Gość: arek IP: *.crowley.pl 01.06.04, 00:00 Witam! Czy ktoś zna zaufaną firmę która sprowadza auta z Usa. Przy okazji szukam stron internetowych z komisami w stanach. Arek Link Zgłoś Obserwuj wątek
ensignxx Re: Import aut z USA 01.06.04, 12:41 Gość portalu: arek napisał(a): > Witam! > Czy ktoś zna zaufaną firmę która sprowadza auta z Usa. > Przy okazji szukam stron internetowych z komisami w stanach. > Arek Wyraź się trochę precyzyjniej - co Cię intersuje ? ;-) Napisz do mnie - mogę doradzić albo sprowadzić. Pozdrawiam, Acha - samochodu szukałbym na dużych wortalach: www.autotrader.com, www.carsdirect.com, www.cars.com, www.kbb.com oraz na aukcjach na www.ebaymotors.com Komisów w szerokim tego słowa rozumieniu jest b. dużo ... Samochody uszkodzone to już inna historia. Powodzenia Link Zgłoś
Gość: arek Re: Import aut z USA IP: *.pro-futuro.com 01.06.04, 12:54 Swietnie , bardzo chetnie , ale czy masz jakis adres e-mailowy prywatny? Mam problemy z zalogowaniem sie. Arek Link Zgłoś
Gość: konrad Re: Import aut z USA IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 01.06.04, 19:21 Ile oplat i jakie trzeba jeszcze naliczyc do ceny w stanach? Link Zgłoś
ensignxx Re: Import aut z USA 02.06.04, 12:03 Od ceny auta na fakturze nalezy wyliczyć cło 10%. OD tej powiększonej wartości płacimy akcyze wg tabeli. Od tej wartości płacimy sumiennie VAT 22%. I już. No i rejestracja... Link Zgłoś