dodatki ze 30 tys. Jakos na zachodzie jezdzic taka skoda to nie wstyd, ba - nawet w Polsce kto miał Skodzine 120 czy 105 te 25 lat temu to Boga za nogi chwycil. A teraz sie jasnie szlachta poprzesiadala do Mercedesow i Holtzwagenow i wyrokuje z wysokosci tronu jaki to ta skoda to samochod dla plebsu. Prawda jest taka ze za taka sume pieniedzy wolalbym kupic albo nowe C5 exclusive albo te skodzine wlasnie zamiast jakiegos a4 czy paska Link Zgłoś
Gość: vier null Re: Skoda Superb Combi Laurin&Klement IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.11, 14:32 SKODA SUPERB OŁDI A6 dla Ubogich Link Zgłoś
Gość: lbcorp Re: Skoda Superb Combi Laurin&Klement IP: *.zone14.bethere.co.uk 06.06.11, 14:32 do żalosne - pokaż mi mercedesa za 150.000 z ręczną klimą i na kołpaku. Poprosze o link. A mercedes, to luksus, wygoda, niezwodność, elegancja, piekny wygląd, subtelnie dobrane materiały wykończeniowe, piekna linia.. I kupuje się go nie dla sąsiadów tylko właśnie dla siebie..Więc za takie same pieniądze to sorry.. Wybór jest jeden.. Link Zgłoś
Gość: jezus Re: Skoda Superb Combi Laurin&Klement IP: *.swidnica.mm.pl 06.06.11, 14:33 tez bym jej nie kupil, ale wygląda duzo lepiej od paska. dobrze ze mam swoj rydwan Link Zgłoś
Gość: War Re: Skoda Superb Combi Laurin&Klement IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.06.11, 14:56 @lucyferek A ja wiem ,ze sa takie na allegro... ale to po powodziowe, czy po czolowce ze scania? Sorry ale wytlumacz mi czemu ktos mial by sprzedawac samochod po roku? Takie cos, za przeproszeniem sobie w du** wsadz mercedesy spawane z 2. Link Zgłoś
Gość: lucyferek Re: Skoda Superb Combi Laurin&Klement IP: *.zone14.bethere.co.uk 06.06.11, 15:06 Stary... Nie pieprz głupot... Większość z nich sprzedają salony i sa to auta kupione w salonie w Polsce.. Ja wkleiłem tylko pierwszy link z byle portalu, a takich aut jest tysiące w Polsce. Po drugie, ludzie wydający 200.000 na auto, sa w stanie je sprzedać po roku, bo np. wyszedł nowy model Lexusa i on na niego zachorował, albo jak kupował takiego Merca, to był w nim zakochany, pojeżdził rok i mu się znudził, stac go, żeby sobie zmienić, albo kupował i myślał, że będzie miał więcej mocy pod pedałem i kupił z silnikiem 2700 i teraz wie że lepiej było kupić np 3200, itp, itd, ile ludzi tyle powodów.. Może, któregoś żona zdradzała w jego aucie i teraz mu się źle kojarzy....MIlion powodów może być...A innych marek nie ma do kupienia z przebiegami 8-12 tys? Sa ich dziesiątki tysięcy.. Więć resumując.. Skoda to dno za te pieniądze,, Nie wspomnę, że traci na wartości szybko.. Kupujesz za 150.000 wyjeżdzasz i i za bramą kosztuje już 120.000.. Link Zgłoś
Gość: gostek Re: Skoda Superb Combi Laurin&Klement IP: *.sorco.no 06.06.11, 15:08 Widac na tym forum komentarzy sami ludzie co to auta oglądaja a nie używają. Weic dla tych głąbów - skoda jest cudownym mulem roboczym a superb to cudownie komfortowy muł roboczy. Moze i niemaja polotu te auta ale sa dosc dobre i rewelacyjnie wyposazone. I nie mowcie barany ze 2 czy 3 letni mesiek bedzie lepszy bo nie bedzie bo juz bedzie miec na blacie 100k km. Nie wiem na ile przebiegu liczy sie meski ale auta z polki VW liczy sie na 100k km przebiegu bezawaryjnego a potem martw sie polaku ktory odkupisz to od niemca... Ale tu trzeba miec troche wiedzy i pojecia o zyciu zeby myslec racjonalnie a nie wypisywac glupoty. Wiec gdyby mial wolne 150k zl to bym kupil taka Skode a nie np VW za 200k zl. Link Zgłoś