Dodaj do ulubionych

Nowa twarz Genesisa Coupe

IP: *.4web.pl 09.11.11, 16:33
Prezentuje się bardzo dobrze, a w porównaniu z niemieckimi, siermiężnymi wozidełkami, wręcz znakomicie!
Obserwuj wątek
    • marekatlanta71 Re: Nowa twarz Genesisa Coupe 09.11.11, 16:35
      Czekam aż włożą do niego 5.0L V8 od Genesisa Sedan i ośmiobiegowy automat.
    • Gość: gen. Italia Re: Nowa twarz Genesisa Coupe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.11, 16:37
      Na którym biegu "na tylne koła trafiać będzie 391 Nm maksymalnego momentu obrotowego"? Przecież to się zmienia z przełożeniem.
    • pryszcze.duszy Re: Nowa twarz Genesisa Coupe 09.11.11, 17:18
      no tera jakoś wygląda!
    • Gość: addam44 Re: Nowa twarz Genesisa Coupe IP: *.play-internet.pl 09.11.11, 17:37
      Stylisci Hyundaia robia dobra robote.Piekny!
    • Gość: bamur Re: Nowa twarz Genesisa Coupe IP: *.adsl.inetia.pl 09.11.11, 17:38
      Podoba mi się. Fajny samochód.
    • Gość: radas Re: Nowa twarz Genesisa Coupe IP: *.xdsl.centertel.pl 09.11.11, 17:51
      skoda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: dymel Re: Nowa twarz Genesisa Coupe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.11, 18:00
      W końcu widać po nim trochę azjatyckiego szaleństwa :)
    • Gość: kiwus Re: Nowa twarz Genesisa Coupe IP: *.adsl.inetia.pl 09.11.11, 18:27
      zrzynka z GTR...prawda jest taka że cała stylistyka hundeia to zrzynka z innych marek
    • Gość: kiwus Re: Nowa twarz Genesisa Coupe IP: *.play-internet.pl 09.11.11, 18:29
      zrzynka z sirocco...prawda jest taka ze calastylistyka hundeia to zrzynka z innych marek
    • Gość: qrash Re: Nowa twarz Genesisa Coupe IP: *.adsl.inetia.pl 09.11.11, 18:45
      Przednia belka lekko zmodernizowana ale zerżnięta z nissana gtr...
    • wizebia Re: Nowa twarz Genesisa Coupe 09.11.11, 18:58
      wszystko zerżnięte w tym hundjaju... nawet koła ma cztery jak VW
    • Gość: p Re: Nowa twarz Genesisa Coupe IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 09.11.11, 19:08
      Przód to pomieszanie GTRa i ostatniego Lancera.
    • Gość: dzon Re: Nowa twarz Genesisa Coupe IP: 46.151.74.* 09.11.11, 19:51
      ja nie wiem, gdzie wy tu widzicie GTRa? Że belka zerżnięta heheh?:D to tak samo jakby powiedzieć, że anteny mają podobne... już bliżej mu z profilu do 350z bez spojlera , atu GTR dla tych co nie wiedzą jak wygląda :D samot.prv.pl/samochody/nissan%20gt-r/nissan_gt-r.jpg
      ps. ładny im wyszedł ten Genesis
    • Gość: / Re: Nowa twarz Genesisa Coupe IP: *.multimo.pl 09.11.11, 19:57
      ewidentny plagiat ma cztery koła i kierownice!!!!!!!!! ZNISZCZYĆ
    • Gość: janko Re: Nowa twarz Genesisa Coupe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.11, 20:06
      @wizeba: chciałem Ci osobiście podziękować za Twój komentarz. dzięki niemu, wróciła we mnie nadzieja, że to forum odwiedzają czasem inteligentni ludzie. :) pozdrawiam.
    • Gość: Jan Re: Nowa twarz Genesisa Coupe IP: *.147.217.70.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.11.11, 20:37
      super :)))))
    • Gość: Gość Re: Nowa twarz Genesisa Coupe IP: *.lcs.net.pl 09.11.11, 20:46
      ale przypal. dobrze ze zainwestowalem w bmw e90 335i
    • Gość: mr.t Re: Nowa twarz Genesisa Coupe IP: *.play-internet.pl 09.11.11, 21:13
      TYM CO TU WIDZA PODOBIENSTWO DO JAKIEGOKOLWIEK VW TO OCZY CHYBA P.ZDA ZAROSLY!!!
    • Gość: stefan Re: Nowa twarz Genesisa Coupe IP: *.merinet.pl 09.11.11, 22:00
      Dobrze że zainwestowałeś w swoje BMW. Jak ci je w końcu wyklepią i pospawają będziesz mógł szpanować małolatom pod galerią handlową. Co golfik III już nie daje rady ? Tylko uważaj z tą swoją betą przy przejeżdżaniu przez progi, żeby ci spawy nie puściły, bo się beta złoży i całe te 150 kg szpachli odpadnie.
    • Gość: ts Re: Nowa twarz Genesisa Coupe IP: *.merinet.pl 09.11.11, 22:07
      Szału nie ma ale wygląda fajnie, poprzednia wersja wyglądała trochę na 'drewno' z zewnątrz, ale wnętrze cycuś. Nabył bym z chęcią, ale ciapy brak :) Jak ktoś chce zobaczyć na co stać Hyundaia niech obmaca w salonie I40 - jak dla mnie miażdży avensis i mondeo bez mydła.
      ps : a ze swojego I30 który ma 16 miechów jestem mega zadowolony.
    • Gość: Aneta Re: Nowa twarz Genesisa Coupe IP: *.dynamic.chello.pl 09.11.11, 22:20
      BŁAGAM. Nie pokazujcie tego taniego chłamu. Sportowe to jest moje Audi R8, a nie to to. Audi R8 to rasowy ogier. No a Hyundai to niestety dalej Hyundai... do ślubu, ani na spotkanie biznesowe nim nie pojedziesz - wstyd!!!
    • Gość: Gość Re: Nowa twarz Genesisa Coupe IP: *.merinet.pl 09.11.11, 22:25
      Hahahaha. Jak ty masz R8 to ja mam Diablo. Wyrzuć ten butapren, umyj ryja i siadaj do pracy domowej a nie te bzdury wypisujesz.
    • volkenban Re: Nowa twarz Genesisa Coupe 09.11.11, 22:37
      Ja osobiście średnio przekonany jestem do tej marki, choć ten model prezentuje się nieźle.
    • Gość: 323f v6 Re: Nowa twarz Genesisa Coupe IP: *.play-internet.pl 09.11.11, 22:40
      ...V6 pięknie brzmi, Genesis nie wiem czemu skojarzyl mi sie z Madzią 323f V6, kto mial stycznośc ten wie:)..

..dobrze, że nie wszyscy idą w kierunku 1.2 turbo itd/itp, a samochód czasem też powinien przynosić jakąś radość kierowcy-gdy idziesz rano do niego fajnie gdy pojawia się uśmiech na twarzy:)..

..niektróre obecne samochody są tak napchane elektroniką, że nie wiadomo, czy to samochód czy jakieś cudo-owszem dobrze, ze jest klima, el szyby ale bez przesady;)...

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka