Gość: terefere IP: *.adsl.inetia.pl 15.07.11, 20:45 wychodzi na to że te amerykańskie pachołki nie potrafią skutecznie sprzedawać samochodów ... noooo iii """może""" jeszcze zadecydowała jakość jak ten sprzęt nosił znaczek Dodge Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: D Re: Fiat Freemont na topie IP: *.dynamic.chello.pl 15.07.11, 21:07 Dobrze się sprzedaje bo Włosi zmienili wnętrze Czekam na: Fiata Ram-a Fiata Viper-a Fiata Durango Fiata Charger-a Fiata Challenger-a Link Zgłoś
Gość: asd Re: Fiat Freemont na topie IP: *.xdsl.centertel.pl 15.07.11, 21:16 @D FL przeprowadził Dodge (Chrusler) a nie Fiat a dwa - Viper już nie jest produkowany a puki co następcy nie ma. Link Zgłoś
Gość: marian Re: Fiat Freemont na topie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.11, 21:31 Popieram chodzi o wnętrze, amerykańskie było do niczego ..... a włosi ładnie to zmienili....... Link Zgłoś
Gość: w Re: Fiat Freemont na topie IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 15.07.11, 22:05 Ja mam wrażenie że jest to następca całkiem udanej cromy. Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Fiat Freemont na topie IP: *.adsl.inetia.pl 15.07.11, 22:07 Oczom nie wierzę, uszom nie słyszę. Że znalazł się jakiś klient, to nie dziwi, ale 16 tysięcy? Link Zgłoś
popijajac_piwo Re: Fiat Freemont na topie 15.07.11, 22:24 Zaraz, zaraz, to po ile dopłacają klientom za ten mariaż włosko-jankeskiej tandety?... Link Zgłoś
Gość: Maviej Re: Fiat Freemont na topie IP: *.85-237-175.tkchopin.pl 15.07.11, 22:29 A ja uważam że autko jest fajne bo nie tylko wnętrze jest pozmieniane , silniki są inne , no i jakby troche wyładniał po zmianie grilla. Teraz po 159-tce SW Alfy to będzie mój nowy zakup. Link Zgłoś
dudecs Re: Fiat Freemont na topie 15.07.11, 22:46 A jak Wam się podoba Volkswagen Routan? Też Chrysler. Link Zgłoś
Gość: W Re: Fiat Freemont na topie IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 15.07.11, 23:01 Jeżeli tak duży samochód kosztuje od 26 do 30 tys euro to ja się nie dziwię, i popieram. Link Zgłoś
remo29 Re: Fiat Freemont na topie 15.07.11, 23:07 Włoski wkład tchnął trochę życia, zwłaszcza pod maską, ale jakoś do amerykańskiej myśli motoryzacyjnej mam dystans... Potencjał jest, ale czas pokaże... -- parada karzełków Link Zgłoś
Gość: brutus Re: Fiat Freemont na topie IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.07.11, 23:26 Ten samochód bardzo mi się podoba na drodze. Jest taki męski - nie ma falowych przetłoczeń jak np.mazda 6. Wygląda na mocnego a nie na popierdółkę. Mocny silnik. Jest OK. Link Zgłoś
Gość: 32e2 Re: Fiat Freemont na topie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.11, 23:37 to nie włosi zrobili wnętrze tylko amerykanie, wystarczyło zainwestować w chryslera parę groszy więcej (coś czego nie robił DaimlerChrysler), poza tym Freemont to porażka bo ma znaczek fiata na masce. Amerykanie owszem, nie umieją sprzedawać aut w Europie, w jednym tygodniu widziałem więcej reklam Freemonta niż Journeya od początku produkcji. Link Zgłoś
Gość: chrystus Re: Fiat Freemont na topie IP: *.swidnica.mm.pl 15.07.11, 23:42 I co hejterzy? Zatkało kakao? Jednak ktos to kupuje, sam się przymierzam do kupna tego autka, tylko czekam na wersję z napędem 4x4 i automatem Link Zgłoś
Gość: edi Re: Fiat Freemont na topie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.11, 23:47 a od kiedy to włosi umieją robić wnętrza? chyba się coś komuś pomyliło, bo nawet wnętrza alf, po paru tysiącach na polskich drogach hałasują i się do niczego nie nadają. A 'hejterem' Dodga Journeya nie jestem, za to nienawidzę tworu jakim jest Fiat Freemont, jak włosi chcą mieć van-a niech sobie go sami zaprojektują i zbudują! Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Fiat Freemont na topie IP: *.adsl.inetia.pl 15.07.11, 23:50 @ chrystus: jeśli chcesz swoim cierpieniem odkupić nasze grzech, to go ahead! Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Fiat Freemont na topie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.07.11, 00:00 Wlosi nie zarzadali, tylko grzecznie poprosili Amerykanow o wieksza pule samochodow, bo spragnieni prawdziwych aut a nie eurokolchozowych taczek klienci rzucili sie na Jurney`a jak wyglodniale psy. A to tylko Dodge. I jak teraz wygladacie polskie matolki psioczace i krecace ryjkami na amerykance? Jak przez okno. Jak zawsze wychodzicie na "madrych inaczej" Link Zgłoś
typ71 Re: Fiat Freemont na topie 16.07.11, 00:02 widze ze duzo osob hejtuje tego fiata ale prawde jest taka ze to jest bardzo fajne auto! az sam sie zdiwilem polecam przejsc sie do salonu i sobie go obejrzec, calkiem przyjemne wnetrze zdecydowanie inne niz dodge, nienajgorsze plastiki, pelno schowkow nawet w podladze, 7 siedzen w tym przystosowane dla dzieci, po zlozeniu siedzen spokojnie wejdzie dmuchany materac i mozna wygodnie spac w 2 osoby, dobre audio. zobaczymy jeszcze jak to bedzie sie psulo . . . Link Zgłoś
Gość: Dudel Re: Fiat Freemont na topie IP: *.home.aster.pl 16.07.11, 00:03 Powinien kosztować max 45000. Nigdy nie dałbym za to więcej. Link Zgłoś
Gość: H.H. Re: Fiat Freemont na topie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.07.11, 00:25 typ71, zanim zaczniesz bredzic najpierw sprawdz- wnetrze fiaciny jest typowym wnetrzem Dodge`a. Ja wiem, ze wstyd wam obnazac wlasna wczesniejsza glupote, ale zeby w nia brnac w zaparte? Link Zgłoś
Gość: bfan Re: Fiat Freemont na topie IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.11, 01:34 Fiat jest względnie dobry w segmencie A, B (seicento, panda, punto) i nic poza tym. Osobiście musiałbym na głowę upaść, aby kupić niesprawdzonego amerykańca przechszczonego przez włochów bez doświadczenia w segmencie. On powinien kosztować połowę tego, co uznana konkurencja typu renault espace. Link Zgłoś
Gość: Kamas Re: Fiat Freemont na topie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.11, 02:57 A nikt nie wpadł na to, że Fiat zainwestował w ten projekt i WSPÓLNIE z Dodgem przeprojektowano najgorsze elementy tego samochodu? Zresztą, nikt nie wie jak było, więc kłócenie się, czy FL jest zasługą Fiata czy Dodge'a jest zwyczajnie głupie. Fakty są proste, rocznik 2011 jest mocno poprawiony, a dzięki kampanii promocyjnej i logo Fiata (duże znaczenie we Włoszech) wynik jest całkiem niezły. Pamiętajmy, że Fiat z początku był zapewne bardzo ostrożny w prognozach, bo chyba nikt, kto zdrowo myśli, nie spodziewał się spektakularnego sukcesu. Link Zgłoś
Gość: z USA Re: Fiat Freemont na topie IP: *.hsd1.nj.comcast.net 16.07.11, 02:58 Jedynie Amerykanie wiedza jak sie robi prawdziwe auta. Dzieci poza Stanami nigdy nie siedzialy za kierwonica samochodu, jedynie co najwyzej gloryfikowanych kosiarek do trawy. Amerykanie nauczyli swiat jak sie robi i to widac na kazdej mili w Amerykanskim aucie. Link Zgłoś
misiator665 Re: Fiat Freemont na topie 16.07.11, 03:29 nie ma różnicy pomiedzy kontynentami i znaczkami na maskach: www.dodge.com/en/2011/journey/gallery/ Link Zgłoś