Dodaj do ulubionych

Nowa Lancia Thema | Galeria

• Gość: 84 Re: Nowa Lancia Thema | Galeria IP: *.138.172.69.bredband.oister.dk 22.10.11, 12:12
      hehehe za małooo ze taki projekt przeszedl przez rece kubanow ha ha ...sami sobie porblemy robia ta reinkarnacja heheh slaby wozek odpada
    • Gość: Logika Re: Nowa Lancia Thema | Galeria IP: *.dynamic.chello.pl 22.10.11, 16:49
      Patrzcie i płaczcie - tak wygląda koniec marki Lancia i przyszłość marki Alfa Romeo, czyli też koniec ... Dlatego właśnie największym producentem aut na świecie staje się Volkswagen ...
    • Gość: Zielarz Re: Nowa Lancia Thema | Galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.11, 17:44
      Teraz niemcy mają pozamiatane. Super jakość wykończenia, bardzo wysoki komfort jazdy, doskonałe prowadzenie, bogate wyposażenie seryjne i przede wszystkim . ROZMIARY BMW 7 w cenie BMW 3.
    • Gość: Misieq Re: Nowa Lancia Thema | Galeria IP: *.ip.xcore.pl 24.10.11, 17:55
      wygląda trochę jak Skoda Superb
    • Gość: Zwyrol Re: Nowa Lancia Thema | Galeria IP: *.icpnet.pl 02.11.11, 19:16
      Ale mam polew z tych waszych komentarzy. 3,6 będzie miał 9 litrów spalania w mieszanym i 8-stopniową skrzynię. Poza tym wygląda lepiej niż jakieś tam merce, audi czy inne niemieckie bezguścia.

Powiem tak - mam starszego 300C z HEMI. I jakoś to za nim się wszyscy oglądają, niż za nowymi beemkami. Bo to auto ma klasę. :] A o osiągach... nie będę pisał. Fani beemek i audi z podoklejanymi znaczkami M-Power i RS to mogą mi spaliny wąchać.
    • Gość: Zenek_z_puszczy Re: Nowa Lancia Thema | Galeria IP: *.212.69.86.rev.sfr.net 03.11.11, 00:39
      Fajne komentarze znafcuw ktorzy grupa docelowa tego segmentu nie sa i raczej nie predko beda...
    • Gość: mondek Re: Nowa Lancia Thema | Galeria IP: *.79.214.200.ivmx.pl 09.11.11, 16:23
      @Logika Czemu od razu koniec? To, że ktoś skorzystał ze sprawdzonych rozwiązań nie oznacza od razu końca marki. Tak samo można wyrokować, że Seat i Skoda się kończą. Fiat idzie dokładnie tą samą drogą. Sprawdzone rozwiązanie + lepsze materiały i do tego niższa cena niż u konkurencji i można zawalczyć o Klienta. Ja bym poczekał na cennik a później dyskutował.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka