Dodaj do ulubionych

Seat Toledo Prototipo

IP: *.158.69.143.Dial1.Chicago1.Level3.net 20.05.04, 04:07
och, myslalem ze to renault, sorry.
Obserwuj wątek
    • Gość: ciejka Re: Seat Toledo Prototipo IP: *.ny325.east.verizon.net 20.05.04, 07:24
      jak dla mnie zanadto przypomina Toyote Echo - sedan zbudowny na bazie Yarisa, oferowany w
      USA i brzydki, jak noc
      • Gość: maciek londyn Re: Seat Toledo Prototipo IP: *.range217-44.btcentralplus.com 21.05.04, 20:13
        mysle , ze daje sie odczuc sasiedztwo hiszpanii i francji.mnie osobiscie bardzo
        przypomina cala game paskudnycch renault najnowszej generacji. zostane przy
        swoim toledo II. pozdrawiam.
    • Gość: AdM Re: Seat Toledo Prototipo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 08:27
      jak dla mnie brzydal, może by w końcu spróbowali zrobić jakiegoś rasowego
      sedana, a nie takie zabawki
    • greenblack Re: Seat Toledo Prototipo 20.05.04, 10:53
      Przecież to Altea z wypiętą dupą.
    • Gość: piec&huta Re: Seat Toledo Prototipo IP: 81.15.198.* 20.05.04, 13:17
      Tragedia! To chyba najbrzydszy Seat wszechczasow.
      • Gość: Scorpion 53 Re: Seat Toledo Prototipo IP: 195.245.213.* 20.05.04, 13:23
        Weźmy na wstrzymanie...może to rzeczywiście tylko "prototipo"
    • Gość: CO ZA GÓWNO CO ZA GÓWNO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.04, 18:54
      CO ZA GÓWNO, JAK MEGANE ITP. A DO TEJ PORY TO BYŁ FAJNY WÓZ.
    • Gość: lybax Re: Seat Toledo Prototipo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.04, 20:25
      seacik super bardzo mi sie podoba jestem fanem seatow autko fszechstronne super
      ciekawe kiedy bedzie jego produkcja ? podbije rynek . mercedes iaudi czy volwo
      juz sie bujcie
    • Gość: zawiedziony(krak) Re: Seat Toledo Prototipo IP: 81.186.239.* 21.05.04, 09:26
      :/ obleśne!! w pierwszym momencie to pomślałem że to jakaś limitowana wersja
      altei z orginalny m pomalowaniem, a gdy zcząłem cztć text.....to sie okazało że
      to jest nowe toledo TANDETA. Wg mnie nowy toledo powinien być w stylu mercedesa
      cls , pomniejszony i skromniejszy ale tesh sedanocoupe . krótko mówiąć - bardzo
      sie zawiodłem :(((
    • Gość: marol Slabo sie robi... IP: *.dmz.infor.pl / 195.205.179.* 21.05.04, 15:23
      ...gdy patrze na te autka, cacka, zabawki wypelnione gadzetami roznego typu. Na
      szczescie dluuugo jeszcze beda na drogach bryczki z prawdziwego zdarzenia,
      gdzie czlowiek wie, ze jedzie i z jazdy tej czerpie przyjemnosc.
    • Gość: Zbyszek Re: Seat Toledo Prototipo IP: *.infinity.net.pl / *.infinity.net.pl 21.05.04, 22:55
      Super autko mam teraz Ibizę z 2003 roku ale chętnie wymienię ją na to Toledo...
    • Gość: Fanseat Re: Seat Toledo Prototipo IP: *.proxy.aol.com 23.05.04, 13:30
      paskudztwo,zostaje przy moim toledo !!!!!!!!!
    • mar_elx śmierć sedanów!!!!! :-( 23.05.04, 13:48
      Czego te debile (projektanci) tak się uwzięli na sedany? Rodzinny samochód NIE
      MUSI BYĆ DUPIASTĄ POKRAKĄ!
    • Gość: SimOne Re: Seat Toledo Prototipo IP: *.broker.com.pl 23.05.04, 22:15
      Od kiedy Giorgietto Giugiaro zaczął robić projekty dla Alfy zamiast dla Seata, a
      Walter da Silva na odwrót skończył się dobry czas dla poczciwego SEATa.
      Nowa Alfa (Brera) jest piękna a Seaty z zewnątrz wyglądają jak .... zza krzaka a
      w śroku zrobiły się jak Fiat Punto (nowa Ibiza).
      Toledo / Leon był ładny ale to już historia... :(
      Miała być marka o zacięciu sportowym... a zostały tandetne wydmuszki.
    • Gość: Slaw Re: Seat Toledo Prototipo IP: *.css.pl / 83.238.11.* 24.05.04, 10:32
      jak dla mnie to nic nowego. z przodu przypomina mi najnowszą onde Civc a z tył
      sciągniety z Meganki
    • Gość: Watson Re: Seat Toledo Prototipo IP: 193.24.24.* 24.05.04, 11:10
      I jak oni będą się tą karocą scigać w cyklu wyścigów samochodów turystycznych?
      Teraz tam Toledo II daje czasami popalić Alfom oraz Hondom Peugotom itd.

Porażka - tak samo jak Altea.

Toledo II TDI
      • Gość: Cordoba 97 hahahahahaah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 10:50
        Sory ale ja juz bym wlolal do szkoly zukiem dojezdzac.Dla mnie ten caly da
        silva jest przereklamowany i chyba powinien prijektoac skutery dla dzieci,a nie
        brac sie za samochody.Jak mozna tak spier..... tak fajny woz!!!W pale sie to
        nie miesci.Tym badziewnym odpowiednikiem alhambry to niech sobie w hiszpanii
        rynek podbija albo we wloszech moze tam lubia takie kobyly!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Pozdro
    • Gość: Jacob Re: Seat Toledo Prototipo IP: *.eu.org 28.05.04, 16:41
      Cóż to ma być?To jest Altea XXL,a nie Toledo.Jestem pewien,że to jest prototyp
      natępcy Alhambry,a Toledo przejmie tylko niektóre elementy.Bardzo mi sie podoba
      np. dwókolorowe nadwozie samochodu,które powinno bys w aucie seryjnym.
      Jeżeli chcesz podyskutowac zemną podaje mój e-mail:Jacob.001@interia.pl.
    • Gość: francuz Re: Seat Toledo Prototipo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.04, 22:34
      Seat idzie jakoś ostatnio w stronę renault co może tylko cieszyć. Ten model
      jest ciekawy i moze się podobać choć troche w zbyt nowoczesnym stylu. Mam
      nadzieję ze nie skończy tak jak avantime.
    • Gość: Młody Bravo Re: Seat Toledo Prototipo IP: *.citymedia.pl 04.06.04, 06:56
      No całkiem całkiem, ale nawiązuje bardziej do Vana a nie do sportowej
      limuzynki :(. Poprzednie nadwozie pod tym względem jest piękniejsze.
      Ciao
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka