Gość: adam IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 02.06.04, 19:27 chciałbym kupić samochód myslałem o polonezie Atu, napiszcie czy jest to auto godne uwagi Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: pro Jeśli już coś z tego obszaru to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 19:34 prędzej kombi (ew. caro). I koniecznie jak najnowsze - 2000 lub 2001. Czemu chcesz Atu akurat? Link Zgłoś
Gość: adam Re: Jeśli już coś z tego obszaru to IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 02.06.04, 19:37 Ojciec ma 7 letni jest z niego bardzo zadowolony oczywiście musi być z gazem bo na benzynie nie wyrobię Link Zgłoś
Gość: Rycho Re: Jeśli już coś z tego obszaru to IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.06.04, 20:48 Przejeździłem Polonezem 280tys km.,ale nie polecam.To konstrukcja tak przestarzała,że mając do wyboru tyle innych samochodów wybór Poldka to pomysł chybiony,każdemu serdecznie odradzam.Pozdr Rycho Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: polonezy atu IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 02.06.04, 20:56 Polonez to w sumie lepszy samochód niż opinie o nim, ale czeka cię nieustanna walka z korozją. Naprawdę warto się zastanowić czy warto. Aczkolwiek nie da się ukryć, że pewnie wybór jest zależny od kasy. Link Zgłoś
Gość: suselwts Re: polonezy atu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.06.04, 15:29 Jezdze juz polonezem piec lat i jak narazie nie mam z nim problemow.Wymieniam olej,klocki i niedawno koncowki drazkow.Uwazam,ze jest to calkiem dobry samochód tylko troszke mulowaty.Jesli bylbys zainteresowany to polecam swojego.Coprawda to caro,rok99 z gazem. Link Zgłoś
Gość: malutki Re: polonezy atu IP: 194.146.120.* 03.06.04, 22:01 witam! Ja w tym przedziale cenowym proponuje uno 1.4. Sam ma i jestem bardzo zadowolony. A autko jest o wiele szybsze od poloneza, mniejsze spalanie. Na gazie pali mi 10 litrów Link Zgłoś
autowidol Re: polonezy atu 03.06.04, 23:59 Zapytaj tu: www.fsoautoklub.pl -------------------------- Link Zgłoś