Gość: mak IP: *.proxy.aol.com 12.05.04, 16:20 chce kupic corce nowego Forda Fiesta,czy moze ktos podzielic sie ze mna opinia na temat tego auta ?,pzdr. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: OLEG Re: Ford Fiesta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.04, 22:01 Fajne autko, ale jeśli córa wątła to znam samochody z mocniejszym wspomaganiem ukł kiedowniczego (np VW Polo).... Link Zgłoś
wlodek100 Re: Ford Fiesta 16.05.04, 22:23 Od srtcznia 2000 do lutego b.r. jeżdziłem Fiestą z 1999. Teraz mam Yarisa Lunę i dopiero teraz wiem, co to jest efektywne wspomaganie kierownicy. Yaris ma-wg mnie-wygodniejsze fotele niż nowa Fiesta. Przed kupnem nowego samochodu radziłem się znajomych mechaników i dziennikarza zajmującego sie motoryzacją. Wahałem sie między Fiestą a Yarisem. Wszyscy stwierdzili, że jeżeli nie zależy mi na ilości miejsca w samochodzie (Fiesta jest większa), to lepiej kupić Yarisa-bogatsze wyposażenie przy podobnej cenie i jedna lepsza jakość, m.in. lepsze wyniki testów zderzeniowych (oby sie nigdy nie musiały przydać). Autko prowadzi się świetnie, dobrze trzyma sie drogi, ma dobre hamulce. Jedyny mankament to silnik 1.0 głośny powyżej 95/100 km/h. Toyota zapewnia nowym samochodom bezpłatną pomoc drogową Eurocare. MOżna dzwonić n.p. w sprawie zmiany koła, skończenia sie benzyny, czy, jak w moim przypadu, rozładowania się akumulatora (żona zostawiła niedomknięty bagażnik). Link Zgłoś