kkastr Re: Nadjeżdża VW Golf VII 31.07.11, 09:55 "golf wyznacza standardy" ??? ale bzdura... ile jeszcze lat ludzie będą się mamić takimi hasełkami zamiast obiektywnie oceniać każdy produkt bez przesądów... Link Zgłoś
Gość: asd Re: Nadjeżdża VW Golf VII IP: *.xdsl.centertel.pl 31.07.11, 10:07 @Piotrek Focus nie ma belki tylko zawieszenie wielowahaczowe. Belke ma Fiesta, która i tak się prowadzi o niebo lepiej od konkurencji w swojej klasie. Co do jakości wykonania wnętrza - fakt że Focus II miał tandetne plastiki co do najnowszego nie wypowiadam się bo jeszcze nie miałem okazji sprawdzić. Ale takie francuzy już zdecydowanie lepiej tu wypadają. Link Zgłoś
momk Re: Nadjeżdża VW Golf VII 31.07.11, 10:19 @bijelodugme - wiem co to rozstaw osi ale w tej chwili producenci redukują maksymalnie zwisy i z przodu i z tyłu więc zwiększając rozstaw osi zwiększa się długość samochodu. Aby utrzymać odpowiedni poziom bezpieczeństwa, kół nie można już mocniej przesunąć na krańce karoserii. Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Nadjeżdża VW Golf VII IP: *.pools.arcor-ip.net 31.07.11, 10:55 @asd Co do belki, to sie zgadzam. Co do jakosci materialow w nowym focusie: jechalem takim kilka dni temu, w porownaniu do golfa jest smutno, srebrne plastiki sa paskudne. Jest tak jak bylo zawsze: ford w srodku jest tandetny. Link Zgłoś
faith18 Re: Nadjeżdża VW Golf VII 31.07.11, 11:05 Nawet nie ma co startować do nowego Focusa III. Jak zwykle jak to przystało na VW wnętrze będzie ubogie i płytkie. Link Zgłoś
Gość: SBPIES Re: Nadjeżdża VW Golf VII IP: *.dsl.pipex.com 31.07.11, 11:09 Chyba tylko Kaczynski i krzyz w Warszawie moze wyprodukowac tyle komentarzy co krotki tekst o VW,Ale beka he he. Link Zgłoś
Gość: 5 Re: Nadjeżdża VW Golf VII IP: *.dip.t-dialin.net 31.07.11, 11:25 A mowia ze golf to nudne auto. Zadne inne nie wzbudza tylu emocji to ten czolg. Link Zgłoś
Gość: Gość nn Re: Nadjeżdża VW Golf VII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.11, 11:27 bijelodugme - jak Bozia wzrostu nie dała to nie wypowiadaj sie na temat rozstawu osi. Kupić matiza albo inną tate i bedzie OK. Link Zgłoś
Gość: HH Re: Nadjeżdża VW Golf VII IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.07.11, 12:10 @jeszw A co mnie obchodzi co dla ciebie jest symbolem wiochy? Jesli tak bardzo sie przejmujesz zdaniem innym (co ludzie powiedza?) ,ze nie mozesz trzezwo spojrzec z perspektywy, to juz twoj problem... Link Zgłoś
Gość: asd Re: Nadjeżdża VW Golf VII IP: *.xdsl.centertel.pl 31.07.11, 14:14 @Piotrek Tak jak juz wspominałem - nie miałem okazji siedziec w najnowszym Focusie więc się nie wypowiadam, jedynie słyszałem tylko, że w przypadku Focusa jakość wykonania wnętrza jest zależna chyba od wersji wyposażenia. Ale to tylko obiło mnie się o uszy. Link Zgłoś
Gość: brachu Re: Nadjeżdża VW Golf VII IP: *.play-internet.pl 31.07.11, 15:01 www.youtube.com/watch?v=zC38GJmhiro&feature=related Link Zgłoś
Gość: A Re: Nadjeżdża VW Golf VII IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.11, 15:18 No ale powiedzmy sobie szczerze to szału tutaj nie ma. Nie widze sensu bronic VW skoro po prawdzie to ostatnio nic nie pokazują rewelacyjnego. Link Zgłoś
Gość: stanczyk Re: Nadjeżdża VW Golf VII IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.11, 16:26 a także sportowy sedan CC - fajnie by było jakby Passka CC na 2-drzwiowca zrobiono.. a ten nowy Golf jakby troche wy-Sciroocco-wiał .. i dobrze.. ale nadal gamoniem ten kto kupi Golfa zamiast Scirocco...:) Link Zgłoś
Gość: g Re: Nadjeżdża VW Golf VII IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.07.11, 16:42 @A A jaki Kompakt robi szal? Link Zgłoś
Gość: 722 Re: Nadjeżdża VW Golf VII IP: *.siedlce.vectranet.pl 31.07.11, 16:54 Mi tam się podoba, nie wiem czemu tak wszyscy narzekają, chyba z zasady że na Golfa trzeba ponarzekać. Link Zgłoś
Gość: 722 Re: Nadjeżdża VW Golf VII IP: *.siedlce.vectranet.pl 31.07.11, 16:55 I Dodam że podoba mi się dużo bardziej od nowego Focusa. Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Nadjeżdża VW Golf VII IP: *.pools.arcor-ip.net 31.07.11, 18:27 Jeszcze prawie nic o tym Golfie nie wiadomo, a juz tyle ekspertow... Link Zgłoś
Gość: norbuko Re: Nadjeżdża VW Golf VII IP: *.pruszkow.mm.pl 31.07.11, 19:40 Widzę, ze prawidłowość zachowana: jest art o niemieckim aucie, więc są snaffcy i fachofcy od wszystkiego, forumowe koniotrzepy i głównie zainteresowani. Uważam, ze gul wam skacze, bo was nie stać. Link Zgłoś
Gość: niwe Re: Nadjeżdża VW Golf VII IP: *.pruszkow.mm.pl 31.07.11, 19:42 Sami zainteresowani widzę... VW to, VW tamto, taki zły i niedobry, a sprzedaje się najlepiej od lat nie tylko w Europie. Rynek nie kłamie. Zmieńcie rączke i dalej do dzieła przy następnej focie z panienką. Link Zgłoś
liumin Re: Nadjeżdża VW Golf VII 31.07.11, 20:16 Ooo, a co to? Znakomity, wielokrotnie nagradzany silnik, owoc wspanialej germanskiej mysli technicznej pt. TSI Twincharger zniknie z oferty? Ciekawe dlaczego.... Cos mi sie wydaje, ze ten silnik odbija sie pocichutku czkawką VW AG... Sam jezdze 1.4 TFSI 125 km, mam nadzieje, ze z nim problemow nie bedzie :) Link Zgłoś
Gość: Atlis Re: Nadjeżdża VW Golf VII IP: *.pppoepub.vspace.pl 31.07.11, 23:31 1. twincharger to ciekawy, ale psujacy sie silnik 2. 1.4tfsi 125k nie istnieje Link Zgłoś
fragles102 Re: Nadjeżdża VW Golf VII 01.08.11, 08:01 Mało kto kojarzy ale vw odgapił w modelu poprzednim atrapkę i cały układ przedni od Nissana Infiniti ,a wcześniej ałdi ukradło INFINITI oznaczenie Q swoich limuzyn i ,sprawe mieli w sądzie hehe Link Zgłoś
Gość: m Re: Nadjeżdża VW Golf VII IP: *.centertel.pl 01.08.11, 11:47 Atlis chodziło zapewne o 1,4 TSI 122 KM w moim starym polo silnik 1,4 ma 60 KM i wiec nie wiem czy wysilony silnik 1,4 op dwukrotnie większej mocy będzie równie trwały...chyba nie bo praw fizyki nie oszukasz Link Zgłoś
Gość: Alto Re: Nadjeżdża VW Golf VII IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.08.11, 12:56 @fragles102 Pewnie nie pamietali ,ze taka firma wgl. istnieje wiec przypadkiem odgapili... Ciezko patrzec na wszystkie male plotki z gory... Link Zgłoś