Dodaj do ulubionych

Nadjeżdża VW Golf VII

• kkastr Re: Nadjeżdża VW Golf VII 31.07.11, 09:55
      "golf wyznacza standardy" ??? ale bzdura... ile jeszcze lat ludzie będą się mamić takimi hasełkami zamiast obiektywnie oceniać każdy produkt bez przesądów...
    • Gość: asd Re: Nadjeżdża VW Golf VII IP: *.xdsl.centertel.pl 31.07.11, 10:07
      @Piotrek
      Focus nie ma belki tylko zawieszenie wielowahaczowe. Belke ma Fiesta, która i tak się prowadzi o niebo lepiej od konkurencji w swojej klasie.
      Co do jakości wykonania wnętrza - fakt że Focus II miał tandetne plastiki co do najnowszego nie wypowiadam się bo jeszcze nie miałem okazji sprawdzić. Ale takie francuzy już zdecydowanie lepiej tu wypadają.
    • momk Re: Nadjeżdża VW Golf VII 31.07.11, 10:19
      @bijelodugme - wiem co to rozstaw osi ale w tej chwili producenci redukują maksymalnie zwisy i z przodu i z tyłu więc zwiększając rozstaw osi zwiększa się długość samochodu. Aby utrzymać odpowiedni poziom bezpieczeństwa, kół nie można już mocniej przesunąć na krańce karoserii.
    • Gość: w Re: Nadjeżdża VW Golf VII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.11, 10:32
      Ładny wozik
    • Gość: WM Re: Nadjeżdża VW Golf VII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.11, 10:34
      ładny
    • Gość: Piotrek Re: Nadjeżdża VW Golf VII IP: *.pools.arcor-ip.net 31.07.11, 10:55
      @asd

Co do belki, to sie zgadzam. Co do jakosci materialow w nowym focusie: jechalem takim kilka dni temu, w porownaniu do golfa jest smutno, srebrne plastiki sa paskudne. Jest tak jak bylo zawsze: ford w srodku jest tandetny.
    • faith18 Re: Nadjeżdża VW Golf VII 31.07.11, 11:05
      Nawet nie ma co startować do nowego Focusa III. Jak zwykle jak to przystało na VW wnętrze będzie ubogie i płytkie.
    • Gość: SBPIES Re: Nadjeżdża VW Golf VII IP: *.dsl.pipex.com 31.07.11, 11:09
      Chyba tylko Kaczynski i krzyz w Warszawie moze wyprodukowac tyle komentarzy co krotki tekst o VW,Ale beka he he.
      • Gość: 5 Re: Nadjeżdża VW Golf VII IP: *.dip.t-dialin.net 31.07.11, 11:25
        A mowia ze golf to nudne auto. Zadne inne nie wzbudza tylu emocji to ten czolg.
    • Gość: Gość nn Re: Nadjeżdża VW Golf VII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.11, 11:27
      bijelodugme - jak Bozia wzrostu nie dała to nie wypowiadaj sie na temat rozstawu osi. Kupić matiza albo inną tate i bedzie OK.
    • Gość: HH Re: Nadjeżdża VW Golf VII IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.07.11, 12:10
      @jeszw
      A co mnie obchodzi co dla ciebie jest symbolem wiochy?
      Jesli tak bardzo sie przejmujesz zdaniem innym (co ludzie powiedza?) ,ze nie mozesz trzezwo spojrzec z perspektywy, to juz twoj problem...
    • Gość: asd Re: Nadjeżdża VW Golf VII IP: *.xdsl.centertel.pl 31.07.11, 14:14
      @Piotrek
      Tak jak juz wspominałem - nie miałem okazji siedziec w najnowszym Focusie więc się nie wypowiadam, jedynie słyszałem tylko, że w przypadku Focusa jakość wykonania wnętrza jest zależna chyba od wersji wyposażenia. Ale to tylko obiło mnie się o uszy.
    • Gość: brachu Re: Nadjeżdża VW Golf VII IP: *.play-internet.pl 31.07.11, 15:01
      www.youtube.com/watch?v=zC38GJmhiro&feature=related
    • Gość: A Re: Nadjeżdża VW Golf VII IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.11, 15:18
      No ale powiedzmy sobie szczerze to szału tutaj nie ma. Nie widze sensu bronic VW skoro po prawdzie to ostatnio nic nie pokazują rewelacyjnego.
    • Gość: stanczyk Re: Nadjeżdża VW Golf VII IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.11, 16:26
      a także sportowy sedan CC - fajnie by było jakby Passka CC na 2-drzwiowca zrobiono..

a ten nowy Golf jakby troche wy-Sciroocco-wiał .. i dobrze..
      ale nadal gamoniem ten kto kupi Golfa zamiast Scirocco...:)
    • Gość: g Re: Nadjeżdża VW Golf VII IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.07.11, 16:42
      @A
      A jaki Kompakt robi szal?
    • Gość: 722 Re: Nadjeżdża VW Golf VII IP: *.siedlce.vectranet.pl 31.07.11, 16:54
      Mi tam się podoba, nie wiem czemu tak wszyscy narzekają, chyba z zasady że na Golfa trzeba ponarzekać.
    • Gość: 722 Re: Nadjeżdża VW Golf VII IP: *.siedlce.vectranet.pl 31.07.11, 16:55
      I Dodam że podoba mi się dużo bardziej od nowego Focusa.
    • Gość: Piotrek Re: Nadjeżdża VW Golf VII IP: *.pools.arcor-ip.net 31.07.11, 18:27
      Jeszcze prawie nic o tym Golfie nie wiadomo, a juz tyle ekspertow...
    • Gość: norbuko Re: Nadjeżdża VW Golf VII IP: *.pruszkow.mm.pl 31.07.11, 19:40
      Widzę, ze prawidłowość zachowana: jest art o niemieckim aucie, więc są snaffcy i fachofcy od wszystkiego, forumowe koniotrzepy i głównie zainteresowani.

Uważam, ze gul wam skacze, bo was nie stać.
    • Gość: niwe Re: Nadjeżdża VW Golf VII IP: *.pruszkow.mm.pl 31.07.11, 19:42
      Sami zainteresowani widzę... VW to, VW tamto, taki zły i niedobry, a sprzedaje się najlepiej od lat nie tylko w Europie. Rynek nie kłamie.
      Zmieńcie rączke i dalej do dzieła przy następnej focie z panienką.
    • liumin Re: Nadjeżdża VW Golf VII 31.07.11, 20:16
      Ooo, a co to? Znakomity, wielokrotnie nagradzany silnik, owoc wspanialej germanskiej mysli technicznej pt. TSI Twincharger zniknie z oferty? Ciekawe dlaczego....
      Cos mi sie wydaje, ze ten silnik odbija sie pocichutku czkawką VW AG...

Sam jezdze 1.4 TFSI 125 km, mam nadzieje, ze z nim problemow nie bedzie :)
    • Gość: Atlis Re: Nadjeżdża VW Golf VII IP: *.pppoepub.vspace.pl 31.07.11, 23:31
      1. twincharger to ciekawy, ale psujacy sie silnik
      2. 1.4tfsi 125k nie istnieje
    • fragles102 Re: Nadjeżdża VW Golf VII 01.08.11, 08:01
      Mało kto kojarzy ale vw odgapił w modelu poprzednim atrapkę i cały układ przedni od Nissana Infiniti ,a wcześniej ałdi ukradło INFINITI oznaczenie Q swoich limuzyn i ,sprawe mieli w sądzie hehe
    • Gość: m Re: Nadjeżdża VW Golf VII IP: *.centertel.pl 01.08.11, 11:47
      Atlis

chodziło zapewne o 1,4 TSI 122 KM
      w moim starym polo silnik 1,4 ma 60 KM i wiec nie wiem czy wysilony silnik 1,4 op dwukrotnie większej mocy będzie równie trwały...chyba nie bo praw fizyki nie oszukasz
    • Gość: Alto Re: Nadjeżdża VW Golf VII IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.08.11, 12:56
      @fragles102 Pewnie nie pamietali ,ze taka firma wgl. istnieje wiec przypadkiem odgapili... Ciezko patrzec na wszystkie male plotki z gory...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka